Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lalla - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
- Kraj: gorenska
jst sm bla enkat pri eni na obisku in mi je napovedala prihodnost čist narobe...da nam na fax sprejeta, da je pod uprašaj kako bo z maturo itd. same take not pozitivne stvari nakonc se je use obrnil tko da hvala lepa prvič in zadnič
~ŁaŁŁa~
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Zato ker ti ne izstavi racuna in ne placuje davka od tega, torej dela na crno. Oziroma ona "ne dela, samo za zabavo drugim napoveduje prihodnost" in seveda sprejema "donacije".
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Barbi78 - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2008
Bexy je res carica! Zate še bomo veliko slišal, če boš seveda sledila "svojim" danosti v večjem obsegu ljudi.
Zame za preteklost je vse ugotovila brez, da bi ji karkoli povedala, zato še pa sedaj bolj nestrpno čakam prihodnostno napoved
Hvala, Bexy in vedi, da si carica!
Zame za preteklost je vse ugotovila brez, da bi ji karkoli povedala, zato še pa sedaj bolj nestrpno čakam prihodnostno napoved
Hvala, Bexy in vedi, da si carica!
-
BeXy - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
- Kraj: Over the Niji
Helou punce!
Vesela sem, da ste zadovoljne s tem, kar sem vam napovedala. Zgleda da mi bo to šlo res dobro od rok.
Situacija je pa takšna: jutri grem na morje in me vsaj 10 dni ne bo. V vrsti vas je če se ne motim okrog 12 ali 13. Upam, da boste lahko počakale, čeprav traja vse skupi res že (pre)dolgo.
Več vaših ZS nisem zbrisala, ker jih potrebujem za odgovore, zato je moj pomnilnik skoraj poln... In bi vas prosila, če mi ZS-jev vsaj začasno ne pošiljate več, ker jih potem najbrž sploh ne bom dobila ali pa se bodo starejši izbrisali.
Tko da se zaradi tega res opravičujem in oblublam, da ko pridem domov spet začnem s polno paro.
Pa želim vam lep naslednji teden in veliko sončka ...
Papa
Vesela sem, da ste zadovoljne s tem, kar sem vam napovedala. Zgleda da mi bo to šlo res dobro od rok.
Situacija je pa takšna: jutri grem na morje in me vsaj 10 dni ne bo. V vrsti vas je če se ne motim okrog 12 ali 13. Upam, da boste lahko počakale, čeprav traja vse skupi res že (pre)dolgo.
Več vaših ZS nisem zbrisala, ker jih potrebujem za odgovore, zato je moj pomnilnik skoraj poln... In bi vas prosila, če mi ZS-jev vsaj začasno ne pošiljate več, ker jih potem najbrž sploh ne bom dobila ali pa se bodo starejši izbrisali.
Tko da se zaradi tega res opravičujem in oblublam, da ko pridem domov spet začnem s polno paro.
Pa želim vam lep naslednji teden in veliko sončka ...
Papa
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Ej ful dobr, da ti gre. Ti bom tut jst poslala ZS, ko boš prišla nazaj =) Drugač si pa tut jst že kr neki časa mislm kupt karte za vedeževanje, me vse tole zlo privlači že od nekdaj. Mislm da bom počas tut začela z belo magijo. Sm rojena na noč čarovnic, tko da... =)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]