Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Mami od moje lepe črne je neka vedežavalka napovedala, da jo bo fant varu. In ona je to povedala moji lepi črni. Ji ni vrjela ampak je useeno uprašala takratnega fanta. In je blo res.
Jz nočm it k nobeni vedeževalki, ker me je strah kaj bi mi povedala. OK horoskop preberem ampak tisto itak ne more bit res, ker ni logike, da se tisočim devicam, levom, strelce ( .. . ) zgodi isto.
Jz nočm it k nobeni vedeževalki, ker me je strah kaj bi mi povedala. OK horoskop preberem ampak tisto itak ne more bit res, ker ni logike, da se tisočim devicam, levom, strelce ( .. . ) zgodi isto.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Katera pozna oz. ima telefonsko ene vedeževalke ki je iz Štepanjskega naselja?
Pravijo da je zelo dobra...
Pravijo da je zelo dobra...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- onegirl111
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
jaz bi tud šla k vedeževalki, samo se bojim...akj če mi reče da bom umrla...al pa kdo od mojih....ojoj
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Moji šefici je rekla, da ji bo umr dedek čez 14dni...vsaj poslovila se je lahko od njega...
Jaz bi rada vedla samo zaradi šole...pa mamice in njenega zdravja enako za atija...
Jaz bi rada vedla samo zaradi šole...pa mamice in njenega zdravja enako za atija...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Barbi78 - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2008
Bonaro ta je lari-fari! Varianta 090 med drugim, ni to-to.....
Svetujem ti Stanko iz Postojne. Sama sem bila pri njej v sredo in mi je povedala sedaj res to kar se dogaja, za naprej pa tudi nekaj kar že vem kako bo, skratka sem zadovoljna z njeno storitvijo, je čisti prevodnik, pa še draga ni-računa 15 eur.
Svetujem ti Stanko iz Postojne. Sama sem bila pri njej v sredo in mi je povedala sedaj res to kar se dogaja, za naprej pa tudi nekaj kar že vem kako bo, skratka sem zadovoljna z njeno storitvijo, je čisti prevodnik, pa še draga ni-računa 15 eur.
- BONARO
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2007
Aha, tko je s to Biserko.Ena mi je rekla, da je bla pr njej pa sem mal povprašala, če kera še kaj ve o njej.
Sem že bila pri Stanki v Postojni.Že dvakrat.Nazadnje lani v januarju, dost mi je videla, sem bila zadovoljna, sam glede ljubzeni se "do marca 2007", kakor je rekla, ni čist nič uredilo.Mogoče se zgodi še ta čudež al pa mi je zamenjala mogoče osebo in čas.Ne vem..Drgač pa je kar ok, no.
Sem že bila pri Stanki v Postojni.Že dvakrat.Nazadnje lani v januarju, dost mi je videla, sem bila zadovoljna, sam glede ljubzeni se "do marca 2007", kakor je rekla, ni čist nič uredilo.Mogoče se zgodi še ta čudež al pa mi je zamenjala mogoče osebo in čas.Ne vem..Drgač pa je kar ok, no.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov