Verjamete v horoskop?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
lipstick69 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 6. 2011
- Kraj: LJ (okolica)
Ja, jaz verjamem.
Ampak ne v tistiga iz revije Anja ali Jana al kaj so vse revije... Pač pa iz prav astroloških revij, ki se posvečajo prav temu. Tam so me že večkrat zelo zadeli! Letni in mesečni horoskopi. Kaj se tiče pa dnevnih pa si jih tak nekdo zmišljuje in so bolj kot ne lari-fari
Ampak ne v tistiga iz revije Anja ali Jana al kaj so vse revije... Pač pa iz prav astroloških revij, ki se posvečajo prav temu. Tam so me že večkrat zelo zadeli! Letni in mesečni horoskopi. Kaj se tiče pa dnevnih pa si jih tak nekdo zmišljuje in so bolj kot ne lari-fari
- AleksandraV.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2011
Se strinjam...
Katera astrologija pa je boljša glede napovedi; djotiš al zahodna?
Katera astrologija pa je boljša glede napovedi; djotiš al zahodna?
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
jaz verjamem predvsem v karakteristike ki so predvidene za določeno horoskopno znamenje, pa na podlagi tega mogoče še ujemanje z ljudmi ( parner, prijateljstvo... ) za to se mi zdi, da veliko stvari drži, saj kar zadeva mene in moj horiskopni znak ...pa verjamm tut v te natančne astrološke analize, kjer se ljudje ukvarjajo s tem in bolj spoznajo
smešni pa so mi te horskopi v revijah, časopisih, ki jih jemljem bolj za zabavo kot zares. Mislim, da je to tut bolj namen .
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
nikakor.
nekaj zanimivih desjtev o tem: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JNQIGtFJmrQ[/youtube]
nekaj zanimivih desjtev o tem: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JNQIGtFJmrQ[/youtube]
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Ma, če je itak vedn nek splošen nasvet v horoskopu, dobra misel ali kaj takega. Nikoli nič konkretnega Ali pa opisuje neke značilnosti k jih ima določeno znamenje... tako da... pač preberem
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov