Vedeževanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1172 prispevkov
• Stran 78 od 79
•
Prejšnja
1 ... 75, 76, 77, 78, 79
Naslednja
- Stormthedog
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 12. 2013
Zdravo. 1 teden nazaj sem bila pri eni punci ki privat uci vedezevat. Bosanka je, res obvlada. Cena je res tak smesna da adijo. Do zdaj sem pri njej bila 6x po 1h in morem priznat da mi je res vse lepo razlozila. Mene so zanimale ciganske karte, morem it se 6x in sem koncala. Ce koga res zanima kontakt gospe naj se javi na biden.nina@gmail.com, splaca se ker ne rabis pol ti vedezevalko, lahko pa se sluzis od tega.
- Stormthedog
- Sramežljivka
Poznam pa eno punco pri kateri sem bila. V nulo mi je napovedala stvari. Potem sem se zasvojila s tem.,. Pa sem sla na solo vedezevanja..
- Stormthedog
- Sramežljivka
simke napisal/-a:Lep pozdrav,
Vidim da že lep čas ni blo nobenih postov pod to temo ampak vseeno upam da mi bo kdo pomagal. Zanima me vedeževanje v mb ali bližnji okolici najraje bi vidla da ni določene cene in da vzame koliko pač daš.
Hvala vsem že vnaprej za odgovore
Jaz sem bila pri eni v mbju, ni kolk das, ima pa ceno 20eur, pa tudi ful strank, bila sem prisotna ko sem cakala. Lahko ti dam kontakt ce hoces. Biden.nina@gmail.com, njen kontakt nocem javno pisat.
- Stormthedog
- Sramežljivka
lady gumica napisal/-a:A mogoče ve kdo za koga na Dolenjskem ali posaju.Lp
Poznam eno, ce res rabis nekaj dobrega. Sicer ni na Dolenjskem.
- MiaL
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2013
Pozdrav.
Vidim, da iščete dobre "prave" vedeževalce. Jaz imam eno res neverjetno izkušnjo in zaradi le-te tudi verjamem, da ljudje s posebnimi sposobnostmi zares obstajajo. Je pa res, da so redki.
V glavnem, leto nazaj sem bila pri vedeževalcu Vladimirju Pavlović-u. [url]https://www.facebook.com/pages/Vladimir-Pavlovi%C4%87/425687320892603 [/url](Maribor) Povedal mi je stvari iz moje preteklosti, ki jih ne ve nihče. In še pomembneje, vse kar je povedal za mojo prihodnost se je uresničilo.(čeprav se mi je takrat zdelo nemogoče)
Res korekten in prijazen moški. Vsekakor priporočam obisk.
Vidim, da iščete dobre "prave" vedeževalce. Jaz imam eno res neverjetno izkušnjo in zaradi le-te tudi verjamem, da ljudje s posebnimi sposobnostmi zares obstajajo. Je pa res, da so redki.
V glavnem, leto nazaj sem bila pri vedeževalcu Vladimirju Pavlović-u. [url]https://www.facebook.com/pages/Vladimir-Pavlovi%C4%87/425687320892603 [/url](Maribor) Povedal mi je stvari iz moje preteklosti, ki jih ne ve nihče. In še pomembneje, vse kar je povedal za mojo prihodnost se je uresničilo.(čeprav se mi je takrat zdelo nemogoče)
Res korekten in prijazen moški. Vsekakor priporočam obisk.
- Ferbc002
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 4. 2014
Jst ne razumem kako v 21 stoletju lahko vrjamete v vedeževanje Ob vsem znanju fizike, matematike, biologije, evolucije vrjamete da obstajajo neki vedeževalci, čarovniki in ne vem kaj še use.
Ne želim vam spreobračat mnenja, vsak vrjame v svoje ...ampak v razmislek:
Ob predpostavki, da vedeževalci, taki in drugačni čarovniki živijo že več tisoč let, kako to, da ta posebna vrsta človeka("imajo" namreč lastnost, ki je jaz nimam) bi se bolje razvila od nas navadnih ljudi, oz. bi si nas podredila. (v naravi močnejši preživi)
Ob predpostavki, da vedeževalci, taki in drugačni čarovniki živijo že več tisoč let, kako to, da ta posebna vrsta človeka("imajo" namreč lastnost, ki je jaz nimam) bi se bolje razvila od nas navadnih ljudi, oz. bi si nas podredila. (v naravi močnejši preživi)
- Na forumu od: 14. 8. 2014
Zdravo. A je bil že kdo pri tej vedeževalki http://www.poceni-vedezevanje.com/? sem rahel skeptik a bi še vseeno rad poizkusil vsaj enrkat.
-
littlebird_18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 6. 2013
V nas lokal prihaja ena "vedezevalka", ki sloga preko telefona, in je res smesna, sem zadnic vlekla na uho, ko ona z nekom na liniji zacne: "va vasih kartah vidim blablabla..." ampak kart sploh ni bilo na mizi in to se je dogajal sredi hipermarketa
Drugace pa mocno dvomim, da lahko randnom oseba, napove kaj se ti bi dogajal v prihodnosti
Drugace pa mocno dvomim, da lahko randnom oseba, napove kaj se ti bi dogajal v prihodnosti
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
- bunny22
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2015
pjotra napisal/-a:Drage Cosmopolitanke!
Jaz priznam, da kar redno obiskujem vedeževalko, sploh pa kadar se mi kaj posebnega dogaja ali sem pred kakšno veliko odločitvijo. Ampak ta moja vedeževalka je vedeževalka, da se reče. Kajti prava vedeževalka nič ne računa, daš kar daš. Ali je to denar, ali kava, ali rože. Karkoli. Meni je dosedaj vse uganila. Da pa sem nekako dobila občutek, mi je najprej povedala kaj se je v bistvu dogajalo v moji preteklosti. Prvič skorajda nisem mogla verjeti. Bila sem sicer rahlo prestrašena, ampak je minilo. Tako, da punce kar pogumno. Ničesar nimate za zgubiti!!!!!!!!!!!
Zivjo
Mene pa zanima, ce se se da dobit kontakt od te gospe? Lp
- katja123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 11. 2015
Anina napisal/-a:Tudi jaz iščem jasnovidko oz. vedeževalko s katero ima nekdo že pozitivne izkušnje. Vsak nasvet in kontakt sta dobrodošla.
Zdravo, jaz sem bila 2.11. pri eni in je zadela kolk je slo za preteklost je zadela vse kar je slo, je kar nekaj izkusenj, samo javno ne bi o tem. ce kogarkoli zanima izkusnja z jasnovidko naj se mi javi na mail.
Ni mi povedala samo lepe stvari tak kot to delajo nekatere. je povedala kar realne stvari in sem se vedno pod vplivom njenih besed.
katja.katjica86@gmail.com
- pišček
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2014
Nazadnje sem klicala eleno iz http://www.vedezevanje-090.si/ in je kar precej stvari zadela.
Prvi neprebran prispevek • 1172 prispevkov
• Stran 78 od 79
•
Prejšnja
1 ... 75, 76, 77, 78, 79
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov