Angelina Jolie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Js sm lih učer brala v enem angleškem cajtngu da je Angelina šla v hotel, ker je dala Bradu ultimat da se morta preselt al v Paris, London al pa Sydney, ker se kao počut ujetnik v Bradovi hiši, ker majo kao povsod kamere pa varnostnike in da skor ne sme iz bajte. In ni šla ker nej bi ji Brad reku da more nehat igrat, ker njej to itak ne pomen več nč... Jennifer pa tut niti omenl niso...
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
numb - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: okolica lj
Angelina mi je ena izmed najbl hot hollywood stars
Drgac mi pa tale trikotnik Brad-Jen-Angelina ni nc jasn sj nkol ne ves ka je ubistvu res...
Drgac mi pa tale trikotnik Brad-Jen-Angelina ni nc jasn sj nkol ne ves ka je ubistvu res...
So I won''t give up, no I won''t break down..sooner than it seems life turns around.
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
honeydew napisal/-a: bouhica ti si pa verjetno dobila asociacijo na Rachel, ki ima v Friends popravljen nos.
Zihr ne, ker Friends sploh gledala nisem. V eni reviji sem ful cajta nazaj brala, da je ženska ornk operirana, ampak zapomnla sem si sam nos, ker je ful velka razlika bla na sliki.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
Angelina šokirala
Los Angeles | 30.8.2006 | B.S.
Igralka in mati treh otrok Angelina Jolie je šokirala Bradove starše. Ti so nad njo nadvse razočarani.
Bradova starša sta priletela iz Missourija obiskat svojo vnučko Shiloh Nouvel, obisk pa se je končal prej, kot sta načrtovala. Zelo sta bila namreč nezadovoljna z obnašanjem svoje snahe. Angelina je Bradovo mamo Jane užalila, ker je na Maddoxovi rojstnodnevni zabavi pred otroki pila alkohol. Glede na to, da se starša in Angelina ne poznajo še tako dobro, ju je igralka močno šokirala s kar nekaj odprtimi steklenicami alkoholnih pijač.
Bradovi starši ne pijejo alkohola in tako niso odobravali Angelinino brezskrbno srkanje alkohola v njuni prisotnosti, sploh pa v prisotnosti otrok na zabavi.
Bradovi starši so bili na zabavi edini, ki niso pili alkohola. Mati meni, da je uživanje alkohola izredno nezdravo, mislila pa je, da Angelina živi zdravo življenje. Tisti vikend je bilo ozračje zelo napeto, starši pa so nad Angelino še bolj zgroženi kot prej. Menijo, da je skrajno neobzirna ter se ne zmeni na mnenje in počutje drugih.
Tako so starši svoj obisk končali po dveh dneh, odšli pa so, takoj ko je bilo konec rojstnodnevne zabave.
evo to sm dans prebrala o angie
Los Angeles | 30.8.2006 | B.S.
Igralka in mati treh otrok Angelina Jolie je šokirala Bradove starše. Ti so nad njo nadvse razočarani.
Bradova starša sta priletela iz Missourija obiskat svojo vnučko Shiloh Nouvel, obisk pa se je končal prej, kot sta načrtovala. Zelo sta bila namreč nezadovoljna z obnašanjem svoje snahe. Angelina je Bradovo mamo Jane užalila, ker je na Maddoxovi rojstnodnevni zabavi pred otroki pila alkohol. Glede na to, da se starša in Angelina ne poznajo še tako dobro, ju je igralka močno šokirala s kar nekaj odprtimi steklenicami alkoholnih pijač.
Bradovi starši ne pijejo alkohola in tako niso odobravali Angelinino brezskrbno srkanje alkohola v njuni prisotnosti, sploh pa v prisotnosti otrok na zabavi.
Bradovi starši so bili na zabavi edini, ki niso pili alkohola. Mati meni, da je uživanje alkohola izredno nezdravo, mislila pa je, da Angelina živi zdravo življenje. Tisti vikend je bilo ozračje zelo napeto, starši pa so nad Angelino še bolj zgroženi kot prej. Menijo, da je skrajno neobzirna ter se ne zmeni na mnenje in počutje drugih.
Tako so starši svoj obisk končali po dveh dneh, odšli pa so, takoj ko je bilo konec rojstnodnevne zabave.
evo to sm dans prebrala o angie
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
mimi.k - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
http://www.tmz.com/2006/08/29/voight-to ... -her-name/
njen oce, ki si tako zelo zeli da bi se zblizala ne ve niti kako je njegovi vnukinji ime - shakira
njen oce, ki si tako zelo zeli da bi se zblizala ne ve niti kako je njegovi vnukinji ime - shakira
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
jeee poročila se bosta http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ek ... 6.php?ar=4 sečveda če ne pride ka vmes
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
mily napisal/-a:jeee poročila se bosta http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ek ... 6.php?ar=4 sečveda če ne pride ka vmes
voham ločitev . ( če bo seveda sploh prišlo do poroke ).
no, bomo videli.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov