Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sanja24 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2007
kalanhoja napisal/-a:sanja24 napisal/-a:ne ni izkoriščanje! izkoriščajo tisti ki so na zavodu in prejemajo denarno socialno pomoč in ne želijo delati! moja mama ni nič izkoriščala in naj še enkrat povem, da sem to napisala samo zato, ker je jasmina uganila določeno stvar! lep pozdrav
Danes je bilo po tvju, da povprečno najdeš službo v 9-12 mesecih. Če jo je pa Jasmina tvoji mami napovedala v 3 letih je pa res zadela ja
najdeš če jo iščeš!!!!
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
sanja24 napisal/-a:kalanhoja napisal/-a:sanja24 napisal/-a:ne ni izkoriščanje! izkoriščajo tisti ki so na zavodu in prejemajo denarno socialno pomoč in ne želijo delati! moja mama ni nič izkoriščala in naj še enkrat povem, da sem to napisala samo zato, ker je jasmina uganila določeno stvar! lep pozdrav
Danes je bilo po tvju, da povprečno najdeš službo v 9-12 mesecih. Če jo je pa Jasmina tvoji mami napovedala v 3 letih je pa res zadela ja
najdeš če jo iščeš!!!!
Itak, če jo ne iščeš jo ne moreš dobit.
- upanje
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2008
mene tudi zanima ta vedeževalka Jasmina iz Šenčurja, ki gleda na kavino usedlino in bi prav lepo prosila, če bi lahko kdo pošlje telefonsko številko na ZS od nje in kako prito do nje, ker sem iz Celja.
Upam da se bo našel kdo ker bi res želela k njej.
Upam da se bo našel kdo ker bi res želela k njej.
- OSAMLJENA1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
Ali ve kdo za kako res dobro jasnovidko, vedeževalko, ki je preizkušena in se lahko zanešeš na njene napovedi.
Prosim sporoči na ZS
Prosim sporoči na ZS
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov