Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jaz pa 25, ker je rekla, da ji dajejo od 20 naprej - pa nisem hotla najmanj dat.
Drugače se pa ponavlja, vsaka ženska naj bi imela kao neke ženske težave. Če jih še nima jih pa kao bo. Dosti šans, da jih imaš kdaj ja, zato ne more zgrešiti.
Pa vse bomo zelo dolgo živele
Glede fanta je meni čisto zgrešila.
Drugače se pa ponavlja, vsaka ženska naj bi imela kao neke ženske težave. Če jih še nima jih pa kao bo. Dosti šans, da jih imaš kdaj ja, zato ne more zgrešiti.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
orhideja1 napisal/-a:Jaz pa 25, ker je rekla, da ji dajejo od 20 naprej - pa nisem hotla najmanj dat.
Jaz sem ji dala 10. P***a, ona ima vsaj 5-8 strank na dan. Pa zračunaj kolk zasluži.
- Areta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2007
Jaz imam eno vprašanje pa se mi je zdelo brezveze odprati novo temo, ker je itak podobna tej.
Skratka...mene in prijateljico zanima, kaj sva bili v prejšnjem življenju. Morda kdo ve, kje bi se to dalo izvedeti?
Mimogrede, ste ve to že preizkusile??
Lp
Skratka...mene in prijateljico zanima, kaj sva bili v prejšnjem življenju. Morda kdo ve, kje bi se to dalo izvedeti?
Mimogrede, ste ve to že preizkusile??
Lp
-
Leyla_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Pozdrav
Js bi pa rada, da mi ena pošlje kontakt neke dobre vedeževalke v lj na ZS. Sem mal na netu iskala, pa razen 090 nč ne najdem.
Telefonska od Mire Tahirovič (če sm prav napisala) bi bla d best!
Hvala!
Js bi pa rada, da mi ena pošlje kontakt neke dobre vedeževalke v lj na ZS. Sem mal na netu iskala, pa razen 090 nč ne najdem.
Telefonska od Mire Tahirovič (če sm prav napisala) bi bla d best!
Hvala!
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
Kaj pa v mb? Obstja kaka dobra vedeževalka ali jasnovidka?
Just dance!
- lilt
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2007
Hej punce mene zanima kako naj pridem do Stanke. Sem bila pri njej pred dvemi leti in bi šla rada spet. Skratka da povzamem kličem jo non-stop, na navadni telefon in na mobitel, pa se mi noben ne javi. Kaj ko bi se en dan kar prikazala na vratih?
Kakšna rešitev mogoče?
lp
Kakšna rešitev mogoče?
lp
- piza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2004
- Kraj: koper
sanjaanja napisal/-a:koalica napisal/-a:Čao.
Ima kdo izkušnje z astrologinjo Meto Malus. Pa mi lahko kdo sporoči njeno telefonsko na ZS in pa pove kje je doma.
hvala.
Meni tudi prosim
Hvala
Tudi ja bi prosila telefonsko mete malus na ZS in če ima katera že osebne izkljušnje
Hvala Piza
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov