Amy Winehouse
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Men ona sploh ne potegne. Dober glas gor alpa dol. Enostavno ne morem favorizirat ljudi, ki se na tak način obnašajo. Da ne govorim kako negativen odnos ima do svojih oboževalcev Enkrat je celo na svojem koncertu popluvala prvo vrsto, ker so jo izžvižgali... jah, logično da so jo izžvižgali... fani so plačali karto in zato pričakujejo dober performance... ne pa da dobijo neko skropucalo od showa
Če bi bila jst njen fan in če bi jo nekje srečala na cesti bi me bilo dejansko strah stopit do nje in prosit za avtogram, ker enostavno ne vem, ali bi mi ga na lep in pristojen način podpisala, al bi dobila kšno okoli kepe
Sej ne rečem... glas ima dober in njeni komadi so senzacionalni... vendar vzornica pa res nikoli ne bo mogla bit. Ona je v bistvu glih zaradi teh ekscesov o drogah in alkoholu postala prepoznavna. Prej se je tud ukvarjala z glasbo in izdajala albume, vendar jo nihče izven Amerike ni poznal. Potem pa je začela randalirat po nočnih klubih in postala takorekoč zvezda.
Skratka, ne vem kaj naj si mislim o človeku, ki svojega lastnega življenja ne more spraviti v red... če ne bi imela tako dobre "crew" okoli sebe bi že zdavnaj zatonila v pozabo.
Če bi bila jst njen fan in če bi jo nekje srečala na cesti bi me bilo dejansko strah stopit do nje in prosit za avtogram, ker enostavno ne vem, ali bi mi ga na lep in pristojen način podpisala, al bi dobila kšno okoli kepe
Sej ne rečem... glas ima dober in njeni komadi so senzacionalni... vendar vzornica pa res nikoli ne bo mogla bit. Ona je v bistvu glih zaradi teh ekscesov o drogah in alkoholu postala prepoznavna. Prej se je tud ukvarjala z glasbo in izdajala albume, vendar jo nihče izven Amerike ni poznal. Potem pa je začela randalirat po nočnih klubih in postala takorekoč zvezda.
Skratka, ne vem kaj naj si mislim o človeku, ki svojega lastnega življenja ne more spraviti v red... če ne bi imela tako dobre "crew" okoli sebe bi že zdavnaj zatonila v pozabo.
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
men je tud ušeč, sicer ni lih moj stil muzke, sam ma tak zanimiv glas.
drugač pa upam, da se ne bo njena kariera prehitro končala zard privat življenja, ker bi je blo res škoda.
pa všeč mi je njen stil, pa ne tko da bi se jz tko oblekla pa tako frizuro mela, sam mi je tko ne vem neki značilnga zanjo
drugač pa upam, da se ne bo njena kariera prehitro končala zard privat življenja, ker bi je blo res škoda.
pa všeč mi je njen stil, pa ne tko da bi se jz tko oblekla pa tako frizuro mela, sam mi je tko ne vem neki značilnga zanjo
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
honeydew napisal/-a:Sessa napisal/-a:eetak-dan dans mors bit pijanec pa narkoman da si nekaj vredn delat naj se spravi
Komadi se sami pišejo in na koncertih poje v bistvu njen klon
včasih bi bilo bolje da bi:)
drugace mi je pa vsec, to da si bo kariero zafurala je itak njen problem, ampak vsaj pet zna, pa komade ma hude, pa ni ji treba z nago ritjo migat da bi jo kdo gledal oz. poslušal. to pa v današnji glasbeni industriji že nekaj šteje:)
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
honeydew napisal/-a:Sessa napisal/-a:eetak-dan dans mors bit pijanec pa narkoman da si nekaj vredn delat naj se spravi
Komadi se sami pišejo in na koncertih poje v bistvu njen klon
mas prav-bogi so toti pevci kak garajo-pa se za taki maaali dnar
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov