Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Men je pa tole vedeževanje kr mal scary ... Ne vem no, ampak prav groza me je ko pomislim da bi mi nekdo napovedal kaj se mi bo zgodilo, sploh če bi zvedla kej hudega, rajš živim lepo v miru iz dneva v dan in se ne obremenjujem s prihodnostjo. Pod nobenim pogojem ne bi želela že vnaprej vedet kaj me čaka. Ne ne, no way. Sicer pa mislim da so res redke take "taprave". V bistvu je itak vsak lahk nek kvazi vedeževalc, sam mal bujno domišljijo je treba met.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- KATKA.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Novo mesto
*pupika* napisal/-a:tigrica napisal/-a:*pupika* napisal/-a:Lubika ni še prepozno
Veš kak je. Js vem, da je kvazi vedeževalcev polno. Vem pa tudi za eno, ki je iz okolice Brežic in je reeeeeeeeees dobra. izkušnje večih so to potrdile. In nič ne računa. Kar je tudi prav se mi zdi.
samo neki bi vprašala ..a ta iz Brežic k si jo omenla je že starejša gospa?k js sem slišala za eno iz brežic in je baje ful dobra,čisto vse ugane..mislim pa da živi v bloku..imam občutek da mislima isto, no boma vidle
starejša je
Ankica ji je ime. In nič ne računa, pa vse zadane.
Punce, a bi lahko dobila številko od te iz Brežic? Ker je očitno edina v mojem koncu, ki kaj zadene.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz bi šla tudi k tej v Brežice...sam grem šele nasledno soboto dol...sam mislim, da nam mogla kr it iz srečanja k ga mam...
Je katera, da se z menoj pelje pa si vsaj malo delimo stroške?
Je katera, da se z menoj pelje pa si vsaj malo delimo stroške?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov