Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
_Le`Ona_ napisal/-a:montana napisal/-a:leona, povej a ti si bila pri njej, pri sari, pa kakšen imaš občutek,a da ti je dobro napovedala?
Jst sm bla pri Sari 8 let nazaj in sm bla not 10 min ter me je že takrat skasirala takratnih 10.000 SIT ... Zadela pa ni prav nič. Je bila pa pri njej nedavno prijateljica in je doživela isto ...
10 minut kaj ti v 10 minutah sploh lahko pove
- saan*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2008
jest bi lepo lepo prosila če bi mi lahko ena na zs poslala številko od mire tahirovič, al pa stanke iz postojne....ker se mi zdi da ste ju tukaj na forumu najbolj pohvalili....hvaležna bi bila tudi če bi mi še kakšno vedeževalko predlagale=)
lep pozdrav=)
lep pozdrav=)
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
sem bolj nova na vašem forumu in ker sem lena se mi ne da prebirat 45 strani vaših postov, ste pa verjetno že govorile o tem katera pozna kako vedeževalko. ful bi si želela obiskat vedeževalko, saj čist vrjamem v te stvari, enkrat je kolegica njihovo družinsko vedeževalko malo povprašala o meni in je ženska dala zame 3 napovedi, ki so se v nulo uresničle!!! kasneje pa še 2. ampak ta ženska noče meni osebno vedeževat, ker kao noče tujcem... kr nekaj.. v glavnem bi vas prosla, če kera pozna kako vredu vedeževalko v mb ali vsaj na štajerkeme koncu, bi vas prosla za kaki kontakt na zs...
lp pa čimveč dobrih napovedi vam želim
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
flesherka_ napisal/-a:sem bolj nova na vašem forumu in ker sem lena se mi ne da prebirat 45 strani vaših postov, ste pa verjetno že govorile o tem katera pozna kako vedeževalko. ful bi si želela obiskat vedeževalko, saj čist vrjamem v te stvari, enkrat je kolegica njihovo družinsko vedeževalko malo povprašala o meni in je ženska dala zame 3 napovedi, ki so se v nulo uresničle!!! kasneje pa še 2. ampak ta ženska noče meni osebno vedeževat, ker kao noče tujcem... kr nekaj.. v glavnem bi vas prosla, če kera pozna kako vredu vedeževalko v mb ali vsaj na štajerkeme koncu, bi vas prosla za kaki kontakt na zs...
Kdo pa je tista "družinska" vedeževalka?
Maš eno dobro vedeževalko v Rušah ... Če te zanima, se mi oglasi na ZS ...
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
jst bi šla k eni,če bi mi rekla tist kr hočem slišat
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- Infatuation
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
Damyanchyka napisal/-a:jst bi šla k eni,če bi mi rekla tist kr hočem slišat
Pol pejt k Jasmini.
-
ennija - Sramežljivka
- Kraj: ljubljana
Ja , Damira je res tisto "pravo", ona je pač profesionalka...(vzame si čas, ima spoštljiv odnos, ne govori kr neki na pamet.... )
Jasmina , je pač dober psiholog, ki pa jo na žalost denar pokvarja...načeloma pa mi ni zadela nič-ČISTO NIČ.
lp
Jasmina , je pač dober psiholog, ki pa jo na žalost denar pokvarja...načeloma pa mi ni zadela nič-ČISTO NIČ.
lp
-
ennija - Sramežljivka
- Kraj: ljubljana
Ja , Damira je res tisto "pravo", ona je pač profesionalka...(vzame si čas, ima spoštljiv odnos, ne govori kr neki na pamet.... )
lp
lp
- Ida
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
ennija napisal/-a:Ja , Damira je res tisto "pravo", ona je pač profesionalka...(vzame si čas, ima spoštljiv odnos, ne govori kr neki na pamet.... )
lp
Živjo,
ali mi lahko prosim posreduješ številko (na zs) od Damire. Hvala in lep pozdrav.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov