Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sanja24 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2007
sanjaanja napisal/-a:sanja24 napisal/-a:jaz sem imela beli tok in po teh čajih ga že dolgo časa nimam več! meni je pomagal ali pa bi mogoče zginil tudi brez tega ne vem, delala sem in belega toka nimam več
Najbrž res, ampak takšen čaj bi ti lahko predpisali tudi v lekarni, oz. si ga sama poiščeš v knjigi zdravilne rastline.
Tudi to je res! Ampak jaz sem samo komentirala to da ga je meni jasmina priporočila in mi je pomagal! lp
- Infatuation
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
orhideja1 napisal/-a:Potem mi je rekla, da naj ga pijem pa preventivno.
Pa sej ta čaj ni mišlen za pit Men je rekla, da se ga uporablja kot parno kopel, a ni tko?
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Infatuation napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:Potem mi je rekla, da naj ga pijem pa preventivno.
Pa sej ta čaj ni mišlen za pit Men je rekla, da se ga uporablja kot parno kopel, a ni tko?
Meni je rekla, da naj spijem vsak teden kakšno skodelico za preventivo
- zala123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
- Kraj: Kranj
Jaz sem razočarana nad vedeževanjem katerekoli vedeževalke. Imam občutek, da vse samo fantazirajo in zavajajo.
Najbrž marsikateri naivnež potem sledi njihovim napovedim, v prepričanju, da se določene stvari morajo zgoditi.
Najbrž marsikateri naivnež potem sledi njihovim napovedim, v prepričanju, da se določene stvari morajo zgoditi.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Lastovica napisal/-a:Infatuation napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:Potem mi je rekla, da naj ga pijem pa preventivno.
Kot kopel ja, zakaj bi to nekdo pil?
Ja zdaj pa tud jaz ne štekam. Meni je pa rekla naj ga vsak dan popijem pol skodelice pred spanjem, da mi bo prečistil notranje organe.
-
sanja24 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2007
sanjaanja napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Infatuation napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:Potem mi je rekla, da naj ga pijem pa preventivno.
Kot kopel ja, zakaj bi to nekdo pil?
Ja zdaj pa tud jaz ne štekam. Meni je pa rekla naj ga vsak dan popijem pol skodelice pred spanjem, da mi bo prečistil notranje organe.
več vrst čajev je sem brala navodila za uporabo! lep dan
- Infatuation
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
Ok, a obstaja pol kšna vedeževalka k je vsaj 2/3 vam zadela, pa da bi jo priporočal/e? Kaj pa neka Jovanka pa Damira, k sm tut zasledila nekje?
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Infatuation napisal/-a:Ok, a obstaja pol kšna vedeževalka k je vsaj 2/3 vam zadela, pa da bi jo priporočal/e? Kaj pa neka Jovanka pa Damira, k sm tut zasledila nekje?
Jaz za nobeno ne vem, da bi kaj zadela. Saj po logiki res ne more, ampak greš pač iz radovednosti. Teh dveh ne poznam, kar pa sem od kolegic slišala, večinoma pravijo, da ne. Se pa najde kakšna izjema, ki pravi, da ji. Kar se mi pa tudi zdi logično. Navsezadnje, nekaj vsaki rata. Saj veste, verjetnostni račun.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
dons ob 17h bo v city-ju danny pa še nekateri (slišala po radiu), če kero zanima... bo tud mal v karte gledu, pomoje brezplačno...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov