Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- montana
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
Infatuation napisal/-a:montana napisal/-a: sm pa šla še do Damire, to je pa čist nekaj druzga, za nazaj, 100%, ,kako bo pa za naprej, bom pa tud vidla
Na kakšen način pa Damira prerokuje? S kave, al kar tko pač ko te vidi, al iz česa druzga?
gleda u ciganske karte, pol na koncu pa prever še čez tarot
-
sanja24 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2007
sanjaanja napisal/-a:Infatuation napisal/-a:sanjaanja napisal/-a: Če bi vedela, ne bi bila ločena.
A je ločena? Pa sej živi z enim tipom (mož?)- vsaj takrt k sm bla js tm je blo tko.
Ja to je njen drugi mož. Nekaj let mlajši od nje. S prvim pa se je ločila, ker jo je prevaral s kolegico. Z njim je imela tudi otroke. Sicer ne vem koliko. Zdaj jih ima 5.
Če bi jaz videla v prihodnost se sigurno ne bi poročila s tipom za katerega bi vedela, da me bo prevaral. In to s kolegico.
Očitno potem nič ne ve.
o od kje ti veš da je ločena? Od kod ti ta informacija?
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Tudi jaz že bila pri njej.
Povedala mi je marsikaj o sebi. Saj deluje prijazno.
Na začetku imaš občutek, da vse ve o tebi. Ampak potem ugotoviš, da to razbere na podlagi tvojih odgovorov na njena vprašanja. Če zgreši mimo ima takoj izgovor in vse z nečem drugim poveže. Vedno se izmuzne.
In lepo bi bilo, če bi se kaj uresničilo kar mi je napovedala.
Nekako te pomiri, ker ti napove točno tisto kar hočeš slišat.
Ampak nič od tega se mi žal ne uresniči.
Povedala mi je marsikaj o sebi. Saj deluje prijazno.
Na začetku imaš občutek, da vse ve o tebi. Ampak potem ugotoviš, da to razbere na podlagi tvojih odgovorov na njena vprašanja. Če zgreši mimo ima takoj izgovor in vse z nečem drugim poveže. Vedno se izmuzne.
In lepo bi bilo, če bi se kaj uresničilo kar mi je napovedala.
Nekako te pomiri, ker ti napove točno tisto kar hočeš slišat.
Ampak nič od tega se mi žal ne uresniči.
- Infatuation
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
Se čist strinjam z jagodo-malino.
Kaj pa Mira Tahirović? Ma kera kake izkušnje z njenimi napovedmi
Kaj pa Mira Tahirović? Ma kera kake izkušnje z njenimi napovedmi
- *MissTweety*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2007
...
Zadnjič spremenil *MissTweety*, dne 25. Avg. 2009 10:13, skupaj popravljeno 1 krat.
-
tigrica - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
*MissTweety* napisal/-a:Sem bila pri vedeževalki par let nazaj. Moja izkušnja? Neverjetna. Najprej ko sem prišla do nje, me sploh ni vpraša kdo sem, s kje sem, kaj delam itd...ampak mi je kr začela razlagat o mojem otroštvu, prijateljih, očetu, mami...nakar sem jo vprašala, zakaj mi nič ne pove o mojem bratu (ni vedela da ga ni več med nami, jaz ji pa tudi nisem nič povedala) in mi reče da zato, ker čuti da ga ni več med nami. TOTALEN ŠOK! Potem mi je napovedala par dobrih stvari (ki so se uresničle) pa tud par slabih (ki so se tudi žal uresničle).
Dokler nisem sama doživela te izkušnje, sem vedno govorila da so vedeževalke lari fari, zdaj pa vidim da niso vse takšne, da obstajajo izjeme.
pri kateri vedeževalki si to bila?iz kod je?
- *MissTweety*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2007
...
Zadnjič spremenil *MissTweety*, dne 25. Avg. 2009 10:11, skupaj popravljeno 1 krat.
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
pika5poka napisal/-a:Mene tudi zanima, če ima katera kakšne izkušnje z Miro Tahirović in njenimi napovedmi? Se je kateri kaj uresničilo....tudi časovno?
Lep dan
Meni je Mira večino stvari sfalila ...
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
- Infatuation
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
Mira je prejšn mesc baje tut napovedovala u CityParku - poznate mogoče koga k je bil tm?
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
pika5poka napisal/-a:In kaj ti je sfalila? Kaj časovno al že v osnovi? A si bla pr njej osebno? Meni je dvakrat drugače povedala tak da ne vem kak je zej, ker jo vsi drugi ful hvalijo...
lep pozdrav
osebno sem bila pri njej ... v celoti mi je zgrešila, zgolj zdravja ne, ostalo pa vse (mi je rekla, da dobim v tej službi novega šefa, mlajših let ... dobila pa sm starejšo šefico) ... skratka, z Miro nism zadovoljna ...
Kok ti je pa računala?
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov