Angelina Jolie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Ja, res! Oba posvojena sta lepa.
Samo, mislim, da ju je prav zato izbrala, zaradi njune lepote.
Saj veste, da je najprej hotela eno drugo punčko, potem pa se je premislila in izbrala to. Ni mi všeč, ker imam občutek, da Angelina posvaja otroke kot psičke.
Don't worry, be happy!!!
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Ledenka napisal/-a: Ni mi všeč, ker imam občutek, da Angelina posvaja otroke kot psičke.
Men tud tko izpade. Oz. bolj mi je sumljivo to, da je zacela masovno posvajati otroke, ko se je razsla z Billy Bobom, ki je bil btw. najlepsa stvar na njej. No, pa mogoce se gestelcek. Tle se pa konca. Ustnice so odlocno prevelke. Bi ja lahk 4 golaze skuhal iz njih.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
jaz pa se full ne strinjam s tem, da jih ima kot psičke!
nardila je dost dobrega, da je otroka posvojila in mu omogočila boljše življenje. za otroka je to največ, da ima mamo in očeta. in zdi se mi da ima oba zlo rada, ne glede na to, da sta posvojena.
nardila je dost dobrega, da je otroka posvojila in mu omogočila boljše življenje. za otroka je to največ, da ima mamo in očeta. in zdi se mi da ima oba zlo rada, ne glede na to, da sta posvojena.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
ah men je ona sploh ni lepa...no pustmo to...men se pa zdi da je isti shit k pr Katie&Tomu k se nič ne zve kaj na vse to pravi Brad da bi se njegov otrok rodil v Namibiji pa ta bo mel baje namibijsko ime...kaj pa če to njemu ni prov glede na to da so prej govoril da je on baje ful tradicionalen pa to...
sj ne rečem kapo dol in pred žensko k je posvojila 2 čudovita otroka ki nimata družine in jima nudi lepše življenje, sm men se vseen zdi da mal pretirava z vsem tem...
sj ne rečem kapo dol in pred žensko k je posvojila 2 čudovita otroka ki nimata družine in jima nudi lepše življenje, sm men se vseen zdi da mal pretirava z vsem tem...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Jah če ji paše, da otročke posvoji - zakaj pa ne? Na svetu je ogromno otrok brez staršev&osnovnih življenjskih sredstev, če se najde nekdo, ki ljubeče skrbi zanje, je to nekaj čudovitega. Konec koncev ni samo kri tista, ki povezuje starše z otroci.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov