Adriana Lima
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 144 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
-
FreakyGirl7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2007
- Kraj: somewhere...
Adraian Lima ... je moja najbolša & najlepša maneknka .. Tudi js bi rada postala manekenka in sugurno bi bla taka kot ona. Njano kariero spremljam že kr neki časa. Tko da vem in sm že vidla use njene Victoria secret fashion show-e. Najbol mi je bla ušeč 2005, 2006 in seveda letos, 2007. Pogldala sm že use filmče o njej .. tko da ona je res the best.
A ma kira njen domači naslou ? Sicr mam js že 2 njena naslova, sam sm skori 99% da niso pravi.
A ma kira njen domači naslou ? Sicr mam js že 2 njena naslova, sam sm skori 99% da niso pravi.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Najboljša je na Pirelijev koledarju, tam je vsaj dejansko gola, ne pa ostalih 90% ostalih slik, kjer je itak samo v spodnjem perilu in ima un fuckme pogled. Povsod ima isti pogled.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
FreakyGirl7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2007
- Kraj: somewhere...
ja mislim .. ddd.
ja valda da ma isti pogled če je pa to ona .. usaka oseba ima svoj pogled. Drugo je vse igranje
ja valda da ma isti pogled če je pa to ona .. usaka oseba ima svoj pogled. Drugo je vse igranje
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
FreakyGirl7, če je manekenka ne sme dat vedno istega pogleda. Itak, da vedno človek zgleda enako, ampak čustva v pogledu bi se mogla spreminjat.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
anahirbd - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2007
- Kraj: štajerska
Maybelline napisal/-a:tudi brez ličil je ful lušna
Se strinjam. Men osebno je najlepša.
ful mi je taka sproščena pa vedno nasmejana, pa ušeč mi je k na večih slikah kaže 'peace'. Nekje je izjavila da je devica, ali to drži?
Pa glede umetnih ustnc pa jošk pa ne morm vrjet. Glede na to, da je Brazilka (ponavad majo te take polne ustnice) nism čist zihr za ustnce.
-
urš* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2007
Prvi neprebran prispevek • 144 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov