Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
BeXy - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
- Kraj: Over the Niji
Helou, punce!
Res se počas prebijam naprej, ampak se. Vrsta je še kar dolga, zato bo še malo trajalo... Zdej to delam že kr neki dni zaporedoma in sem opazla da me je mal utrudil pa mi je vse mal dol padlo. Tko da dons ne bi nč naprej delala, jutri pa spet začnem. (Če vam je ok.) Jutri nadaljujem kjer sem ostala.
Pa še prosila bi vas, da mi ne pišete prošenj za šlogat dokler ne bom mal skrajšala vrste, ker mi zmanjkuje prostora za shranjevanje sporočil. (Ampak to res mislm... )
Bom napisala, kdaj spet pište.
Pa opravičujem se zarad obojega.
Res se počas prebijam naprej, ampak se. Vrsta je še kar dolga, zato bo še malo trajalo... Zdej to delam že kr neki dni zaporedoma in sem opazla da me je mal utrudil pa mi je vse mal dol padlo. Tko da dons ne bi nč naprej delala, jutri pa spet začnem. (Če vam je ok.) Jutri nadaljujem kjer sem ostala.
Pa še prosila bi vas, da mi ne pišete prošenj za šlogat dokler ne bom mal skrajšala vrste, ker mi zmanjkuje prostora za shranjevanje sporočil. (Ampak to res mislm... )
Bom napisala, kdaj spet pište.
Pa opravičujem se zarad obojega.
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Bexi, počasi. Čisto po občutku. Tukaj se ne smeš toliko ozirati na ostale. Ohrani sebe in počasi naprej. Če se ti ne da, se ti ne da. S tem je ponavadi pogojena tudi moč intuicije. Ali pa tistega, kar uspeš razbrati iz kart.
Kako bi pasal kakšen ples zvečer, kajne?
Hehe, lep dan!
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
gimiakis napisal/-a:živjo jst bi tud cifro od jasmine pa stanke na ZS, če je možno hvala
Škoda časa in denarja, ker nobena nič ne ve.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Mene pa zanima, če je že katera bla pri eni vedeževalki v Postojni? Baje ful zadane, živi menda v bloku in ma celo vrsto pred vrati.. A mogoče veste o kateri govorim?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov