Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
alina85 - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2008
Tudi meni so že perokovali, iz kart. In moram reči, da je ženska vse prav napovedala. Kar se tiče študija in življenja. Napovedala je, da se bova s takratnim fantom poročila in imela otroke, vendar sva šla narazen. Ostalo, kar se tiče pa življenja in študija, je pa prav napovedala.
- Infatuation
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
Ja to je zato, ker kar se tiče študija npr. je v bistvu odvisno samo od našega lastnega truda. Za partnerske odnose, ljubezen pa sta zmer potrebna dva in včasih tut če si še tako želimo bit z enim in se trudimo, ni nujno da bo uspelo, če tej osebi ni do nas.
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
montana napisal/-a::lol: me zanima kontak od vedeževalke jasmine ,ful nujno, naj mi kakšna sporoči na ZS, čimprej, pa kakšna je tud cena,ja pa šee to, iz kje pa ona sploh je?
Iz Šenčurja. Cena 25 eur. Zadela pa meni ni čisto nič.
- Infatuation
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
montana napisal/-a:pa sem tle na forumu brala, da ona je pa res zakon, boljš k karin in da zihr zadane res.
Ja najprej se je ful pisalo, kok vsem zadane, zadnje čase pa kok nobeni ne, pa kako v bistvu vsem isto reče ... 2 otroka itd.
Cifro maš na ZS
- montana
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
sm prebrala velik pogovorov okol vedeževalk, pa ene pišete, da je Jovanka še bolj zanesljiva kot pa Jasmina. Tko, da bi prosila še za njeno št. na moj ZS, da ne bo težav, pa ceno pri njej, ker jutr se moram nujno k eni naročit, rabm hitro ene odgovore. Bejbe , hvala
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Meni se zdi, da je čist vseeno h kateri se naročiš, ker itak nobena nič ne zadene, oz. pri komu mora kateri tudi kaj ratati, ker je to že logično. Jaz sem bila pri 3, vsaka mi je vse drugače povedala, in nikjer se mi ni nič uresničilo
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Mene neki zanima-a lahk recimo od vedezevalke "zahtevas" da ti najprej pove stvari iz preteklosti? Pac da vidis, ce blefira? Js sicer nikakor ne verjamem v te fore, sam enkrat bi pa sla za hec, pa bi rekla naj mi najprej o preteklosti pove (konkretno, ne "bla si razocarana v ljubezni bla bla"), pa bi vidla kok bi kej zadela.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
orhideja1 napisal/-a:montana napisal/-a::lol: me zanima kontak od vedeževalke jasmine ,ful nujno, naj mi kakšna sporoči na ZS, čimprej, pa kakšna je tud cena,ja pa šee to, iz kje pa ona sploh je?
Zakaj ssi ji pa dala tolk dnarja? Jaz ji nazadnje dala 10 evrov, pa še to je blo preveč.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Naslednjic raje v bankovec za 10 evrov nasuj tobak, pa ga zvij pa prizgi. Bos vsaj kej mela od njega.Lastovica napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:montana napisal/-a::lol: me zanima kontak od vedeževalke jasmine ,ful nujno, naj mi kakšna sporoči na ZS, čimprej, pa kakšna je tud cena,ja pa šee to, iz kje pa ona sploh je?
Zakaj ssi ji pa dala tolk dnarja? Jaz ji nazadnje dala 10 evrov, pa še to je blo preveč.
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Lastovica napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:montana napisal/-a::lol: me zanima kontak od vedeževalke jasmine ,ful nujno, naj mi kakšna sporoči na ZS, čimprej, pa kakšna je tud cena,ja pa šee to, iz kje pa ona sploh je?
A zakaj? Zato, ker mi je rekla, da je 25 eur!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov