Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No jaz sem včeraj nekaj zasledila o Sergeji.... xxx
Mogoče katera kaj več ve o njej?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- kr,ena
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2007
Dejte punce k tok govorite o teh vedeževalkah oz.šlogarcah, dej še telefonsko povejte,sej nekateri tud iščemo pametne d anam kej povejo k smo tud že mal obupani, vsaj jest bi rabla,da bi mi kej povedala kako pa kaj naj naprej v lajfu.
p.s. res pa bi rabila eno v lj. al kr. k ne račun, ker če baje računa da ni prava, ker zgubi moč. Bi pa prosila za lero k ma številko od katere k daš kok daš.
p.s. res pa bi rabila eno v lj. al kr. k ne račun, ker če baje računa da ni prava, ker zgubi moč. Bi pa prosila za lero k ma številko od katere k daš kok daš.
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Tigi napisal/-a:No jaz sem včeraj nekaj zasledila o Sergeji.... xxx
Lej razlika med astrologijo pa vedeževanje je velika.Astrologija je izračun na podlagi datuma rojstva,vedeževanje je pa videnje v prihodnost...
Če bi se jz odločila za nekej bi se prej za astrologijo nevem odvisno od posameznika...
- karamelica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2007
zanima me, če ima katera številko od te iz postojne (stanka)?
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Jasmina iz Šenčurja je zakon. Jaz sem bila pri njej lani avgusta, vse se uresničuje. Me je že kar malo strah, ker so se zgodile tudi vse hudo slabe stvari, ki mi jih je napovedala (vključno s hudo prometno nesrečo mojega brata). Tak, da njo res priporočam, ampak samo v primeru če ste sploh pripravljene slišat vse kar vam bi povedala.
- kr,ena
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2007
Ja jest sm bla tud v četrtek v šenčurju pri tej gospe in morm povedat da sem bila zadovoljna in upam da se mi bo to kar mi je napovdala tudi uresničlo. Mislm me je pa kr srh spreletu k mi je koj uzačetka nekaj takega rekla k nuben neve.
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
mene zanima, če je v tej temi prisotna katera, ki je iz novega mesta in da pozna kakšno dobro vedeževalko. namreč rada bi jo šla vprašat par stvari. sicer poznam eno, ki je zelo dobra, vendar ne bi šla rada k njej, ker sem jo spoznala preko bivšega fanta in njegovih staršev. so pa dobri prijatelji. nikol se ne ve, kdaj jim bo kej povedala, zato rajši ne grem k njej.
- tinaROSSI
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2007
- Kraj: Gorenjska
Živjo! Tudi jest sem bila pri Jasmini v Šenčurju, no ja sem kar njena redna stranka Re ve, njej zaupam in ji vrjamem. Napovedala mi je vse kar se je potem zgodilo z mojim lubijem (takrat še nisva bila skupaj), pa glede zdravja,... Res je dobra, pa tudi tako ji lahko zaupaš, se z njo pogovarjaš... Najbolša je
-
Vylynk@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Zdravo... bi lahko še meni ktera poslala številko te vedeževalke iz šenčurja?? Pa zanima me še kolko računa??
Prosim!!!
Prosim!!!
huda spletna igra http://www.travian.si/?uc=si1_25925
- vprašaj
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Živjo punce!
sEM V MNOGIH DILEMAH, PRED MNOGIMI RAZPOTNICAMI..A MI LAHKO PROSIM KATERA ZAUPA ŠT. IN KAKO PRITI DO TE JASMINE IZ ŠENČURJA ?
Kolikšna pa je tarifa? Pa ne da bi to bilo važno..če res ful vse zadane. Me ne zanima za nazaj ampak moram vedet za naprej
najlepša hvala!! Lp, Nataša
sEM V MNOGIH DILEMAH, PRED MNOGIMI RAZPOTNICAMI..A MI LAHKO PROSIM KATERA ZAUPA ŠT. IN KAKO PRITI DO TE JASMINE IZ ŠENČURJA ?
Kolikšna pa je tarifa? Pa ne da bi to bilo važno..če res ful vse zadane. Me ne zanima za nazaj ampak moram vedet za naprej
najlepša hvala!! Lp, Nataša
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov