Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Sae napisal/-a: Lej lej, kako lepa punčka, čist bele laske ma, ooo kako lep fantek, sami luštni otroci, joj koko deklica leti po hiši pa kako lep nasmešek ima,... in res, ko sm bla mejhna sm mela take bele blond laske pa brat tudi.
In naj uganem, tvoja mama je tudi blont?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- Sae
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2005
||MuCkAa napisal/-a:In naj uganem, tvoja mama je tudi blont?
hehe, drugače ni blond ma take kostanjeve barve lase.. nekak bolj temno rjave, tud ko je bla mala je mela take lase. sj jst zj tud nism več bela blond, mam svetlo rjave lase. pa fotr ma temne črne lase (pa sta moja prava starša ja ). mam pa polsestro, k je bla mamin 1.otrok, ona je mela pa take rdečkaste oranžne laske, k je bla mala (je bla pa fletkana glih zarad teh lask). hehe tega pa mislm, da tista vedeževalka ni glih uganila. sam še vseen je kr dost stvari se uresničil, tak da je res smešn mami poslušat.
"A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort" - Herm Albrite
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Tud ta vedezevalka o kateri sem pisala sama, uradno nic ne racuna. Ona ti pove kar ti ima za povedat in potem ji ti das tolk denarja kot hoces, lahko ji pa tudi nic ne das (ampak do zdaj so ji se vsi dali, ker te je ponavadi sram, da bi se kr vstal in sel).
- edinaprava Dharma
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 10. 2006
Pred več kot letom je krfjolca tukaj pisala da gre k vedeževalki ki je pomagala tudi policiji.Če mi lahko katera pomaga z kontaktom,lepo prosim...če pa je krfjolca še na tem forumi te pa prooooosim!!!
LP,D
LP,D
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Ne vem no, mene vedeževalke in razne šlogarce sploh ne prepričajo. Zakaj bi sploh kdo rad poznal svojo prihodnost? A ni velik bolj magično, če preprosto plavaš kam te pač zanese in vsake toliko mal z nogami pomigaš, da bi dosegla kakšen mini cilj, v tem je ja vsa fora
-
frankie - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 3. 2007
Sploh se ne strinjam. Ona je edina vedeževalka, ki mi je zadela v polno. Brez nepotrebnih vprašanj je takoj vidla moje posebne težave. Vse kar mi je povedala se je potem zgodilo, mogoče pozneje ampak se je.
Nič ne sprašuje in to je velika prednost. Sita sem vedeževalk, ki samo ugibajo. na primer "Imate finančne probleme?" itd...Boš rekla "ja" ona " saj se vidi". Tista V Postojni ne ugiba.
lp
Nič ne sprašuje in to je velika prednost. Sita sem vedeževalk, ki samo ugibajo. na primer "Imate finančne probleme?" itd...Boš rekla "ja" ona " saj se vidi". Tista V Postojni ne ugiba.
lp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov