Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Vylynk@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Hm evo mene je pa kr kolegica sama od sebe prjavla k tej Jasmini, ker sem ji mogla zrihtat cifro, no zdj pa mam;) ... no pa bom šla pogledat ane če že moram sj nimam preveč velike izbire ker ko ona nekaj hoče sprobat je to treba... ... bom poročala če res tok zadane k pravjo punce no pa upam da bo kej lepga povedala, da ji bom vsaj verjela ker slabe stvari itak raj ne bom poslušala
huda spletna igra http://www.travian.si/?uc=si1_25925
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Imela sem nekaj težav s fantom in sem se odločila, pokličem kakšno vedeževalko po telefonu. Vem, da večina ljudi pravi, da je to samo "nategovanje" (oprostite izrazu), ampak meni je vse zadela.
Rekla je tudi, da se zna zgoditi, da bova v kratkem dobila otroka. Danes sem ponovno klicala neko drugo in mi je rekla isto. Ravno ta mesec sem nameravala prenehati jemati kontracepcijske tabletke. Sem si že premislila ...
Rekla je tudi, da se zna zgoditi, da bova v kratkem dobila otroka. Danes sem ponovno klicala neko drugo in mi je rekla isto. Ravno ta mesec sem nameravala prenehati jemati kontracepcijske tabletke. Sem si že premislila ...
- *bjondina*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Vam jst dam tel od ene izmed boljših vedeževalk v sloeniji...medijsko ni tolk izpostavljena..ampk že mal starejša... xxx mira tahirovič-je pa iz ljubljane (bežigrad)
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
janezek67 napisal/-a:Ali ima Stanka iz Postojne drugo številko? Ali je na dopustu ?
Kdaj jo človek najlažje prikliče?
Se da objaviti njena številka ?
Drugače je po mojih izkušnjah zelo ok.
Kaj si reden gost vedeževalk?
Mislim pa da bo bolje, da ti številko pošlejo po ZS-ju
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
- janezek67
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2007
Najlepša hvala.
Drugače nisem reden gost vedeževalk, večina je tko ali tko šarlatank.
Kar se tiče Stanke, vse ne ugane, precej pa, predvsem ti pa v odločitvah da vzpodbudo in to pomaga. Vsekakor vredno svojega denarja. Recimo temu - dober dušni pastir.
Drugače nisem reden gost vedeževalk, večina je tko ali tko šarlatank.
Kar se tiče Stanke, vse ne ugane, precej pa, predvsem ti pa v odločitvah da vzpodbudo in to pomaga. Vsekakor vredno svojega denarja. Recimo temu - dober dušni pastir.
- klej
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2007
- Kraj: ljubljana
Jest sm jo pa dobila dopoldne na GSM, če je to ista Stanka (xxx??)
Me je naročila drug teden ob 6h popoldne (pol ne dela do sedmih??)
Zanima me, koli časa traja seansa, pol ure, uro, več, manj??
Hvala za vse info, sem trenutno res u k....
Me je naročila drug teden ob 6h popoldne (pol ne dela do sedmih??)
Zanima me, koli časa traja seansa, pol ure, uro, več, manj??
Hvala za vse info, sem trenutno res u k....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov