Vilinski simboli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
abubu - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2005
- Kraj: ig
tole se sliši res super, bomo mal probal:) edin neki me še zanima, na prvi strani sta bili omenjeni knjigi Kandelar 1 in 2, pa me zanima kje lahko to dobim, ker v knjižnici kjer sm js nimajo...
[color=cyan]It's the heart that really matters in the end...[/color]
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
zdravo, jaz bi si pa dala vilinski simbol za samozavest, moč, ali energijo vtetovirati na zadnjo stran vratu (tam ko so že lasje čez).pod pas, tam ko je že spodnje perilo bi si dala pa za spolno moč al nekej takega pa ne najdem. Ali je to sploh dobro, da si dam tak simbol vtetovirat?
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Lepo videt da tko aktivno skrbite za svoje zivljenje in sreco.
Tega ni treba posebi povdarjat, ker je vsem to jasno.ANGELgirl napisal/-a:Na koncu sem jih morala kar vsem (ženskam) risati.
Kerega si pa uporabila? Mogoce vilinski simbol za Retardiranost?^Sophie^ napisal/-a:Še kAtera PrakticiRa ViLinske siMBole? In deLuje? jaZ seM dNEs prVič poSkusila in me praV zaNIma... =D UpaM na ČimBolJše
-
missT* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 1. 2008
Okej, še jaz rabim glede tega en nasvet.
Če recimo delaš izpit za avto. Kateri simbol naj si narišem? Simbol za uspeh?
Si ga lahko narišem recimo 1 uro pred izpitom? In kam najboljše? Na gleženj?
In potem, ko si ga narišem... Je to to? Ali moram še kaj govoriti v mislih?
Se opravičujem, ker sprašujem, ampak ne razumem. Pa sem prebrala vse 3 strani. Bi lepo prosila za odgovor.
Če recimo delaš izpit za avto. Kateri simbol naj si narišem? Simbol za uspeh?
Si ga lahko narišem recimo 1 uro pred izpitom? In kam najboljše? Na gleženj?
In potem, ko si ga narišem... Je to to? Ali moram še kaj govoriti v mislih?
Se opravičujem, ker sprašujem, ampak ne razumem. Pa sem prebrala vse 3 strani. Bi lepo prosila za odgovor.
Hočm te .. brez odvečnih besed!!
-
shaikica - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: entre amor y el odio
aja pa me zanima še to;kaj si lahko narišeš samo en vilinski simbol al si jih lahko več( koliko)?
in sm najdla zej sama stran s simboli in imeni ,samo imen je več kot slikc-a to je zato,ker so v knjigi vsa,in so na netu samo nekatera izmed njih al je imen več al kako to... in kako pripomoreš,da se to uresniči...
sorry k mam tolk vpr. , sam res bi bla hvaležna,če mi katera odgovori nanje in mi še malo bolj podrobno razloži,kako vse to skupaj deluje...
(recimo sanje,milina-v konkretnem kaj bi pomnelo???? ) ok hvala vsem za odgovore in prijaznost!
lp=)
in sm najdla zej sama stran s simboli in imeni ,samo imen je več kot slikc-a to je zato,ker so v knjigi vsa,in so na netu samo nekatera izmed njih al je imen več al kako to... in kako pripomoreš,da se to uresniči...
sorry k mam tolk vpr. , sam res bi bla hvaležna,če mi katera odgovori nanje in mi še malo bolj podrobno razloži,kako vse to skupaj deluje...
(recimo sanje,milina-v konkretnem kaj bi pomnelo???? ) ok hvala vsem za odgovore in prijaznost!
lp=)
-
BaLoNcEk.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: LjuBLjaNa
waa. sliši se super, sama bom probala s simbolom za srečo...
bomo videli kaj bo
bomo videli kaj bo
- lubii*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
Jst sm se pa o njih mal bol poučila zdeile v novem cosmu ...sm si dva tud narisala in bom verjela v njiju....škodovat mi ne moreta sm pa kr navdušena mislim pa, da je to bolj za samozavest in prepričanost vase, da ti nekaj lahko uspe, če se le za to dovolj potrudiš in verjameš, da ti bo uspelo
What's meant to be will always find its way...<3
- Amar Nat
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2009
Upanje je nekaj mehkega, kar se spusti na dušo in zapoje melodijo brez besed. nikoli ne obmolkne in najslajše zveni ob nevihti. (emily dickinson)
-
bonnie taylor - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2009
oo supr stvarca..takoj grem sprobat
-
Tina Verbič - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Veliki Gaber
hm... jaz sem tudi imela narisan vilinski simbol za uspeh... kar dolgo časa na notranji strani zapestja... in na začetku je kar dobro kazalo... potem sem bila pa enkrat čisto razočarana, sem imela občutek, da gre vse narobe, da ni nikjer nobenega "uspeha"... in sem si ga zbrisala... mogoče pa preprosto nisem dovolj verjela v to...
mogoče si ga bom spet zdaj narisala, ko je takšno obdobje (matura in to )... mislim, da bom uspeh kar potrebovala... škoditi pa menda tudi ne more, če si ga spet narišem...
mogoče si ga bom spet zdaj narisala, ko je takšno obdobje (matura in to )... mislim, da bom uspeh kar potrebovala... škoditi pa menda tudi ne more, če si ga spet narišem...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov