Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Delphinidae - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 4. 2009
Redke so tiste 'taprave', je pa zanimivo, da se večina, ki to ni, vedno ima za tiste 'taredke'
Če bi storili vse, česar smo sposobni, bi presenetili sami sebe.
-
Barbi78 - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2008
Jaz se spomnim, ko je bla EmaKurent v extra magazinu in je razgalla karto Sanje Grohar in, če sedaj remembiramo nazaj je vse pušknila. Po njenem si bo uredila družino takoj po nazivi miss sloveniji - od tega je že veliko let, a tega še kar ni....
Nasplošno je pa astrologija astrologija, prerokovanje pa čisto nekaj drugega!
Nasplošno je pa astrologija astrologija, prerokovanje pa čisto nekaj drugega!
-
miskica1983 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ga.Stanka še vedno vedežuje ampak na lokaciji/vasici Landol...kakih 5km ven iz Postojne, proti Razdrtem...naslova ne vem.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
jz bi to zlo rada šla, mau pofirbcat Je šla moja kolegice k eni v Postojno/Logatec..nevem točno, za preteklost ji je povedala res vse v nulo, pa za prihodnost se je neki že uresničl, neki pa še ne, da si bo najdla tipa pr 23ih pa da bo mela nevem kok trok pa da bo potovala-edino tole še ni šlo skoz hehe. Pa njeni sestri je tut napovedala take stvari k so se res zgodile. Sam če tko pogledaš, ona zdej odvrača fante, in noče it z njimi na kave itd., ker rpavi, da bo itak pr 23ih spoznala tipa za ožent..hm?? To komot potem skreiraš usodo po svoje, če se fukneš pod vlak, je pa itak konec..tko da....
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
Barbi78 napisal/-a:Ja itak,popolnoma se strinjam s tabo!
Taprave se ne rinejo v medije in ne hrustijo naokrog, ampak delajo z ljudmi za ljudi in vzamejo kolker kdo da!
Tko se šteje ja, potem ti pa rače, po 50 eur mi dajo.
- orhideja1
- Kofetarica
the Queen napisal/-a:Jaz vam priporočam astrologinjo Emo Kurent - lahko pišeš za brezplačno anonimno obljavo na Slovenske novice - v astro novicah ima svoje prispevke in odgovore bralcev.Moram reč,da me je ona zadela v polno in je zelo dobra...
Jaz sem ji tud pisala pa ni zadela čisto nič, tako da si imela kar srečo.
- orhideja1
- Kofetarica
chiqqa napisal/-a:jz bi to zlo rada šla, mau pofirbcat Je šla moja kolegice k eni v Postojno/Logatec..nevem točno, za preteklost ji je povedala res vse v nulo, pa za prihodnost se je neki že uresničl, neki pa še ne, da si bo najdla tipa pr 23ih pa da bo mela nevem kok trok pa da bo potovala-edino tole še ni šlo skoz hehe. Pa njeni sestri je tut napovedala take stvari k so se res zgodile. Sam če tko pogledaš, ona zdej odvrača fante, in noče it z njimi na kave itd., ker rpavi, da bo itak pr 23ih spoznala tipa za ožent..hm?? To komot potem skreiraš usodo po svoje, če se fukneš pod vlak, je pa itak konec..tko da....
Točno tako, nekatere tako prevzame, da potem delajo po njenih prerokovanjih. Moja sošolka je bila pri eni vedeževalki, ki ji je napovedaal, da se bo poročila z enim sosedom. In ona je potem avtomatično začela zalezovati enega soseda, ki je bil edini njenih let in ki nikoli prej še ni imel nobene punce.
- LaDy.P.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2009
Mene pa zanima kakšne mate izkušnje s Stanko iz postojne, se je keri ze kej uresnicl, pa če res računa sam 15 eurou?
pa če mi lahko njeno cifro da kera na privat! hvalaa*
Zanima me ce pozna gdo kaksnega medija ki se prav pogovarja z dušami?
pa če mi lahko njeno cifro da kera na privat! hvalaa*
Zanima me ce pozna gdo kaksnega medija ki se prav pogovarja z dušami?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov