Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
BeXy - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
- Kraj: Over the Niji
Js sm šlogat začela 1 mesc nazaj ker mi je moja šlogarca rekla, da mam dobro intuicijo (k mi je šlogala, sem znala karte brat in sm vedla kaj mi bo povedala že vnaprej). In sm šlogala ene petim in so ble vse presenečene nad tem, kolk sm zadela in sm baje res ful.
Zdej pa iščem kakšno fajno literaturo da se še kej več naučim. Uporablam pa ciganske karte, ker ne samo da so najbolj simpl, ampak so mi tut najbolj ušeč.
Zdej pa iščem kakšno fajno literaturo da se še kej več naučim. Uporablam pa ciganske karte, ker ne samo da so najbolj simpl, ampak so mi tut najbolj ušeč.
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Hehe, kako vedno prav uletim na forum.
Če si za, lahko začnemo. Tudi jaz sem iz firbca dvakrat poskušala pri dveh vedeževalkah. Tista, ki je to izvajala "kar tako", po občutku, je določene splošne stvari celo zadela. Potem pa sem naključno spoznala še neko gospo, ki je Znana vedeževalka, pa se mi ni upala prerokovati po daljšem pogovoru.
Sicer verjamem, da je kaj takega možno, mislim pa, da je 90% znanih vedeževalk zgolj dobrih retorikov in manipulatorjev. Lahko pa tudi prehitro dajem svoje mnenje. Take sposobnosti so verjetno bolj točne, ko ostanejo pod okriljem skromnosti.
OK. Ker ne vem, kaj potrebuješ in na kakšen način vedežuješ, bom vseeno zastavila eno vprašanje: Kdaj grem na morje, če sploh? Kdaj grem v Damanhur, če sploh?
Hvala in LP.
Če si za, lahko začnemo. Tudi jaz sem iz firbca dvakrat poskušala pri dveh vedeževalkah. Tista, ki je to izvajala "kar tako", po občutku, je določene splošne stvari celo zadela. Potem pa sem naključno spoznala še neko gospo, ki je Znana vedeževalka, pa se mi ni upala prerokovati po daljšem pogovoru.
Sicer verjamem, da je kaj takega možno, mislim pa, da je 90% znanih vedeževalk zgolj dobrih retorikov in manipulatorjev. Lahko pa tudi prehitro dajem svoje mnenje. Take sposobnosti so verjetno bolj točne, ko ostanejo pod okriljem skromnosti.
OK. Ker ne vem, kaj potrebuješ in na kakšen način vedežuješ, bom vseeno zastavila eno vprašanje: Kdaj grem na morje, če sploh? Kdaj grem v Damanhur, če sploh?
Hvala in LP.
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
vrjamem v to.poznam enga strička(pč prijatelj stare mame), ki se je hvalil da zna šlogat in sem mu enkrat iz zajebancije rekla, da naj mi pogleda v kavo...kar je povedal se je zgodlo...me je kar fleš...tak sm hotla šloganje za vsako stvar...
nazadnje pred kakim letom...vse res...sama pa sm se naučla iz kart,sam si nočm gledat...sam komu sm šlogala sm vse pogodla...tak, da zdej znam, da je nekej v tem
nazadnje pred kakim letom...vse res...sama pa sm se naučla iz kart,sam si nočm gledat...sam komu sm šlogala sm vse pogodla...tak, da zdej znam, da je nekej v tem
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
noben pravi šlogar ti ne bo postavil vnaprej cene.daš pač koliko pač daš.tisti, ki ti jih nabijejo ti je lahk jasno, da tega ne delajo iz užitka ampak zarad profita.men je šloga zastonj pa tud jaz tud vsakem pogledam zastonj v karte.
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
No, jaz sem bila prva stranka od gospodične Bexi. Ker jo ne želim preveč hvaliti bom rekla le, da ima glede na najine pogovore zelo dobro intuicijo in v primerjavi z ljudmi, s katerimi sem imela do sedaj opravka v tej "stroki" zelo prizemljen in realen pogled na svet.
Glede šloganja meni: O preteklosti mi je povedala podatke, ki se ujemajo. Nekaj trenutkov sem imela celo odprta usta. Glede prihodnosti pa se mi napovedi zdijo smiselne. Bomo videli, to bo prihodnost pokazala sama.
Bexi, ostani še naprej tako simpatično prijazna ter skromna.
Lep dan vsem, kljub temu, da je napoved deževna. Morda bo pa sonce?
Glede šloganja meni: O preteklosti mi je povedala podatke, ki se ujemajo. Nekaj trenutkov sem imela celo odprta usta. Glede prihodnosti pa se mi napovedi zdijo smiselne. Bomo videli, to bo prihodnost pokazala sama.
Bexi, ostani še naprej tako simpatično prijazna ter skromna.
Lep dan vsem, kljub temu, da je napoved deževna. Morda bo pa sonce?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov