Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Infatuation
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
Kolk časa pa traja približno en obisk pr Jasmini?
-
ennija - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
ojla....Jasmina nikogar "ne meče ven" in zdi se, da ji čas ni merilo....verjemi, vse kar boš želela vedeti, ti bo povedala, se s tabo pogovarjala, mislim, da pa več kot eno uro ne ...
Le korajžno!
Bodimo le človek, človeku!
Le korajžno!
Bodimo le človek, človeku!
- BONARO
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2007
mazi napisal/-a:a je kdo že bil pri vedeževalki Ani v medvodah?a mate pozitivne izkušnje z njo? a še kero vedeževalko poznate ki tud vse zadene?
Jaz sem tud bila.Veliko sprašuje, ugiba, te preprečuje v nasprotno, sedanjost dost fali, vidi reči, ki jih sploh ni..kakšno malenkost morda da vid, ma se ne splača tja hodit.
-
sanja24 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2007
voda2 napisal/-a:Ženska odg. zate: Spraševala me je za nekega temnega tipa, ki ga poznam kako se odvija najina romanca, ki se v resnici sploh ne. Poleg tega mi je napovedala, da bom spoznala enega blond tipa, v resnici sem pa res enega črnega?
no vidiš spraševala je po temnem tipu in na koncu si napisala enega črnega,...malo potuhtaj očigledno je pa le trofnila, kaj misliš?
lep pozdravček in vseb dobro
- voda2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2007
Se pa strinjam, da če katera kaj ve, da potem je Jasmina kar prava, ker enkrat sem bila pri eni drugi, ki mi je zgrešila prav vse in napovedala same nemogoče stvari. Jasmina pa mi je govorila povsem normalne stvari. Težko je pa zdaj reči kaj je res in kaj ne, ker bo to pokazala prihodnost. Čez 10 let bo m šele lahko komentirala ali je zadela, ali ne. Upam, da je.
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Jaz sem jo včeraj klicala, da sem jo še malo vprašala glede tistega, kar mi je napovedala. Povedala sem ji, da je situacija mnogo slabša, kot je bila takrat, ko sem bila pri njej in vprašala, če kljub temu še vedno drži isto. Pravi da. Samo, da se bo vrnil kasneje kot takrat, ko sva se prvič takole sprla. Upam, da bo vseeno čimprej, ker ga grozno pogrešam.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
To je prov ze obsesija. Mogoce pa mu je vseen in mu je boljs brez tebe? In se ne bo vrnu k teb?
Zazivi svoje zivljenje in ne bodi tako odvisna od te napovedi.
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Josephina napisal/-a:To je prov ze obsesija. Mogoce pa mu je vseen in mu je boljs brez tebe? In se ne bo vrnu k teb?
Nisem odvisna, skušam čimboljše živeti, a vseeno upam, da je napoved resnična. Hvala za prijaznost.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov