Vedeževanje

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Delphinidae
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Delphinidae » 04. Maj. 2009 17:12

Redke so tiste 'taprave', je pa zanimivo, da se večina, ki to ni, vedno ima za tiste 'taredke'

:lol:
Če bi storili vse, česar smo sposobni, bi presenetili sami sebe.
Uporabniški avatar
Barbi78
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Barbi78 » 04. Maj. 2009 17:58

Ja itak,popolnoma se strinjam s tabo!

Taprave se ne rinejo v medije in ne hrustijo naokrog, ampak delajo z ljudmi za ljudi in vzamejo kolker kdo da! :razz:
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a the Queen » 10. Maj. 2009 11:50

Jaz vam priporočam astrologinjo Emo Kurent - lahko pišeš za brezplačno anonimno obljavo na Slovenske novice - v astro novicah ima svoje prispevke in odgovore bralcev.Moram reč,da me je ona zadela v polno in je zelo dobra...
Uporabniški avatar
Barbi78
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Barbi78 » 12. Maj. 2009 13:29

Jaz se spomnim, ko je bla EmaKurent v extra magazinu in je razgalla karto Sanje Grohar in, če sedaj remembiramo nazaj je vse pušknila. Po njenem si bo uredila družino takoj po nazivi miss sloveniji - od tega je že veliko let, a tega še kar ni....
Nasplošno je pa astrologija astrologija, prerokovanje pa čisto nekaj drugega!
janezek67
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a janezek67 » 15. Maj. 2009 8:41

Res velika prošnja - naj mi nekdo da nov naslov od Stanke iz Postojne. Menda je v bloku ni več. Na telefone, ki jih imam, pa se ne javlja. Ali sploh še vedežuje? Glede na pravila foruma - seveda naj mi poslje na ZS.
Uporabniški avatar
Barbi78
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Barbi78 » 17. Maj. 2009 13:25

Stanka ne vedežuje več! Novega naslova pa ne, da!
janezek67
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a janezek67 » 18. Maj. 2009 12:57

Škoda - kaj se je zgodilo? Se je naveličala ali je bil na potezi DURS.
Uporabniški avatar
miskica1983
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a miskica1983 » 18. Maj. 2009 17:45

Ga.Stanka še vedno vedežuje ampak na lokaciji/vasici Landol...kakih 5km ven iz Postojne, proti Razdrtem...naslova ne vem.
lilt
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lilt » 19. Maj. 2009 12:12

jp Stanka še dela naslednji teden imam termin pri njej. Je pa res na drugi lokaciji v hiši. Naslova pa tudi jaz ne vem, bom pogledala ko bom tam .

lp
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 31. Maj. 2009 13:38

jz bi to zlo rada šla, mau pofirbcat :) Je šla moja kolegice k eni v Postojno/Logatec..nevem točno, za preteklost ji je povedala res vse v nulo, pa za prihodnost se je neki že uresničl, neki pa še ne, da si bo najdla tipa pr 23ih pa da bo mela nevem kok trok pa da bo potovala-edino tole še ni šlo skoz hehe. Pa njeni sestri je tut napovedala take stvari k so se res zgodile. Sam če tko pogledaš, ona zdej odvrača fante, in noče it z njimi na kave itd., ker rpavi, da bo itak pr 23ih spoznala tipa za ožent..hm?? To komot potem skreiraš usodo po svoje, če se fukneš pod vlak, je pa itak konec..tko da....
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 07. Avg. 2009 12:55

Barbi78 napisal/-a:Ja itak,popolnoma se strinjam s tabo!

Taprave se ne rinejo v medije in ne hrustijo naokrog, ampak delajo z ljudmi za ljudi in vzamejo kolker kdo da! :razz:

Tko se šteje ja, potem ti pa rače, po 50 eur mi dajo.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 07. Avg. 2009 12:56

the Queen napisal/-a:Jaz vam priporočam astrologinjo Emo Kurent - lahko pišeš za brezplačno anonimno obljavo na Slovenske novice - v astro novicah ima svoje prispevke in odgovore bralcev.Moram reč,da me je ona zadela v polno in je zelo dobra...

Jaz sem ji tud pisala pa ni zadela čisto nič, tako da si imela kar srečo.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 07. Avg. 2009 13:01

chiqqa napisal/-a:jz bi to zlo rada šla, mau pofirbcat :) Je šla moja kolegice k eni v Postojno/Logatec..nevem točno, za preteklost ji je povedala res vse v nulo, pa za prihodnost se je neki že uresničl, neki pa še ne, da si bo najdla tipa pr 23ih pa da bo mela nevem kok trok pa da bo potovala-edino tole še ni šlo skoz hehe. Pa njeni sestri je tut napovedala take stvari k so se res zgodile. Sam če tko pogledaš, ona zdej odvrača fante, in noče it z njimi na kave itd., ker rpavi, da bo itak pr 23ih spoznala tipa za ožent..hm?? To komot potem skreiraš usodo po svoje, če se fukneš pod vlak, je pa itak konec..tko da....

Točno tako, nekatere tako prevzame, da potem delajo po njenih prerokovanjih. Moja sošolka je bila pri eni vedeževalki, ki ji je napovedaal, da se bo poročila z enim sosedom. In ona je potem avtomatično začela zalezovati enega soseda, ki je bil edini njenih let in ki nikoli prej še ni imel nobene punce.
LaDy.P.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LaDy.P. » 12. Sep. 2009 22:34

Mene pa zanima kakšne mate izkušnje s Stanko iz postojne, se je keri ze kej uresnicl, pa če res računa sam 15 eurou?
pa če mi lahko njeno cifro da kera na privat! hvalaa*
Zanima me ce pozna gdo kaksnega medija ki se prav pogovarja z dušami?
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bik » 16. Sep. 2009 6:23

Izšla je knjiga ki opisuje vedeževanje s cigank. Napisala jo je Tea Pelicon in je zelo dobra vedeževalka.
bik

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov