Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- BONARO
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2007
Purple, odvisno h kateri greš.Se strinjam s tem, da ene samo dnar z ljudi vlečejo, se naučijo blefirat in iz kart brat, ampak ne smeš zaradi tega vseh v isti koš metat.Ker obstajaja pa peščica takih, ki imajo res dar in veliko vejo.
In kar ti je usojeno, to se ti bo zgodilo.
In kar ti je usojeno, to se ti bo zgodilo.
- BONARO
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2007
sanja24 napisal/-a:ženska moji kolegici je rekla da jo bo fant varal in da ga bo nehote, ko bo najmanj mislila in verjela tudi odkrila! In ne boš verjela od tega je minilo približno 2 mesca fanta in lubico je najdla v parku, ko naj bi ta bil v službi ona pa doma! Šla je samo mimo parka v trgovino! Njej je uganila, upam da se tebi tudi kmalu uresniči lep pozdrav
Koliko pa računa ta vedeževalka, a je težko do nje prit?
-
sanja24 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2007
ženska kako pogosto pa greš k jasmini? kakšne izkušnje imaš pa ti? si zadovoljna? lahko mi pišeš tudi na mail sanja.sanja23@gmail.com! no lp pa srečno
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Do zdaj sem bila dvakrat, obakrat zaradi težav in mi je kar zadela. Na splošno jo zelo pohvalijo, nisem še slišala, da bi komu kaj narobe napovedala. Joj, kaj bi dala, da bi se tokratna napoved čimprej uresničila ...
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Vse lepo in prav, ce vam pase hodit k vedezevalnik, samo vse vam ne bo padlo z neba. Mogoce treba tud kej narest, se potrudt, ne pa samo cakam doma pa se sprasevat kdaj se bo zgodilo, kar vam je vedezevalka napovedala.
- Infatuation
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
A mi lahko, lepo prosim, ena na ZS pošle cifro od Jasmine iz Šenčurja?
-
ennija - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
.........Seveda, uganila in svetovala...Pri njej se vidi, da denar ne igra glavne vloge....kot vsako stvar pa je razumljivo, da se plača tudi to....in kaj je 20 eurov v primerjavi z žigom pri notarju????ali pravnim nasvetom, ki je ali pa ni pravi???
No, vsak sam najbolje ve, zato pa je prav, da tu povemo izkušnje, mnenja....
Bodimo le človek, človeku!!!
No, vsak sam najbolje ve, zato pa je prav, da tu povemo izkušnje, mnenja....
Bodimo le človek, človeku!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov