Akon in 14 letnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Ma sm kritična do nje, je pa ne sodim. Itak tudi, če bi sama prosila za to, bi bla to njena odločitev in kar ona dela je njen problem. Ma lej, roke je mela proste, mislim, da bi mu jst v primeru nasilja nad mano vsaj eno fajn klofuto prisolila in se ga ne bi oklepala okoli vratu.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
cimet - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
pinkyica napisal/-a:tuki je neki njegovih slik k je biu u enem nočnem lokalu z 14 letnico...
sam ona full starejša zgleda...
http://pandagon.blogsome.com/2007/04/22/hip-hop-star-akon-dry-humps-14-year-old-onstage/
p.s. če je kje ze odprta ta tema jo zaklente sam js nism najdla nikjer tega
omfg..?! pa kaj se grejo ti američani... misljo da če so slavni lahko pa vse počnejo... bolno
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
ko sem videla slikce sem se najprej spomnila YO-ZO-ve pesmi: ...zdaj ko sem še mlada se moram znoret...
drugače niti podrazno ne zgleda 14. Če pa je pa se nas to ne tiče. Če pa kakšni ''navadni'' ljudje hodijo z 10 let starejšimi je pa v redu, ker jih pač ne poznamo. Vedno delamo bum zaradi znanih ljudi (ta ima celulit, tista se je zabila, ttretja se je postrigla, on je bil z njo, njega so videli z tisato....) drugače je pa tudi v življenjih ''navadnih'' ljudi tako.
drugače niti podrazno ne zgleda 14. Če pa je pa se nas to ne tiče. Če pa kakšni ''navadni'' ljudje hodijo z 10 let starejšimi je pa v redu, ker jih pač ne poznamo. Vedno delamo bum zaradi znanih ljudi (ta ima celulit, tista se je zabila, ttretja se je postrigla, on je bil z njo, njega so videli z tisato....) drugače je pa tudi v življenjih ''navadnih'' ljudi tako.
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^ Nisi dojela, v čem je problem. Problem je v tem, da je še ona mladoletna in ima on lahko zaradi tega probleme. Druga stvar pa je, da se te razlike v letih tako vizualno kot duševno zmanjšajo, če sta že oba nad 20 in sta bolj na isti valovni dolžini.
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
Tamala_mrha napisal/-a:^^ Nisi dojela, v čem je problem. Problem je v tem, da je še ona mladoletna in ima on lahko zaradi tega probleme. Druga stvar pa je, da se te razlike v letih tako vizualno kot duševno zmanjšajo, če sta že oba nad 20 in sta bolj na isti valovni dolžini.
Ja sej to sem razumela... Ampak tudi moja sošolka je blia pri 13h z enim 24 letnim, dve sta pa bili zdaj z 28 letnikom. Pa je tudi nelegalno sam pač njih nihče ne izpostavlja in je lažje...
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Ah, in pol se tuki na forumu zgržamo, ko 15-letnice odpirajo temo z uprašanji: kaj sm noseča, ker sm seksala tm in tm, zaščite pa nism mela . . .
Punca definitivno nima kej delat po takih klubih tko oblečena. Poraja se mi uprašanje kje ma ta punca starše .
Punca definitivno nima kej delat po takih klubih tko oblečena. Poraja se mi uprašanje kje ma ta punca starše .
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema