Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
_Le`Ona_ napisal/-a:Miss Dior napisal/-a:mene zanima če ve katera za res dobro vedeževalko v okolici MS?
dve dobri sta v Ms, ena v Lendavi ... Une na Pušči pa so kr neki ...
naslov, kontakt? lahk pošleš na zs
Just dance!
- Infatuation
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
Js sm slišala za Jovanko pa Damiro, sam ne vem kok sta kej res dobre? Lahko kera, ki je bla pri kateri od teh dveh, malo pokomentira njuno delo?
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
Infatuation napisal/-a:Js sm slišala za Jovanko pa Damiro, sam ne vem kok sta kej res dobre? Lahko kera, ki je bla pri kateri od teh dveh, malo pokomentira njuno delo?
Jst sm bla pri obema ... Obe sta mi ful dobri, povedali sta tudi čist isto ... Vsaj meni ...
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
- koalica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
Infatuation je napisal/a:
Js sm slišala za Jovanko pa Damiro, sam ne vem kok sta kej res dobre? Lahko kera, ki je bla pri kateri od teh dveh, malo pokomentira njuno delo?
Jst sm bla pri obema ... Obe sta mi ful dobri, povedali sta tudi čist isto ... Vsaj meni ...
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
Od kod pa sta Jovanka in Damira? Kako ju lahko kontaktiraš?
Just dance!
-
*spela* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
Areta napisal/-a:Jaz imam eno vprašanje pa se mi je zdelo brezveze odprati novo temo, ker je itak podobna tej.
Skratka...mene in prijateljico zanima, kaj sva bili v prejšnjem življenju. Morda kdo ve, kje bi se to dalo izvedeti?
Mimogrede, ste ve to že preizkusile??
Lp
ne nism še šla, pa bi šla. moja šošolka iz je šla par let nazaj nekam v črnuče. mislm d je dala takrat 5 jurjou in d je vidla za 3x nazaj. tko mi je rekla. če kej najdeta napišita.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov