Angelina Jolie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- .:fiona:.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 12. 2005
kdo pa pravi da njeni otroci ne dobijo doma iz ljubezni? po moje bi lahko blo vsem jasno da je pristna, glede nato kolk se trudi okoli prostovoljstva... newem zakaj bi človek tolk denarja, energije in časa vložo v nekaj, če bi samo fejkal. ženska pa je celi lajf podredila temu..
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sej nism rekla tega za angelino.fionca ne se razburjat........ona je že vse kul nardila.sam pravm, da je to zdej v holivudu moderno in vsi posvajajo otroke, zgolj da bojo v trendu, in ne da bi jim dali resnično nov dom in jim srčno pomagali, kot je bilo z angelinine smeri.......
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
*purple bitch* napisal/-a:mi je pa velik bolj pasala zraven brada pitta jenifer, kot pa angelina....
se podpišem! meni onadva nikakor ne pašeta skup!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
skinny napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:mi je pa velik bolj pasala zraven brada pitta jenifer, kot pa angelina....
Ja men sta jenifer pa pitt tut bol pasala skupi
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Ell@ napisal/-a:skinny napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:mi je pa velik bolj pasala zraven brada pitta jenifer, kot pa angelina....
Neeee, men pa onadva res sedeta skupi....Prou luštkana sta
Meni tudi.
Pa get over it. Ce sta prekinila, sta prekinila. Buhu ce se nista razumela, se nista. Nekaj je ze moglo biti narobe pri Jen in Bradu, da sta se razsla.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
nisem vedla, da je tok umetna. ne samo usta pa nos, še zobje so danes drugi. pa je to zihr Angelina na sliki? a oči ma res modre, a so to tud leče?
včas mi je bla huda, takrat, ko sem jo videla v Gia filmu in ko še ni bila tako skomercializirana.
-
skinny - Kofetarica
Trubadurka napisal/-a:
nisem vedla, da je tok umetna. ne samo usta pa nos, še zobje so danes drugi. pa je to zihr Angelina na sliki? a oči ma res modre, a so to tud leče?
včas mi je bla huda, takrat, ko sem jo videla v Gia filmu in ko še ni bila tako skomercializirana.
joj, pa puste jo na miru, no! sploh ni umetna..jaz ne vem kaj ti vidiš na tej sliki??? meni je čisto ok. enim je lepa, drugim pač ne. stvar okusa.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
skinny - Kofetarica
||MuCkAa napisal/-a:Ja kak pa ves koliko je slika stara?
In ja lahko se ti, ce se zredis
v ustnice se tudi da rediti???
~ Mark Twain
~ Mark Twain
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov