Adam Lambert
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 353 prispevkov
• Stran 22 od 24
•
Prejšnja
1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Naslednja
- WhySoSerious
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 12. 2010
'Oh, to be a fly on that wall...' lol
Btw, vem da je mal kmal za taka vprašanja, ampak a mislmo, da bo naslednja turneja tut tok blizu, kt je bla ta (Avstrija, Italija..)?
Btw, vem da je mal kmal za taka vprašanja, ampak a mislmo, da bo naslednja turneja tut tok blizu, kt je bla ta (Avstrija, Italija..)?
Today is the tomorrow you worried about yesterday.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Če bo mednarodna turneja, pol verjetno bo. Letos ne bo turneje, novi singl pride vn pozno poleti, album pa jeseni. Pol bojo promocije in podobne pi**arije, Pol pa šele turneja, pa še ta odvisna od uspešnosti novega albuma. Po domače - povpraševanje/ponudba
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
Tammy_De - Cosmofrik
- WhySoSerious
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 12. 2010
Če bo mednarodna turneja, pol verjetno bo. Letos ne bo turneje, novi singl pride vn pozno poleti, album pa jeseni. Pol bojo promocije in podobne pi**arije, Pol pa šele turneja, pa še ta odvisna od uspešnosti novega albuma. Po domače - povpraševanje/ponudba biggrin
ty, *fingers crossed*
Izbrisan predolg link.
Emanuela
Today is the tomorrow you worried about yesterday.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Tammy- kdaj pa izzide Dvd z koncertom? Ga bom probala kje dobit
Pa pri Ellen je imel kul nastop zadnjič.
Pa pri Ellen je imel kul nastop zadnjič.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tammy_De - Cosmofrik
da se ga že prednaročit na amazonu al pa na njegovi uradni strani.
Slikca prej ni mela namena nanamišinega odziva, ampak... ma ne da se mi.
Slikca prej ni mela namena nanamišinega odziva, ampak... ma ne da se mi.
-
Bumerang - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
Men pa tista verzija od Pink (Whataya want from me) ne potegne najbolj Predvsem začetek mi je mal pregrob in občutek sem imela, kot bi jo nekdo davil Za moj okus Adam to velik bolj čustveno in nežno odpoje... pač, tip obvlada določene vokale, ki pri baladah zelo ganljivo izpadejo
Aja... tukaj je ena fotka z rdeče preproge:
Kako se J.Lo in Adam požirata s pogledi Ta Anthony pa po moje samo prisiljeno kaže zobe in bi najraje spokal stran
Aja... tukaj je ena fotka z rdeče preproge:
Kako se J.Lo in Adam požirata s pogledi Ta Anthony pa po moje samo prisiljeno kaže zobe in bi najraje spokal stran
-
Leyko*smejko - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana- center
Ja tut mene je presenetil učer zjutri na radio Salomonu... najnovejše na radiu Salomon... =))) amaaaaziiing! =)
Live_Laugh_Love
Prvi neprebran prispevek • 353 prispevkov
• Stran 22 od 24
•
Prejšnja
1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov