Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Mahagonij, glede na to, da bereš to temo, sem prepričana, da tudi ti obiskuješ vedeževalke, samo da si ti eden izmed tistih, ki to ne upajo priznati. Nekoč je po tvju ena izmed vedeževalk izjavila, da ima več moških strank kot ženskih. In najbrž k njej ne hodijo 10letniki, ampak starejši. In prepričana sem, da ko je človek v stiski naredi marsikaj-tudi obišče vedeževalko, čeprav ve, da mu ne bo pomagala, in da nič ne ve, a se vsaj lahko z nekom pogovori.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
kalanhoja napisal/-a:Mahagonij, glede na to, da bereš to temo, sem prepričana, da tudi ti obiskuješ vedeževalke
OMG, kakšna logika!
Jaz tudi berem to temo, pa še nikoli nisem bila pri vedeževalki.
Mogoče ga pa fascinira naivnost nekaterih ljudi.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ja to bo ja...bojim se priznati.kalanhoja napisal/-a:Mahagonij, glede na to, da bereš to temo, sem prepričana, da tudi ti obiskuješ vedeževalke, samo da si ti eden izmed tistih, ki to ne upajo priznati.
Ce bi se rabil s kom pogovorit v stiski bi obiskal psihologa, ne pa vedezevalko.kalanhoja napisal/-a:In prepričana sem, da ko je človek v stiski naredi marsikaj-tudi obišče vedeževalko, čeprav ve, da mu ne bo pomagala, in da nič ne ve, a se vsaj lahko z nekom pogovori.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Barbi78 - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2008
Vsak ima svojo glavo, da razmišlja z njo, zato ne vidim razloga, za kakršnokoli pregovarjanje in kdo koga nateguje ....
Vsak naj gre tja kamor mu je volja, pa če gre 10x k vedeževalki, pač gre ..., pa kaj?
To ne pomeni, da je butast! Pač to potrebuje. Nimamo pravice sodit, kdo smo, da bi to lahko počel?
Vsak naj gre tja kamor mu je volja, pa če gre 10x k vedeževalki, pač gre ..., pa kaj?
To ne pomeni, da je butast! Pač to potrebuje. Nimamo pravice sodit, kdo smo, da bi to lahko počel?
-
frankie - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 3. 2007
Barbi78 napisal/-a:Vsak ima svojo glavo, da razmišlja z njo, zato ne vidim razloga, za kakršnokoli pregovarjanje in kdo koga nateguje ....
Končno nekaj pametnega!!!
-
BeXy - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
- Kraj: Over the Niji
Helou punce!
Ne vem kajje s temi ZS-ji, ampak nevemkolikokrat sem že odgovorila na vaša sporočila in kaže, da so sporočila poslana. Ne zdi se mi logično, da odgovorov ne dobite... Tole trajaže vsaj 3 tedne, ker takratni spraševalci na moje napovedi sploh niso odgovorili... In se to še vedno dogaja.
Upam da niste jezne in boste potrpele da se zadeva uredi. Se pa tudi opravičujem glede vrste,ki je še vedno precej dolga. Razlog je v tem, da ne morem vedeževat pogosto, ker potem napovedi niso takšn, kot bi morale biti (intuicija se zmanjša, prav tako moja sposobnost pravih razlag...).
Prosila bi vas, da mi začasno ne pišete več prošenj za vedeževanje, ker se vrsta kar daljša, pa nobena ne prejme odgovorov, čeprav jih pošiljam.
Lp in hvala, ker ste potrpežljive.
Ne vem kajje s temi ZS-ji, ampak nevemkolikokrat sem že odgovorila na vaša sporočila in kaže, da so sporočila poslana. Ne zdi se mi logično, da odgovorov ne dobite... Tole trajaže vsaj 3 tedne, ker takratni spraševalci na moje napovedi sploh niso odgovorili... In se to še vedno dogaja.
Upam da niste jezne in boste potrpele da se zadeva uredi. Se pa tudi opravičujem glede vrste,ki je še vedno precej dolga. Razlog je v tem, da ne morem vedeževat pogosto, ker potem napovedi niso takšn, kot bi morale biti (intuicija se zmanjša, prav tako moja sposobnost pravih razlag...).
Prosila bi vas, da mi začasno ne pišete več prošenj za vedeževanje, ker se vrsta kar daljša, pa nobena ne prejme odgovorov, čeprav jih pošiljam.
Lp in hvala, ker ste potrpežljive.
-
sanja24 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2007
rada bi vam povedala da sem čisto pozabila na jasminine napovedi,... ker je bila enkrat tudi z menoj mama in ji je napovedala službo pa je ni dobila sva nehale sploh razmišljati o njej! No včeraj pa moja mama gre na en razgovor in dobi delo! Ko sem prišla domov sva šli čez liste ki sem jih jaz pisala in vidim da je jasmina napovedala v roku 1 do 3 dni, mescev, let mami službo in točno 1leto in nekaj dni je od kar smo bile pri jasmini tako da sem full vesela in upam da se kmal tudi meni vse dobre stvari uresničijo! pozdravček
-
sanja24 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2007
ženska napisal/-a:Ena dan do treh let je kar velik razpon in je že samo po sebi precej verjetno, da v tem času dobiš službo ...
mama jo ni iskala so ji z zavoda sami poslali in je mama vedno iskala izgovore ker je čuvala unuke, sedaj se pa ni mogla izmuznit, ker je oče na visokem položaju ji do sedaj ni bilo treba iti na šiht! vesela sem pa zato ker je jasmina resnično napovedala to in ne zato ker je mama dobila šiht, ker sedaj imamupanje da se tudi meni lepe stvari zgodijo ,ki jih je napovedala, lep pozdrav
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
jaz sem bila ravno včeraj pri eni mamini sodelavki, ki se pač čist tak s tem ukvarja.. prihodnost kao "vidi" v kavini skoledili in je kr znana po tem, da ful enih čudnih stvari zadene.. no, včeraj sem bila prvič pri bilokaki "vedeževalki" in če povem po pravici mi je kr malo žal, da sem šla ženska je sicer govorila osupljie stvari ampak me je z enimi stvarmi kr iz tira spravla, tako da sem celo noč razmišljala o tem..
vsekakor ne jemljem tega absolutno in tega ne mislim upoštevat pri nobenih svojih odločitvah.. ravno zato, sem se odločila da se v kaj takega več ne spuščam. prihodnost bo itak prišla..bo še tolko bolj zanimiva bo če ne bom mela v glavi skoz neki kao "prewiew".
vsekakor ne jemljem tega absolutno in tega ne mislim upoštevat pri nobenih svojih odločitvah.. ravno zato, sem se odločila da se v kaj takega več ne spuščam. prihodnost bo itak prišla..bo še tolko bolj zanimiva bo če ne bom mela v glavi skoz neki kao "prewiew".
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
sanja24 napisal/-a:ženska napisal/-a:Ena dan do treh let je kar velik razpon in je že samo po sebi precej verjetno, da v tem času dobiš službo ...
mama jo ni iskala so ji z zavoda sami poslali in je mama vedno iskala izgovore ker je čuvala unuke, sedaj se pa ni mogla izmuznit, ker je oče na visokem položaju ji do sedaj ni bilo treba iti na šiht! vesela sem pa zato ker je jasmina resnično napovedala to in ne zato ker je mama dobila šiht, ker sedaj imamupanje da se tudi meni lepe stvari zgodijo ,ki jih je napovedala, lep pozdrav
In ti tu vidiš povezavo? Jaz nobene.
Moti me pa to, da nekateri izkoriščajo zavod!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov