Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
A bi lahko katera še men poslala št. od katere od teh vedeževalk, pa da so čim bližje Ljubljani.
Hvala.
Hvala.
- a&t
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2007
js bi pa lepo prosla za številko ali naslov vedeževalke iz Pohorja-če lahko za ZS. S kolegico bi se ful rade ta tedn pr njej oglasle pa ne vemo kje točno je doma. Ful hvala za kakršne koli informacij. Če pa ni ta iz Pohorja bi pa prosle za kakšno dobro iz okolica Maribora. Lep pozdrav in lep dan še naprej, čaw
-
B@bsy - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2006
- Kraj: KK
kathy napisal/-a:no,jst sm bla dons pr vedeževalki in mi je kr velik stvari povedala....lohka rečem da take h sm jih v bistvu hotla slišat,zdej a jih je zadela ali ne bomo vidl,je pa pogledala v karte in mi povedala da lahko kaj kmalu pričakujem otroka....men je ratal vroče,takoj sm šla v lekarno po test in glej ga zlomka....noseča sem!
ja noro!!!! čestitamo!!!
ravno zaradi tega ne bi jaz šla vedeževalki.. naj ti slučajno pove kaj slabega sej se mi bi zmešal.. tko pa raje čakam in se pustim presnetit kaj me vse še čaka...
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Tako, poročam, kako je bilo pri vedeževalki. Pogovarjali sva se pretežno o teh ljubezenskih težavah, ki jih imam trenutno, in pravi, da se bo uredilo, baje me ima moj dragi rad in se bo vrnil ter naj mu kar pišem in ga povabim kam. Napovedala mi je tudi nevarnost za nosečnost (ravno sem prenehala z jemanjem kontracepcijskih tabletk).
Glede faksa je rekla, da bom naredila vse izpite in da mi bo pri tem pomagal brat (matematike še nimam narejene, on pa to obvlada).
Glede faksa je rekla, da bom naredila vse izpite in da mi bo pri tem pomagal brat (matematike še nimam narejene, on pa to obvlada).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov