Adam Lambert
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
hud, ja
Tale mi je tut dobra:
- Adam si je včer dal narest novo tetovažo:
In tole je reakcija njegovga fotra:
Tale mi je tut dobra:
- Adam si je včer dal narest novo tetovažo:
In tole je reakcija njegovga fotra:
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
katy7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 5. 2010
- Kraj: Maribor
Popolnost:
Kljub temu, da vem, da je odličen pevec...me vedno znova preseneti kako DOBER je.
To MORAM slišat v živo, da bo moje življenje izpopolnjeno!!
Kljub temu, da vem, da je odličen pevec...me vedno znova preseneti kako DOBER je.
To MORAM slišat v živo, da bo moje življenje izpopolnjeno!!
Right is right, even if everyone is against it; and wrong is wrong, even if everyone is for it.
-
Tammy_De - Cosmofrik
A+
Men je zanimivo predvsem to, da so mi njegovi v živo zapeti komadi zelo boljši kot v studiu sporoducirani. Npr. vse komade k mam na playlisti iz AI, so tisti ki so bli v živo zapeti (razen Mad World). Pa tudi kar se njegovega albuma tiče so mi pesmi bolj všeč, ko jih poslušam s koncertov kokr s cd-ja. Zdej ne vem, a je to ker dobim "eye candy" zraven, al enostavno studijska produkcija "poslabša" kvaliteto njegovih vokalov.
Men je zanimivo predvsem to, da so mi njegovi v živo zapeti komadi zelo boljši kot v studiu sporoducirani. Npr. vse komade k mam na playlisti iz AI, so tisti ki so bli v živo zapeti (razen Mad World). Pa tudi kar se njegovega albuma tiče so mi pesmi bolj všeč, ko jih poslušam s koncertov kokr s cd-ja. Zdej ne vem, a je to ker dobim "eye candy" zraven, al enostavno studijska produkcija "poslabša" kvaliteto njegovih vokalov.
-
katy7 - Sramežljivka
Same here. Vse pesmi mam live verzije, razn One pa Mad world:) v nasprotju z drugimi izvajalci je tud meni bolj všeč "v živo".
V bistvu Adama še nisem slišala pet na playback na kakem nastopu. lol
Pa opazla sem, da sem zvišala standarde kar se tiče petja v živo..z nobenim izvajalcem nisem več zadovoljna
Aja..pa ni samo eye candy..sem isto verzijo Soaked samo poslušala, pa je imelo isti učinek
V bistvu Adama še nisem slišala pet na playback na kakem nastopu. lol
Pa opazla sem, da sem zvišala standarde kar se tiče petja v živo..z nobenim izvajalcem nisem več zadovoljna
Aja..pa ni samo eye candy..sem isto verzijo Soaked samo poslušala, pa je imelo isti učinek
Right is right, even if everyone is against it; and wrong is wrong, even if everyone is for it.
-
Tammy_De - Cosmofrik
Bila na koncertu včer. Bom bolj podrobno opisala v kratkem, sam pohvalt sem se pršla
Aja, pa Adam je dejansko oseba, ne le stvar na youtube ekranu 10.000km stran
Aja, pa Adam je dejansko oseba, ne le stvar na youtube ekranu 10.000km stran
-
Leyko*smejko - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana- center
Pozdravljene punce, tudi jaz si ne morem pomagati, da ne bi kaj napisala =)
Všeč so mi vsi prispevki, intervjuji, posnetki.. z veseljem jih gledam, ko mi je dolgčas Ravno danes sem gledala njegov prihajajoče evente.. glede Evrope zaenkrat še ni nič, ampak... sem se pogovarjala preko chata z neko američanko, ki mi je zagotovila da prihaja v Evropo... Potrjenih je 5 koncertov v UK zaenkrat... ne vedo pa še za Italijo, Nemčijo, Švedsko...
Tako, da sem se tudi jaz in moja prijateljica odločili da bove ko pride v UK si odšli ogledati njegov koncert!!!! =) Pod nujno
Drugače sem pa na vezi z to žensko... tako da mi bo sporočila takoj ko bo kaj =))) wiiii...
Sem pa zasledila da gre ena od vas na koncert v L.A????? Kok sm ti fouš!!! =))) hahahaha
Všeč so mi vsi prispevki, intervjuji, posnetki.. z veseljem jih gledam, ko mi je dolgčas Ravno danes sem gledala njegov prihajajoče evente.. glede Evrope zaenkrat še ni nič, ampak... sem se pogovarjala preko chata z neko američanko, ki mi je zagotovila da prihaja v Evropo... Potrjenih je 5 koncertov v UK zaenkrat... ne vedo pa še za Italijo, Nemčijo, Švedsko...
Tako, da sem se tudi jaz in moja prijateljica odločili da bove ko pride v UK si odšli ogledati njegov koncert!!!! =) Pod nujno
Drugače sem pa na vezi z to žensko... tako da mi bo sporočila takoj ko bo kaj =))) wiiii...
Sem pa zasledila da gre ena od vas na koncert v L.A????? Kok sm ti fouš!!! =))) hahahaha
Live_Laugh_Love
-
Hahahahhahaa
Sm malček površna :S
Sm malček površna :S
Live_Laugh_Love
-
Jeeeej =))) finally
Boste šle?? (kaj sploh sprašujem a ne?!) haha
Boste šle?? (kaj sploh sprašujem a ne?!) haha
Live_Laugh_Love
-
katy7 - Sramežljivka
Nič še ni potrjeno, da ne bi kdo narobe razumel..samo če je to napisal, potem mora bit nekaj na tem
Normalno, da grem to je blo retorično vprašanje ne? hehe
Normalno, da grem to je blo retorično vprašanje ne? hehe
-
Ja to itq, nam se veselila prekmal =))) haha
Drgač sm pa vidla da ma ene par koncertov na Japonskem že razprodanih... tko, da takoj bo treba karte pokupt, sam da izdajo datume... očitno gredo za med =)))
Hhaha, seveda retorično!!!
Drgač sm pa vidla da ma ene par koncertov na Japonskem že razprodanih... tko, da takoj bo treba karte pokupt, sam da izdajo datume... očitno gredo za med =)))
Hhaha, seveda retorično!!!
Live_Laugh_Love
-
Tammy_De napisal/-a:Aja, pa Adam je dejansko oseba, ne le stvar na youtube ekranu 10.000km stran
hahaha, (jelous)
Live_Laugh_Love
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov