Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- aymee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 3. 2005
no zdj me pa zanima če mi lahko kdo priporoči kako dobro vedezevalko ali jasnovidko iz lj, jaz sem imela zelo slabo izkusnjo z gospo stanko iz postojne, sem se dogovorila z njo za sestanek in potem sem 15 min zamujala in sm jo zelela obvestiti in sem jo ene 20 klicala in se mi gospa sploh ni javila. in tako sem zastojn hodila skoraj do postojne.
- biny20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
ženska napisal/-a:Barbi78 napisal/-a:Ojla
Jaz lahko samo našo Žensko zelo pohvalim v njenih napovedih. Povedala mi je že kar dosti, saj jo nenehno gnjavim po ZS-ju. In zelo pohvalno draga Ženska za toliko dobre volje, tvoje časa in seveda tvoje danosti, da deliš med nami in to breplačno. Mislim, da takih ljudi praktično ni, vedi pa, da se ti bo vse povrnilo duplo!
Hvala ti!
Joj, hvala za tako pohvalo, sem kar ganjena ...
Res z veseljem pomagam vsakemu, ki me prosi za to.
Oj! Ženska, nekaj je narobe, ne morem ti poslati zs. me lahko kontaktiraš ti, prosim? hvala že v naprej...
- piza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2004
- Kraj: koper
ženska je napisal/a:
Barbi78 je napisal/a:
Ojla
Jaz lahko samo našo Žensko zelo pohvalim v njenih napovedih. Povedala mi je že kar dosti, saj jo nenehno gnjavim po ZS-ju. In zelo pohvalno draga Ženska za toliko dobre volje, tvoje časa in seveda tvoje danosti, da deliš med nami in to breplačno. Mislim, da takih ljudi praktično ni, vedi pa, da se ti bo vse povrnilo duplo!
Hvala ti!
Res z veseljem pomagam vsakemu, ki me prosi za to
Ženska tudi jaz imam probleme pri pošiljanju sporočila na tvoj ZS. Če lahko bi te prisila, da ti mene kontaktiraš.
LP
Barbi78 je napisal/a:
Ojla
Hvala ti!
Res z veseljem pomagam vsakemu, ki me prosi za to
Ženska tudi jaz imam probleme pri pošiljanju sporočila na tvoj ZS. Če lahko bi te prisila, da ti mene kontaktiraš.
LP
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Kaj imate to tukaj...a prerokovanje
Ajde kdo karte meče...jaz imam doma ciganske in tarot karte...včasih sem jih metal in zadel...ne vem če sem kateremu falil...ni noben jamral da sem mazač ali šalabajzer
Kdo mi bo karte vrgel
Ajde kdo karte meče...jaz imam doma ciganske in tarot karte...včasih sem jih metal in zadel...ne vem če sem kateremu falil...ni noben jamral da sem mazač ali šalabajzer
Kdo mi bo karte vrgel
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- biny20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2005
ženska napisal/-a:Lahko ti jih jaz ...
Punce, dobila sem vaša vprašanja in nanja že odgovorila.
Se opravičujem, ker me tako dolgo ni bilo, sem bila precej zaposlena.
Ženska, hvala!!! Sem ti pa poslala zs, pa ne vem če si ga dobila, spet mi je javilo napako, mi lahko javiš prosim. Hvala
- Buddy_girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 6. 2008
Živjo Ženska, samo zanima me ali si dobila moje ZS
Lp
Lp
-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
Ženska mene tudi zanima če si dobila pvt sporočilo....
-
vrednagreha - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 3. 2006
Pohvalila bi jasnovidko, ki se jo da dobiti po telefonu.....mislim, da ji je ime Sara.
Zadane u nulo!
Zadane u nulo!
Živim življenje.....
-
vrednagreha - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 3. 2006
Pomotoma sem dva posta napisala:)
Zadnjič spremenil vrednagreha, dne 11. Dec. 2008 12:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Živim življenje.....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov