Amy Winehouse
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 224 prispevkov
• Stran 13 od 15
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Nekoliko porejena Amy in Amy z novo frizuro
Kar se frizure tiče,mi je uredu,kar se tiče pa njenih "oblin",bi pa rekla,da gre za posledico jemanja kakih tablet,saj mi zgleda prej napihnjena,kot pa porejena.Nogi ima še vedno čisto suhceni.Upam,da se tudi ona,tako kot Britney vzame v roke in pride na pravo pot!Zame je še vedno ena boljših pevk.
Kar se frizure tiče,mi je uredu,kar se tiče pa njenih "oblin",bi pa rekla,da gre za posledico jemanja kakih tablet,saj mi zgleda prej napihnjena,kot pa porejena.Nogi ima še vedno čisto suhceni.Upam,da se tudi ona,tako kot Britney vzame v roke in pride na pravo pot!Zame je še vedno ena boljših pevk.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Vizualno je obupna. Tku kukr po usej dejanjih kukr jih iz medijev slišmo,berem..Sam ma p a res zakon musko..Škoda, da tak talent uničuje svoj lajf.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
ja za pogledat je res grozna... dobesedno k ena mešanca med strašilom in čarovnco... pa tisti nagravžni tatuji, fuj ... njena muzka oz. glas je pa fenomenalen... rehab pa predelava valerie npr... oboje vedno na maksimumu poslušam...
upam da se bo pobrala ženska, ker bi bi blo res škoda da konča kot JJ (Janis Joplin)...
upam da se bo pobrala ženska, ker bi bi blo res škoda da konča kot JJ (Janis Joplin)...
The secret of success is consistency of purpose.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
zadnjič sem brala, da se je ena hrvatica (če se motim, naj me kdo popravi) "izdajala" za Amy. ženska je imela enake tatuje kot zvezdnica. ej, če so bili pravi, moraš pa biti res idiot, da se jih daš delat, enako št. na istih mestih, isti motivi. ne vem, ne bom razumela takega folka.
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
jst sm pa zanč vidla eno žensko, k je furala isti stil k ona... ampak ženska je bla pomoje tko ene 30+ ...jst sm pa misllila, da so samo kakšne 13 letnice take, da se zgledujejo po kom
uglavnem mela je prov isto čupo(ne to tanovo skravžano, uno prejšnjo) isto namazana, oblečena čist nemogoče...
uglavnem mela je prov isto čupo(ne to tanovo skravžano, uno prejšnjo) isto namazana, oblečena čist nemogoče...
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Čeprou mi njen stil muzike ni glih všeč, morm priznat da ma ženska nor glas. Pa ma res talent pa je ful škoda, da je tolk zafurala. Na videz je res grozna zdej, bla je dost bolš na začetku kariere.. upam, da bo pršla h sebi pa posnela še kak komad. Kr ja.. ženska ma talent
-
roxeanne - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 9. 2008
rammsteingirl napisal/-a:zadnjič sem brala, da se je ena hrvatica (če se motim, naj me kdo popravi) "izdajala" za Amy. ženska je imela enake tatuje kot zvezdnica. ej, če so bili pravi, moraš pa biti res idiot, da se jih daš delat, enako št. na istih mestih, isti motivi. ne vem, ne bom razumela takega folka.
ja to se je ženska "našemila" samo za Halloween. tatuji so bli pa zireh sam narisani.
ampak jo je res zadela v nulo!
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
aja, možno ja, da je imela samo narisane.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
čaw. jas mam sao eno vprašanje, in ker se mi ne da brat cele rubrike o amy, bom kr tak na hitro vprašala... kaj te ma to amy na glavi v bistvu???
Prvi neprebran prispevek • 224 prispevkov
• Stran 13 od 15
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov