Amy Winehouse
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Muzka mi je zlo všeč, sploh tears dry on their own. Punce je fejst škoda in prov grozn je gledat ko se zmeri bolj uničuje.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Men je ona ful huda, od stila do muzke...pač je bolj posebna! Kdo pa še hoče gledat tiste teenie pop zvezdnice, ki so spedenane v nulo!! Slaba stran nje so pa pač droge, ampak mene to ne moti tolk, ker važn je, da je muzka kul, kar pa ona dela v svojem lajfu je pa čist njena stvar!
-
Gossip girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2007
Par pesmi ima res dobrih, kar se pa tiče nje same - obup. Vizualno je ženska itak grozna, da ne rečem grda, cel đanki, obnaša se še huje kot izgleda, njen tip pa je tudi najboljši možen približek Dohertyju od Mossove (če je bivši ne vem, ker se itak skos počasi razhajata pa spet spravita nazaj skupaj).
You know you love me.
xoxo, GG
xoxo, GG
-
Gossip girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2007
Anelise napisal/-a:Njena muzka mi je kul, pesmi so dobre, njen glas pa tak poseben..
Ona pa - od obnašanja do videza (suha k zobotrebc+tisto osje gnezdo na glavi) - en sam velik bljek...
Brez tistega gnezda na glavi bi še nekako izgledala, če se tudi nasploh ne bi uničevala, ker ima grozno kožo in še celo nekaj zob ji manjka (od fajtov, kaj pa drugega). Ženska nima nobenega ponosa, pa tudi za obnašanje, ki se spodobi za vsako damo, še verjetno ni slišala. Pa tetovaže ima tudi grde - meni že nasploh niso všeč, da pa še ima golo žensko...
You know you love me.
xoxo, GG
xoxo, GG
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov