Amy Winehouse
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Holly crap, kakšna prikazen je! Njene pesmi so res dobre, ampak je škoda nje same...
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men je njena glasba 1A. Ima fenomenalen glas in super komade.
Njen izgled in njeno osebno življenje me ne zanima, ker je PEVKA in jo POSLUŠAM.
Ji pa želim uspešno okrevanje, ker upam, da bom poslušala še veliko njenih albumov!
Njen izgled in njeno osebno življenje me ne zanima, ker je PEVKA in jo POSLUŠAM.
Ji pa želim uspešno okrevanje, ker upam, da bom poslušala še veliko njenih albumov!
-
.drama.queen. - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: somewhere over the rainbow
hja, amy je pač amy. men je njena muska fenomenalna, retro, odpelje me, kr potegne nekam v ene stare čase, noro dobro, če se prepustiš, ti da tak filing, da brezveze. in ja, ženske je definitivno škoda, ker je extraordinary, totalen potencial, ampak se mi zdi, da je že predaleč. kakor nekoč sid vicious, ampak dobro, tam ni bilo nekega hudega talenta, on je bil pač le maskota sex pistolsov. kakor je že ena pred mano omenila, upam le, da bo, preden jo pobere, posnela še čim več. čim več.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Že, sam fora je v tem, da ona NOČE nehat z drogami in temi norimi pijanimi izgredi. Ne štekam tazga folka. Kokr da hoče umret od
overdose-a.. Mene bi blo tega strah..
overdose-a.. Mene bi blo tega strah..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Jah ne vem zakaj LoL.. Če tebi ni všeč imaš pač drugačn okus kot jaz. Suhe punce so mi lepe, v obraz mi ni napačna (razn zob).. tko, da res ne vem..
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov