Adam Lambert
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Upam da bo sredi oktobra še kej kart, ker do takrat sem brez centa
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Joj mala... sanja se mi ne kok hitr bojo karte razprodane na temu mednarodnem touru (v US so se razprodale že v predprodaji).
Jst sm nekak računala ene 4 dni tm (27ga do 1ga decembra, k je takrat najcenej na easyjetu), pa pride karta(20€) + letalska karta (50€) + hostl (60€) = 130€ celo potovanje, šopingirat ne nameravam, tko da če bi mela ene 100€ za sabo (hrana, pijača...) bi blo kul (čeprav je še zmer kr velka vsota za 4 dni).
Jst sm nekak računala ene 4 dni tm (27ga do 1ga decembra, k je takrat najcenej na easyjetu), pa pride karta(20€) + letalska karta (50€) + hostl (60€) = 130€ celo potovanje, šopingirat ne nameravam, tko da če bi mela ene 100€ za sabo (hrana, pijača...) bi blo kul (čeprav je še zmer kr velka vsota za 4 dni).
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
Tammy_De - Cosmofrik
Punce, kaj pa Munich? Karta je 21€, spat ni treba, k bi lohk šle po koncertu takoj na vlak. Mala, a bi ti to bolj odgovarjal? Aja, pa datum je 12.11
-
katy7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 5. 2010
- Kraj: Maribor
Ok. Vseeno sem se odločla za London. lol Mam par vprašanj. Tammy, kero karto si kupla..stojišče? Se pa bojim, da sem prepozna..za Level 1 piše,da je pre-sale razprodano, za stojišče pa samo da je razprodano. Je mogoče, da so že vse karte razprodane??
Right is right, even if everyone is against it; and wrong is wrong, even if everyone is for it.
-
Tammy_De - Cosmofrik
zelo možno, ja. Drgač pa za stojišče sm kupla. Pa tut za Munich
Zdej ne vem kaj nej nrdim...
Zdej ne vem kaj nej nrdim...
-
katy7 - Sramežljivka
Men je všeč Dunaj. Blizu, pa zgleda da bo bolj "intimno" vzdušje, ker sem ravno zdaj vidla da ma kapaciteto samo za 700 ljudi. To mi je kul. Pa še vlak je kr poceni. Zdaj pa res ne vem..
Right is right, even if everyone is against it; and wrong is wrong, even if everyone is for it.
-
Tammy_De - Cosmofrik
u ja, za london vrjetn niso razprodane, razprodane so sam une vnaprej kupljene, k so ble v tej posebni predprodaji. Jutr (dons) se že začnejo v redni prodaji. Probi/poglej še enkrat če ti bo ratal. Držim pesti!
-
Leyko*smejko - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana- center
Sm sm si jo že kupla, lepo počiwa na polički do nowembra. =) tok sm drvela učer po karto ker mi je na ewentimu rekla da jih majo sam se 68. Tko da sm pičila k zmešana do city parka. Hahaha, wse za karto! A ve pa u london? Zakon, jz sm tut namerawala jet gor sam če bo na Dunaju, tok bolš =)
Live_Laugh_Love
- glamyi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 9. 2010
Hej!
Jaz sem pa nova tu gor. I just love Adam Lambert!!! Pa ne poznam nobenga njegovga slovenskega fana in sem prav vesela da sem odkrila to vašo debato. No, zdaj postaja pestro, ko je napovedal koncerte tudi za Evropo...še zdaj skoraj ne verjamem, da je res. Baje bo koncert tudi v Milanu 24 nov, samo na official page-u ni še nič potrjeno. Ve mogoče kdo kaj več o tem. Jaz bi enostavno šla...mi je Milano še bliž
je kot Dunaj. Pa kakšno družbo bi rabila.
Jaz sem pa nova tu gor. I just love Adam Lambert!!! Pa ne poznam nobenga njegovga slovenskega fana in sem prav vesela da sem odkrila to vašo debato. No, zdaj postaja pestro, ko je napovedal koncerte tudi za Evropo...še zdaj skoraj ne verjamem, da je res. Baje bo koncert tudi v Milanu 24 nov, samo na official page-u ni še nič potrjeno. Ve mogoče kdo kaj več o tem. Jaz bi enostavno šla...mi je Milano še bliž
je kot Dunaj. Pa kakšno družbo bi rabila.
-
Tammy_De - Cosmofrik
Welcome
Jst sm še zmer neodločena med Londonom pa Munichom, Milano vmes dodat je že too much, Dunaj je pa že razprodan...
Punce, res ga morte vidt v živo, k ni niti približno tko kot gledamo na youtube ekrančku. Koncert v Costa Mesi je traju uro pa pol (njegov del skp z obema encore-jema) in men se je zdelo da je konc v treh minutah. Res se ne spomnem polovice koncerta, ker sm bla napol v transu. Model ma res eno tako karizmo, k te povleče not in... mah, brezveze razlagat, karto kupt za en GNT pa boste same vidle...
Mende je že uibr izpopolnil tut svoj ples (posebaj me Strut) pa je na usakem koncertu še boljši...
Jst sm še zmer neodločena med Londonom pa Munichom, Milano vmes dodat je že too much, Dunaj je pa že razprodan...
Punce, res ga morte vidt v živo, k ni niti približno tko kot gledamo na youtube ekrančku. Koncert v Costa Mesi je traju uro pa pol (njegov del skp z obema encore-jema) in men se je zdelo da je konc v treh minutah. Res se ne spomnem polovice koncerta, ker sm bla napol v transu. Model ma res eno tako karizmo, k te povleče not in... mah, brezveze razlagat, karto kupt za en GNT pa boste same vidle...
Mende je že uibr izpopolnil tut svoj ples (posebaj me Strut) pa je na usakem koncertu še boljši...
-
katy7 - Sramežljivka
Po celi paniki v petek sem vseeno dobila karte za Dunaj-mislim, da v zadnjem trenutku. Tisti dan mi je šlo vse narobe in sem zdaj fuul srečna da mam karte spravljene lepo v svojem predalu.
Na koncu je vseeno "zmagal" Dunaj, zarad manjšega placa pa manjšega števila ljudi, pa ceneje bo prišlo kot pa London. Mislim pa, da je London bil itak v par urah že razprodan, tak da kart niti ne bi dobla.
No, v glavnem..karte mam, ne morem verjet da bom to "čudo" slišala v živo!!!! Haha
Na koncu je vseeno "zmagal" Dunaj, zarad manjšega placa pa manjšega števila ljudi, pa ceneje bo prišlo kot pa London. Mislim pa, da je London bil itak v par urah že razprodan, tak da kart niti ne bi dobla.
No, v glavnem..karte mam, ne morem verjet da bom to "čudo" slišala v živo!!!! Haha
- glamyi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 9. 2010
Na official site-u objavljeni novi eventi - med njimi Milano potrjen!!
11.18.10
add comment
Paris, France, Trabendo (Glam Nation Tour)
11.24.10
add comment
Milan, Italy, Magazzini Generali (Glam Nation Tour)
TICKETS
Vienna je razprodana. Kaj gre kdo do Milana??
11.18.10
add comment
Paris, France, Trabendo (Glam Nation Tour)
11.24.10
add comment
Milan, Italy, Magazzini Generali (Glam Nation Tour)
TICKETS
Vienna je razprodana. Kaj gre kdo do Milana??
-
Leyko*smejko - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana- center
ja res je, rawno moja kulegica me je obwestila da je dubla karto za Dunaj, prek eventima. Mi je pa zelo wšeč ker je ta dworana, u kateri bo nastopu bolj mala in bo wsaj bolje widen koncert, kot tisti katere gledas z 500m =) haha, can't wait! No pol si bomo pa vse loh izmenjewale zgodbice in izkušnje s koncertou
Live_Laugh_Love
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov