Akon in 14 letnica

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 23. Apr. 2008 16:13

Ma sm kritična do nje, je pa ne sodim. Itak tudi, če bi sama prosila za to, bi bla to njena odločitev in kar ona dela je njen problem. Ma lej, roke je mela proste, mislim, da bi mu jst v primeru nasilja nad mano vsaj eno fajn klofuto prisolila in se ga ne bi oklepala okoli vratu.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 24. Apr. 2008 1:48

me zanima, če bi ti pri 14 v situaciji katero absolutno ne pričakuješ, reagirala tako kot sedaj opisuješ da bi ...

...
Uporabniški avatar
cimet
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a cimet » 11. Maj. 2008 19:05

pinkyica napisal/-a:tuki je neki njegovih slik k je biu u enem nočnem lokalu z 14 letnico...
sam ona full starejša zgleda...

:(

http://pandagon.blogsome.com/2007/04/22/hip-hop-star-akon-dry-humps-14-year-old-onstage/

p.s. če je kje ze odprta ta tema jo zaklente sam js nism najdla nikjer tega

omfg..?! pa kaj se grejo ti američani... misljo da če so slavni lahko pa vse počnejo... bolno
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *kristyna* » 11. Maj. 2008 21:30

ko sem videla slikce sem se najprej spomnila YO-ZO-ve pesmi: ...zdaj ko sem še mlada se moram znoret... :)

drugače niti podrazno ne zgleda 14. Če pa je pa se nas to ne tiče. Če pa kakšni ''navadni'' ljudje hodijo z 10 let starejšimi je pa v redu, ker jih pač ne poznamo. Vedno delamo bum zaradi znanih ljudi (ta ima celulit, tista se je zabila, ttretja se je postrigla, on je bil z njo, njega so videli z tisato....) drugače je pa tudi v življenjih ''navadnih'' ljudi tako.
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 12. Maj. 2008 13:19

^^ Nisi dojela, v čem je problem. Problem je v tem, da je še ona mladoletna in ima on lahko zaradi tega probleme. Druga stvar pa je, da se te razlike v letih tako vizualno kot duševno zmanjšajo, če sta že oba nad 20 in sta bolj na isti valovni dolžini.
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *kristyna* » 13. Maj. 2008 15:44

Tamala_mrha napisal/-a:^^ Nisi dojela, v čem je problem. Problem je v tem, da je še ona mladoletna in ima on lahko zaradi tega probleme. Druga stvar pa je, da se te razlike v letih tako vizualno kot duševno zmanjšajo, če sta že oba nad 20 in sta bolj na isti valovni dolžini.

Ja sej to sem razumela... Ampak tudi moja sošolka je blia pri 13h z enim 24 letnim, dve sta pa bili zdaj z 28 letnikom. Pa je tudi nelegalno sam pač njih nihče ne izpostavlja in je lažje...
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 06. Sep. 2008 12:18

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 06. Sep. 2008 13:49

Dat nigga is cwazy!
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 06. Sep. 2008 17:04

Sramota zanj.....:roll:
Zadnjič spremenil PeggySue*, dne 06. Sep. 2008 19:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 06. Sep. 2008 19:22

Ah, in pol se tuki na forumu zgržamo, ko 15-letnice odpirajo temo z uprašanji: kaj sm noseča, ker sm seksala tm in tm, zaščite pa nism mela . . .

Punca definitivno nima kej delat po takih klubih tko oblečena. Poraja se mi uprašanje kje ma ta punca starše .
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov