Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
Kak tak bolj navaden tarot se je dal kupt v kaki trgovini, kjer majo družabne igre, tam pri kartah.
Kej več bi pa mogla dobit v kaki ezoterični trgovini.
Še kake indijanske al pa kej tazga moraš pa po netu naročit.
Kej več bi pa mogla dobit v kaki ezoterični trgovini.
Še kake indijanske al pa kej tazga moraš pa po netu naročit.
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
Ta je kr precej znana, tko da ga majo 100% v vseh ezoteričnih trgovinah. No usaj včasih se ga je dal povsod dobit.
- upanje
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2008
pjotra napisal/-a:Drage Cosmopolitanke!
Jaz priznam, da kar redno obiskujem vedeževalko, sploh pa kadar se mi kaj posebnega dogaja ali sem pred kakšno veliko odločitvijo. Ampak ta moja vedeževalka je vedeževalka, da se reče. Kajti prava vedeževalka nič ne računa, daš kar daš. Ali je to denar, ali kava, ali rože. Karkoli. Meni je dosedaj vse uganila. Da pa sem nekako dobila občutek, mi je najprej povedala kaj se je v bistvu dogajalo v moji preteklosti. Prvič skorajda nisem mogla verjeti. Bila sem sicer rahlo prestrašena, ampak je minilo. Tako, da punce kar pogumno. Ničesar nimate za zgubiti!!!!!!!!!!!
Pjotra ali mi lahko zaupaš na moj ZS katera vedeževalka je to in če sprejema tudi druge stranke.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
No jaz sem bila nekoč pri Jasmini. Nič se mi ni ujemalo z njeno napovedjo. Sedaj pa se mi je ljubezen začela odvijati po njenih napovedih. Sicer s časovnim zamikom, a zaenkrat kaže tako kot mi je napovedala. Tako, da mogoče je res nekaj vedela. In tudi po telefonu, ko sva se slišale, je točno vedela kaj me zanima, odgovorila mi je na tisto vprašanje kot me je begalo, čeprav ga ji sploh nisem zastavila. Očitno je videla kje imam problem.
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
Moja tašča ima tudi baje dar za vedeževanje. Včasih kateri kaj vedežuje, ampak jaz se ji ne pustim, da ne bi kaj preveč videla
Je pa že večim mojim kolegicam odgovorila na vprašanja, ki so mi jih poslala zanjo. Vsaka rajši vidi, da se ne srečata v živo, ker drugače hodijo k meni na obisk.
Je pa že večim mojim kolegicam odgovorila na vprašanja, ki so mi jih poslala zanjo. Vsaka rajši vidi, da se ne srečata v živo, ker drugače hodijo k meni na obisk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov