Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Tigi napisal/-a:flaša napisal/-a:Tigi je pomoje hotla povedat, da je prava vedeževalka tista, ki noče vzet denarja, torej ne računa
Ja tako je...si pa dobra za prevajat
Za eno sem slišala da je vesela, da se ji prinese le hrana oz. sadje...pa je zelo dobra in stara vedeževalka...
Takšna mi je pa všeč
- optimistka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
še jaz bi prosila za telefonsko od stanke iz postojne.
razmišljam da bi šla do karin, ima kakšna izkušnje z njo? jo priporočate?
hvala za cifro..
razmišljam da bi šla do karin, ima kakšna izkušnje z njo? jo priporočate?
hvala za cifro..
-
Barbi78 - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2008
Optimistka, jaz ti odsvetujem Karin, ker ti samo nekaj "glumi" in nič s tega računa 50 evrov in nisi pri njej 15 min.
Včasih, ko je delala še na karte je imela rezultate, sedaj na osnovi numerologije je pa poraz!
Stanka je res zakon, pri njej sem bila pred enim mesecem in se mi že uresničujejo zadeve in enostavno jo hvalijo - računa pa 15 eur.
Včasih, ko je delala še na karte je imela rezultate, sedaj na osnovi numerologije je pa poraz!
Stanka je res zakon, pri njej sem bila pred enim mesecem in se mi že uresničujejo zadeve in enostavno jo hvalijo - računa pa 15 eur.
-
Barbi78 - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2008
orhideja1 napisal/-a:p!ka napisal/-a:^^ Ampak od zraka tud ne morejo živet.
V službo naj hodi tako kot jaz.
Orhideja; jasnovidci, vedeževalci se preživljajo na takšen način, kot ti, ko hodiš v službo. To je njihova služba. Tukaj moraš imet dar, da lahko to počneš in ne more bit vsak, kot recimo trgovc.
Kdo pa glumi pa je to tako kratkoročna pot!
- optimistka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
Barbi78 hvala za nasvet glede karin.
imaš mogoče številko stanke, bi te lepo prosila.hvala.
imaš mogoče številko stanke, bi te lepo prosila.hvala.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Barbi78 napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:p!ka napisal/-a:^^ Ampak od zraka tud ne morejo živet.
Orhideja; jasnovidci, vedeževalci se preživljajo na takšen način, kot ti, ko hodiš v službo. To je njihova služba. Tukaj moraš imet dar, da lahko to počneš in ne more bit vsak, kot recimo trgovc.
Dar za nakladanje, ne vedeževanje očitno. Vse tri so me obilno obrale, nobena pa nič zadela.
In tudi trgovec ne more biti vsak.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
A pri 29ih letih si se vedno mislila, da je kej na teh stvareh?sanjaanja napisal/-a:Barbi78 napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:p!ka napisal/-a:^^ Ampak od zraka tud ne morejo živet.
Dar za nakladanje, ne vedeževanje očitno. Vse tri so me obilno obrale, nobena pa nič zadela.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
A pri 29ih letih si se vedno mislila, da je kej na teh stvareh?[/quote]Mahagonij napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:Barbi78 napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:[quote="p!ka"]^^ Ampak od zraka tud ne morejo živet.
Ahaha, ne delaj se pametnega. Pri dveh vedeževalkah (pri vsaki enega), sem srečela enega izmed politikov, ki sedita v parlamentu. Tako da,... če sem jaz neumna (bila), do 29ega, potem se sprašujem kdo sedi v naši vladi.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
sanjaanja napisal/-a:potem se sprašujem kdo sedi v naši vladi.
OT: Mislim, da to zanima dosti ljudi.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
A pri 29ih letih si se vedno mislila, da je kej na teh stvareh?[/quote]sanjaanja napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:Barbi78 napisal/-a:[quote="orhideja1"][quote="p!ka"]^^ Ampak od zraka tud ne morejo živet.
Ahaha, ne delaj se pametnega. Pri dveh vedeževalkah (pri vsaki enega), sem srečela enega izmed politikov, ki sedita v parlamentu. Tako da,... če sem jaz neumna (bila), do 29ega, potem se sprašujem kdo sedi v naši vladi.[/quote]Trikrat so te nategnili. Tam sta bila tudi 2 poslanca. Se vedno so te trikrat nategnili. Njuna naivnost ne zmanjsa tvoje.
Neumnosti so ok, ker jih pocnejo tudi drugi? Nazadnje sm slisal to od svoje sestre ko je bla 16.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov