Angelina Jolie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
Sam meni se pa zdi dost glupo, da so ji dal kr afriško ime...Saj vem, da je Angelini všeč Afriki, sam, da dš frocu afriško ime...
Sem pa ful happy zanjo..
Sem pa ful happy zanjo..
You were there for summer dreamin',
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Meni pa ona sploh ni ne vem kako lepa Tiste grde žnable ne vem no. Mi je on velik bolj všeč. Upam,da bo njuna hčerkica bolj podobna njemu kot pa njej
Ime pa
Ime pa
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
karmy21 napisal/-a:aaaa rodila je noro...
baje ma tamala Zahara, HIV... in sem nekje prebrala da je ne bo odpeljala v bolnico dokler ne bo rodila...
zakaj je ne bi odpeljala v bolnico?? tega res ne razumem.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
karmy21 napisal/-a:aaaa rodila je noro...
baje ma tamala Zahara, HIV... in sem nekje prebrala da je ne bo odpeljala v bolnico dokler ne bo rodila...
Jaz sem to slišala na italijanskih poročilih:
da je hotel Brad Zaharo odpeljati v Zda na zdravljenje, pa da Angelina ni dovolila dokler ne rodi.
Jaz itak nimam lepega mnenja o njej, pomojem je full sfantazirana ženska.
Don't worry, be happy!!!
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
zakaj pa posvoji HIV-pozitivnega otroka?
kaj pa če nalezi še drugega. saj pa otroci se igrajo in padejo in jim priteče kri in bi lahko prenesla tudi na maddox-a.
jaz ziher nebi izpostavljala svojega otroka taki nevarnosti. meni se to zdi neoogovorno. no ne vem, očitno misli, da bo vedno poleg in bo lahko poskrbela za vse 3.
kaj pa če nalezi še drugega. saj pa otroci se igrajo in padejo in jim priteče kri in bi lahko prenesla tudi na maddox-a.
jaz ziher nebi izpostavljala svojega otroka taki nevarnosti. meni se to zdi neoogovorno. no ne vem, očitno misli, da bo vedno poleg in bo lahko poskrbela za vse 3.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Angelina je vedla da ma HIV tamala že na začetku. Tist glede bolnce sm pa brala kšn teden nazaj pa ne vem kok ma povezavo s hivom... Baje da tamala nč ni spala, pa če so jo dal na hrbet ležat se je fuuuul jokala... In baje da noben neve kaj ji je. Nej bi blo pa res da je Brad hotu da se vrnejo da gre na priskave pa to pa je Angelina rekla da po porodu. Ampak pomoje ni s tem nč slabga mislila... Glede na to da je rodila kr kšn teden čez rok je vrjetn misnla da bo zdj zdj porod. Važn da je Brad zdej srečen
Če nisi del rešitve, si del problema.
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Dokler ma ženska dnar je vse ok, a mislite da ona skrbi za otroke, pa kaj še, zdj ma že 3 pomoje ji bo dopizdlo, pa nevem no nekak mi nepaše skup prej je dva posvojila pa govorila da nebi rodila da je itak preveč sirot na svetu zdj je pa rodila svojga pa kaj pa js vem sem mal skeptična okrog tega a bo ista ljubezen do prejšnjih dveh kot do svoje nove punčke...
Men ni ona nč posebnega luštna je, Brad Pitt mi je pa tud en kmet...
Men ni ona nč posebnega luštna je, Brad Pitt mi je pa tud en kmet...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov