Amy Winehouse
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 224 prispevkov
• Stran 3 od 15
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15
Naslednja
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
ženska je fenomenalna ... že dolgo časa nisem slišala solistke s tako dobrim glasom. Kaj dela pa v privat življenju, ali pretepa moža, se drogira, tetovira, pa me niti ne zanima. Dokler dela kvalitetno glasbo, samo palec gor ;)
najboljši komad v kombinaciji z rapom ->
najboljši komad v kombinaciji z rapom ->
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Amy je resnično odlična pevka. Ko jo poslušam, se v mislih prestavim tako, ene 50 let nazaj in sanjarim o tem, kako sedi v enem kafiču ob kozarčku vina in jo poslušam.... Haha, domišljije mi res ne manjka
Tako, kot je že bejbika rekla-tudi mene njeno osebno življenje ne zanima, priznam pa, da bi mi je bilo zelo žal (če bi delala kake večje bedarije), ker je res svetovna pevka.
Tako, kot je že bejbika rekla-tudi mene njeno osebno življenje ne zanima, priznam pa, da bi mi je bilo zelo žal (če bi delala kake večje bedarije), ker je res svetovna pevka.
-
Lourd - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Resnično jo je škoda, ker ima veliko potenciala za vrhunsko kariero.
Če se ne bo spravila k pameti bo hitro zatonila. Ravno tako kot druge zvezde ki si z drogami zafurajo lajf. Recimo ko vidim Britney ali Paris, ko delata škandale mi je itak vseeno ker onedve itak nimata nič za izgubit, ker bodimo realni - ženski nimata prav nobenega talenta. Amy je pa zelo talentirana glasbenica in bi bilo škoda če bi zašla v napačne "vode".
Če se ne bo spravila k pameti bo hitro zatonila. Ravno tako kot druge zvezde ki si z drogami zafurajo lajf. Recimo ko vidim Britney ali Paris, ko delata škandale mi je itak vseeno ker onedve itak nimata nič za izgubit, ker bodimo realni - ženski nimata prav nobenega talenta. Amy je pa zelo talentirana glasbenica in bi bilo škoda če bi zašla v napačne "vode".
-
lara23 - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
- Kraj: maribor
Marilena napisal/-a: Tako, kot je že bejbika rekla-tudi mene njeno osebno življenje ne zanima, priznam pa, da bi mi je bilo zelo žal (če bi delala kake večje bedarije), ker je res svetovna pevka.
delno se lahk strinjam..sam žal njene težave vplivajo tud na nastope..poglejte ka je blo na EMA letos
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
Ona ima pa toooook dober glas, totalno je je škoda, res bi bila lahko legenda. Pa sploh ni moj stil drugače.
Back to Black se pa sploh ne morem naveličati poslušati...
Zasebnega živjenja raje ne bi komentirala... upam samo, da je ne bo pobralo, dokler ne proizvede še par res hudih komadov, hehe, malo črnega humorja
Back to Black se pa sploh ne morem naveličati poslušati...
Zasebnega živjenja raje ne bi komentirala... upam samo, da je ne bo pobralo, dokler ne proizvede še par res hudih komadov, hehe, malo črnega humorja
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
s kokainom v nosu... bljak, bolj ogabna ne bi mogla bit. ta bo potonila hitreje kot britney in ji niti dober glas ter komadi ne bodo pomagali...
-
Platonic love - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2007
Mogoče pa je bil to samo smrkelj
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 0:13, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
jemina napisal/-a:Glavno, da si je liter peroksida na glavo zlila
Joj zdaj se le grozno ven vidi, kako je blontna, katastrofa. Meni se ona zdi vedno tako odstekana, malo zgublena, pa seveda zdrogirana. Njen stil je za moj okus grozen, fruzura tudi, glasbe pa ne poznam.
Prvi neprebran prispevek • 224 prispevkov
• Stran 3 od 15
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov