Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- matrona
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2005
- Kraj: Piran
evo, sem šla k jasmini še s kolegico in bila prisotna....
skratka, začela povsem enako, kot pri meni...ne pove dosti, nekaj stvari ugane ampak spet je pri njej tole...ja, kdo pa je ta moški, ki ga vidim...in potem, ko kolegica pove, začne dalje...
na vsak način jo je želela prepričati, da ima ginekološke probleme, ne vem kaj še....aja, pa tudi ona bo imela 2 otroka
skratka, začela povsem enako, kot pri meni...ne pove dosti, nekaj stvari ugane ampak spet je pri njej tole...ja, kdo pa je ta moški, ki ga vidim...in potem, ko kolegica pove, začne dalje...
na vsak način jo je želela prepričati, da ima ginekološke probleme, ne vem kaj še....aja, pa tudi ona bo imela 2 otroka
- matrona
- Sramežljivka
ma ne vem no, meni rekla za un ključ od avta, da sem ga založila, pa sem vsako ped stanovanja preiskala, pa ga ni nikjer...to una konkretna stvar na katero bi se lahko obesila....
glede dečka, ki me muči in s katerim sem malce, po lastni neumnosti, zaostrila odnos in ne vem kako dalje, mi je pa rekla...
lahko se bo on odmaknil, lahko se boš ti odmaknila ampak dejstvo je, da dokler bo on v bližini, drugega tipa ne boš imela...no, to je bil odgovor na konkretno stvar kako nama kaže, ali bova zgladila spor....
hehehehe, mislim, da mi to ful pove, oz, da bi mi to lahko katerakoli od vas povedala
ampak meni fajn to, da je pozitivna in me nabila malce s pozitivnostjo, vem pa, da sem šla malce iz firbca k njej, ne bom pa več šla
glede dečka, ki me muči in s katerim sem malce, po lastni neumnosti, zaostrila odnos in ne vem kako dalje, mi je pa rekla...
lahko se bo on odmaknil, lahko se boš ti odmaknila ampak dejstvo je, da dokler bo on v bližini, drugega tipa ne boš imela...no, to je bil odgovor na konkretno stvar kako nama kaže, ali bova zgladila spor....
hehehehe, mislim, da mi to ful pove, oz, da bi mi to lahko katerakoli od vas povedala
ampak meni fajn to, da je pozitivna in me nabila malce s pozitivnostjo, vem pa, da sem šla malce iz firbca k njej, ne bom pa več šla
- matrona
- Sramežljivka
ženska napisal/-a:Si bila še kje drugje?
ja, pri jovanki ( v primerjavi z jasmino ti dosti več pove sama- jasmina očitno neke stvari vidi, ampak, če konkretno ne vprašaš, sploh ne govori)...pa ful let nazaj pri neki, sploh ne vem več komu, nekje v naklem...metek v glavo...heheheh, tako bi si tudi sama znala napovedovati...pa marsikomu od vas
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
matrona napisal/-a:evo, sem šla k jasmini še s kolegico in bila prisotna....
Isto je bilo pri meni in moji kolegici
- Infatuation
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
Men je isto fantka & punčko! Pa joj no, pa tko pozitivne stvari mi je še napovedala, sam zdj pa ne vrjamem več . počutm se k otrok k mu povejo, da Božičk ne obstaja no ok tok hudo spet ni, sam vseen...
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
orhideja1 napisal/-a:Foxy-lady napisal/-a:No, torej slovenci ne bomo izumrli, ce bo vsaka imela po dva otroka
Sploh pa ne, ker bo vsaka imela fantka in punčko. Vsakemu tako napove
Meni je tudi to rekla, eni kolegici je rekla, da bo mela tri (dva fanta in punco), ena bo mela pa sam punco.
Sicer pa sem zdaj še nekaj časa spremljala zapise o Jasmini in morem rečt, da glede zdravja in ljubezni res vsaki isto napove. Bedarija. So ble pa določene stvari, ki jih je res uganla.
- Infatuation
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
A se men sam zdi al tole vedeževanje vedno dražje postaja? Jst sm npr. Jasmini dala 20 evrov.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov