Amy Winehouse
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
aja, njena muska mi je pa tako zelo anti, da res ni. Sploh mi ni jasno, kako je ta njena glasba nevemkako visoko na glasbenih lestvicah. Stvar okusa ages.
aja, drgač pa niti vedla nism, da se kj hudo drogira. to se itak btw. vsi pevci/ke.. eni bolj drugi manj, redke izjeme ne
aja, drgač pa niti vedla nism, da se kj hudo drogira. to se itak btw. vsi pevci/ke.. eni bolj drugi manj, redke izjeme ne
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Po mojem ona sploh ne razmisla o tem kej velik kak zgleda, vazn da ji dogaja. Sej ce je njej kul, zakaj pa ne. Vsak naj dela s svojim lajfom kokr mu pase.
Men je najbolj vazn, da ma dobre komade, kar ji pa zaenkrat uspeva cist fajn
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
bouhica napisal/-a:Po mojem ona sploh ne razmisla o tem kej velik kak zgleda, vazn da ji dogaja. Sej ce je njej kul, zakaj pa ne. Vsak naj dela s svojim lajfom kokr mu pase.
Ja...sam če pa ti kot njen oboževalec prideš na koncert, na katermu se ti od zadetosti zgrudi, ti pa za to plačaš mastno vstopnino, potem pa ne bi rekla, da še velja nej dela kar hoče. Če te nekdo podpira, kupuje tvoje plošče in hodi na koncerte, mislim, da moraš imet neko odgovornost do takih - saj si konec koncev zaradi njih to, kar si.
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Hja tuki neki pise o zdravljenju, pa glede na to, da je clanek od 19.12.2007, zdej je pa ze skoraj en mesec od tega in nic ne vemo, ce je nardila kej v tej smeri...
Js upam da ji rata!
Js upam da ji rata!
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Ma meni je ne glede na vse ženska všeč. Ma super pesmi, meni všečn vokal in tudi na videz mi je všeč (čeprav se veliko ljudi zgraža nad njo).
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov