Amy Winehouse
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ek ... 115808.php
drzimo pesti,da ji rata v tretje gre rado,baje..
drzimo pesti,da ji rata v tretje gre rado,baje..
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Js tud drzim pesti zanjo. Upam, da ji rata, ker nje se mi pa res zdi velika skoda. Sploh je pa nekak edina glasbena izvajalka zadnje case, ki si jo sploh zavrtim namerno doma...
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
ja men je tud smešn čist..tist del k tko trese kolena:D men osebno bi blo bolš,če bi sam pela:)k pa da kej muva zravn,ker se mi zdi da nima ritma...drgač pa kaj men povejo tile gramiji--more money for drugs...ona še kr sanja o tem blejku svojmu,pa zdrav se zdej al kako že.neb blo pametno,da če se že zdrav,da tud njega "sprav iz glave vn"
men je ful zanimivo to, ker ona s svojo podobo ful vzbuja pozornost(frizura,mejkup,tetovaže)..ampak na koncu k odpoje pa publiko pogleda čist k ena sramežljiva punčka,pogled v tla..mene je to presenetl
men je ful zanimivo to, ker ona s svojo podobo ful vzbuja pozornost(frizura,mejkup,tetovaže)..ampak na koncu k odpoje pa publiko pogleda čist k ena sramežljiva punčka,pogled v tla..mene je to presenetl
Free your mind...
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Men je bila prej neverjetno grda,zanimivo se mi pa zdi,da odkar je prišla iz zdravljenja,najdem cel kup lepih potez na njej.Nevem,je to zaradi imidža,ki je zdaj povsem eleganten-mimogrede,pa še pristoji ji-ali gre za energijo,ki jo odseva.Punca se zna celo nasmehnit in takrat je prav luštna.
Ja,tisti sramežljiv pogled,je tudi meni padel v oči,očitno je precej bolj nežna kot se kaže navzven.Upam,da ne zabrede na stara pota,tale rehabilitacija,se pa meni zdi,glede na to,kako globoko je padla,zelo prekratka,pa vendar,vsa čast,da je naredila nekaj zase!!!!
Mogoče ji vendarle uspe,glede na zadnje slike in posnetke,ji zelo močno ob strani stojita tudi starša,kar pa tudi nekaj šteje.
Sam ko pride ta njen mož iz zapora,ki je mimogrede istega kova kot Pete Doherty,pa nevem kaj bo....Pa očitno ga ima še zelo rada...
Ja,tisti sramežljiv pogled,je tudi meni padel v oči,očitno je precej bolj nežna kot se kaže navzven.Upam,da ne zabrede na stara pota,tale rehabilitacija,se pa meni zdi,glede na to,kako globoko je padla,zelo prekratka,pa vendar,vsa čast,da je naredila nekaj zase!!!!
Mogoče ji vendarle uspe,glede na zadnje slike in posnetke,ji zelo močno ob strani stojita tudi starša,kar pa tudi nekaj šteje.
Sam ko pride ta njen mož iz zapora,ki je mimogrede istega kova kot Pete Doherty,pa nevem kaj bo....Pa očitno ga ima še zelo rada...
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
sicer mi ni ona nč posebnega, preberem kar piše o njej. moram pa rečt, da sm učeri vidla en njen spot (in my bed mislm da je bil) in moram rečt, da je punca res lušna, pa ful bolj lušna bi bila, če bi se normalno namazale, pa če ne bi mela tolk tatujev. drgač ma pa res fenomenalen glas.
- cinema bizarre
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2008
katastrofo?
dobro, ni lih blestela, sam vseeno.. ?
dobro, ni lih blestela, sam vseeno.. ?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov