Akon in 14 letnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
ela85 napisal/-a:
drugače pa... punca res zgleda starejša. bi si lahko poiskal sebi primerno.
torej, če bi se on tako obnašal do neke npr 20 letnice, bi pa to bilo ok in primerno??
...
-
puma - Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Sp3lca napisal/-a:Jst ne vidim, da bi on njo na kakršen koli način izkoristil.Bil je za žur, ona pa tudi ne kaže ravno velike mere odpora. Sicer pa mislim, da zdej vsem po šoli govori, da jo je na suho "natepaval" Akon
hmm ... kako pa naj pokaže mero odpora, ko te taka gorila zgrabi?
...
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
da neboste mislile da je to kaj čudnega dan danes.. moji sestri, stari 25 let, je 14 letnica (zgleda usaj 20 let )speljala fanta (tut 25 let) in sta sedaj skupaj že 2 leti.. hudo ja!
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
puma napisal/-a:hmm ... kako pa naj pokaže mero odpora, ko te taka gorila zgrabi?...
Ma gledava isti posnetek? Meni se zdi dokaj razvidno, da je, ko se je on ulegel nanjo, ona dala še noge v zrak in se ni neki upirala. Jst bi ga začela odrivat, če mi kej ne bi blo všeč. Itak smo si ljudje različni in če je blo proti njeni volji mi je grozno zanjo, ampak mislim, da tle ni šlo za neko zlorabo.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
-
puma - Cosmopolitanka
Sp3lca napisal/-a:puma napisal/-a:hmm ... kako pa naj pokaže mero odpora, ko te taka gorila zgrabi?...
Ma gledava isti posnetek? Meni se zdi dokaj razvidno, da je, ko se je on ulegel nanjo, ona dala še noge v zrak in se ni neki upirala. Jst bi ga začela odrivat, če mi kej ne bi blo všeč. Itak smo si ljudje različni in če je blo proti njeni volji mi je grozno zanjo, ampak mislim, da tle ni šlo za neko zlorabo.
če se nekdo, ki ima večjo maso telesa in posledično s tem tud silo in se vleže na tebe ... potem res lahko zgleda kot da je druga oseba dala noge narazen...
...
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Ma lej, itak, da sm proti nasilju nad ženskami, zlorabam in mislim tudi, da za posilstvo NIKOLI ni odgovorna žrtev, ne glede na to kako se obleče ali kaj dela, ne je pač ne. Ampak tle je ni ne zlorabil, ne kaj podobnega, samo, če pogleš 4 sliko. Punca leži na tleh, noge ma narazn, na njej pa ne leži nihče. Jst še vedno mislim, da tle ni blo nobenega nasilja. Itak jst tega ne morem dokazat in sm že rekla, da če je blo proti njeni volji mi je res žal-ampak kot sm že rekla mislim,da je ni neki preveč motlo.
And if your head explodes with dark forebodings too
-
puma - Cosmopolitanka
jaz nisem tista, ki bo odločila ali je punca to hotela ali ne ... vendar kako slike zgledajo in kaj mi sklepamo na podlagi slik je lahko čisto drugače s tem, kar se je v resnici zgodilo.
... meni osebno pa neko tako ravnanje s strani tipa ni ravno normalno ...
... meni osebno pa neko tako ravnanje s strani tipa ni ravno normalno ...
-
hubabuba - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Na fotkah zgleda tko, kot da je njej to čist kul in to, ampak na filmčku jo je pa dejansko tolk zgrabu in premetavu gor pa dol po odru, da se niti ni mogla kej preveč umaknt.. .a to je bil njegov nastop al kaj? Sori, ampak men se zdi tip fuknjen, nenormalno primitiven!
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
Jap.. fotke so neki, posnetek pa neki drugega...
Ko sm vidla samo fotke mi res ni blo jasno kaj je tak cirkus - ko sm gledla pa posnetek se mi je pa čist zagravžalo
Še vedno pa 14letna šmrkla nima kaj delat na takem koncertu takole napravljena... vbistvu sploh takole oblečena oz. slečena nima kje kaj delat
Ko sm vidla samo fotke mi res ni blo jasno kaj je tak cirkus - ko sm gledla pa posnetek se mi je pa čist zagravžalo
Še vedno pa 14letna šmrkla nima kaj delat na takem koncertu takole napravljena... vbistvu sploh takole oblečena oz. slečena nima kje kaj delat
-
puma - Cosmopolitanka
Sp3lca napisal/-a:Itak, da ni. Ampak, če mu je pustila, je vseeno prav da smo kritični tudi do nje.
zanimivo, da 'smo' kritični samo do nje ... kot da je on to storil, ker ga je ona pred tem to prosila.
in se zdaj tu kao njej sodi... v bistvu pa je on tisti, ki jo je premetaval gor in dol po odru.
Kdo pa pravi da mu je pustila? a si mogoče pogledala posnetek in me res zanima kako bi ti zaustavila takega tipa, če bi bila na njenem mestu?
Kar se pa fotk tiče ... se pa da marsikaj predstavit tako, da zgleda totalno drugače kot je v resnici.
po drugi strani pa so tud bili komentarji glede oblačil ... a če bi ta punca imela puli in bi jo on premetaval po odru ... takrat bi pa bila situacija drugačna? Potem takem nekdo, ki posili punco zato ker je imela visoke pete je čisto enako opravičljiv izgovor kot tale tukaj.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov