Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- koalica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
Mi lahko kdo pove kaj o Miri Tahirovič in mi na ZS pošlje njeno telefonsko. Je v redu ali ne
Nisem še bila pri kaki, ki bi napovedala prihodnost pa bi rada poskusila.
Vidim, da Jasmina ni tako dobra, kot sem mislila.
Katero priporpčate.
Nisem še bila pri kaki, ki bi napovedala prihodnost pa bi rada poskusila.
Vidim, da Jasmina ni tako dobra, kot sem mislila.
Katero priporpčate.
-
sanja24 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2007
zdravo,
kok je jasmina lari fari se ne strinjam! Moji sestri je napovedala nosečnost konec leta in ne ga lomit, noseča je! tako da je pametno punce odmislit vedeževalke in živeti, saj samo tako se lahko odvijajo stvari tako kot bi se sicer če ne bi bile pri vedeževalki in stalno razmišljale na to kaj se bo zgodilo in kaj ne,
lp srečno
kok je jasmina lari fari se ne strinjam! Moji sestri je napovedala nosečnost konec leta in ne ga lomit, noseča je! tako da je pametno punce odmislit vedeževalke in živeti, saj samo tako se lahko odvijajo stvari tako kot bi se sicer če ne bi bile pri vedeževalki in stalno razmišljale na to kaj se bo zgodilo in kaj ne,
lp srečno
-
sanja24 - Sramežljivka
zdravo,
lp srečno
lp srečno
-
sanja24 - Sramežljivka
zdravo,
lp srečno
lp srečno
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Saj nismo rekle, da je popolnoma lari fari. Ampak se je pa izkazalo, da določene stvari dejansko in natančno vidi (kot sem ze enkrat napisala, je pri meni veliko stvari dejansko in casovno zelo natancno napovedala- na zalost same zelo slabe), kar se tiče ljubezni pa bolj ali manj ugiba in večini pove isto. Vsekakor pa sta do konc leta se 2 meseca in mogoce se se kaj zgodi.
-
ennija - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
Pozdrav
...no, če lahko še jaz malo pristavim svoj "piskerček", ker imam glede Jasmine veliko dolgotrajnih izkušenj...
Jasmina pove dobre in za nas včasih v tistem trenutku zelo nesprejemljive in nemogoče stvari,vendar čas pokaže, .... vedno pove tudi možnosti- odločitev pa je vedno stvar posameznika....
To je le moje skromno mnenje, ki pa ga nikomur nočem vsiljevati!
P.S. Že napisano knjigo je lahko prebrati, težje jo je......
...no, če lahko še jaz malo pristavim svoj "piskerček", ker imam glede Jasmine veliko dolgotrajnih izkušenj...
Jasmina pove dobre in za nas včasih v tistem trenutku zelo nesprejemljive in nemogoče stvari,vendar čas pokaže, .... vedno pove tudi možnosti- odločitev pa je vedno stvar posameznika....
To je le moje skromno mnenje, ki pa ga nikomur nočem vsiljevati!
P.S. Že napisano knjigo je lahko prebrati, težje jo je......
Zadnjič spremenil ennija, dne 11. Apr. 2008 22:08, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Meni je ravno za enga tipa rekla, da boma skupaj, ce bom znala nanj pocakat. Torej naj bom potrpezljiva. Sam ni pa povedla kak dolgo ga naj cakam.
Ker se mi zdi mal cudno, da bi naslednjih 5 let cakala na njega, pol pa osatala sama s pesom.
Ker se mi zdi mal cudno, da bi naslednjih 5 let cakala na njega, pol pa osatala sama s pesom.
- koalica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
Jaz bi šla k kaki samo zaradi doživetja
Pa rada bi šla nekam kjer moje kolegice nobena še ni bila. Neznana
Kaj pa je vaše mnenje o Miri Tahirovič. Slišala sem, da je zelo draga. Mi lahko katera pove še kaj več izkušnje z njo?
Drugače ne dam veliko na to, mislim da si vsak piše življenski potek sam, ne pa drugi z svojim napovedovanjem.
Pa rada bi šla nekam kjer moje kolegice nobena še ni bila. Neznana
Kaj pa je vaše mnenje o Miri Tahirovič. Slišala sem, da je zelo draga. Mi lahko katera pove še kaj več izkušnje z njo?
Drugače ne dam veliko na to, mislim da si vsak piše življenski potek sam, ne pa drugi z svojim napovedovanjem.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Ojla!
Mene pa zanima, če katera ve točen naslov/telefonsko številko od vedeževalke v Ljubljani( na Bratovševi ploščadi menda).Res bi rada šla k njej, pa ne vem, kje naj jo iščem Naj mi pošlje na ZS, prosim.
Lp,
prinzessin
Mene pa zanima, če katera ve točen naslov/telefonsko številko od vedeževalke v Ljubljani( na Bratovševi ploščadi menda).Res bi rada šla k njej, pa ne vem, kje naj jo iščem Naj mi pošlje na ZS, prosim.
Lp,
prinzessin
- Infatuation
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
Soncek_25 - a Stanka ti je zadela za nazaj al za prihodnost?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov