Usoda
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
ryu10kyu napisal/-a:Mah ta usoda!
Vsak si sam kroji svojo srečo....res je,pa da se moramo določene stvari naučiti...oziroma jih čez dati!Prej,ko dojameš določene stvari lažje ti je...v naravi so določeni zakoni...in preko njih ne moremo...tako pač je !Na srečo...za nekatere na žalost...
Itak je,pa sreča v očeh posameznika...in usoda za moje pojme tudi!
se ne bi mogla bolj strinjati
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- tmalaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
jaz verjamem v usodo.. verjamem tud, da majo nekateri ljudje tako moč, da ti lahk povejo kakšna usoda te čaka ampak se mi zdi to totalno brezveze.. uživaj tko kt je in ne glej v prihodnost
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
mislm da če verjamem v reinkarnacijo, in sem blazno vraževerna pol verjamem tut v usodo sej ni tolk hudo kokr če si jo sam krojiš. v bistvu je bolš tko . lohka nardiš kakkor kol napako vseen se nč ne spremeni
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
vrjamem v usodo ampak vrjamem da se jo da spremenit.
pomoje pa da ni tko. še zmer pa lahko potem za to napako sledi huda kazn. in teb je že usoda naročila, da boš sploh naredu to napako.
sonček=) napisal/-a:lohka nardiš kakkor kol napako vseen se nč ne spremeni
pomoje pa da ni tko. še zmer pa lahko potem za to napako sledi huda kazn. in teb je že usoda naročila, da boš sploh naredu to napako.
-
me2u - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
vrjamem u usodo na dolocene trenutke .. drugace pa mislim .. da je to tista stvar ki se ne zgodi kr tk .. ampak se mi sami odlocimo kaj bomo naredili .. kam bomo sli .. koga bomo poklicali .. use je odvisno od nase volje .. pa le to je sam moje mnenje .. tko da ..
Trying to be something experimental.
-
peach27 - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2005
verjamem v usodo.
mislim pa da se velikokrat "izgovarjamo" nanjo.: npr, ko kakšna ful dobra nova oseba pride v naše življenje. Ali pa kadar se tolažimo, ko se komu zgodi kaj hudega.
Kadar razmišljaš o neki pesmi, prižgeš radio, in takoj nato se ta pesem vrti,
hmmm naključje ali usoda
mislim pa da se velikokrat "izgovarjamo" nanjo.: npr, ko kakšna ful dobra nova oseba pride v naše življenje. Ali pa kadar se tolažimo, ko se komu zgodi kaj hudega.
Kadar razmišljaš o neki pesmi, prižgeš radio, in takoj nato se ta pesem vrti,
hmmm naključje ali usoda
DANGER!!! Next mood swing: 5 minutes
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
Moje mnenje je, da ti je vse ze ob rosjtvu polozeno v zibelko, in tako kot je bilo tisti trenutek zapisano tako se bo tudi zgodilo... Usode ni mogoce spremeniti...
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
- Kosmo_s_Kjem
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2007
Pomoje je usoda kar en "izgovor".
Mislim da nam je dano izbirat, kakšni bomo, kako bomo kaj naredili..in to je to.
K če je za vse usoda..potemtakem če nekdo nekoga ubije..to ni njegova krivica..kr je njegova usoda pač taka...
Jst rečem, da ma vsak svobodno izbiro kar bo naredil in česa ne. Usoda je mogoče za to, da pojasnemo nekatere dogodke, za katere nam ni jasno zakaj so se zgodili.
MOJE MNENJE, LP!.
Mislim da nam je dano izbirat, kakšni bomo, kako bomo kaj naredili..in to je to.
K če je za vse usoda..potemtakem če nekdo nekoga ubije..to ni njegova krivica..kr je njegova usoda pač taka...
Jst rečem, da ma vsak svobodno izbiro kar bo naredil in česa ne. Usoda je mogoče za to, da pojasnemo nekatere dogodke, za katere nam ni jasno zakaj so se zgodili.
MOJE MNENJE, LP!.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Zelo verjamem v usodo. Primer: Danes sem brala v Slov.novicah, da je tisti Srb, ki je pobil 9 ljudi, preden je začel s pokolom, skočil v vodnjak, globok 6 metrov, ker se je hotel ubit. Ups, ni mu ratalo?! Le zakaj, ker bi blo to za vse boljše? Hm... mogoče je bilo tem 9 ljudem usojeno umreti na tak način, čeprav je to res grozna razlaga za njihove bližnje, sam kako pa naj si potem to razlagamo??? Zakaj so se prav v tistem trenutku znašli pred tem ponorelim človekom, medtem ko si bili drugi ravno ˝slučajno˝ na obisku pri nekom v sosednji vasi?
Potem pa še to: Zakaj eni preživijo v nenormalnih razmerah in okoliščinah, drugi pa umrejo pri npr. rutinski operaciji? Jaz si to razlagam z usodo, ker drugače si ne znam... Verjamem, da nam je vse nekako namenjeno, kar pa ne pomeni, da lahko samo čakamo, kaj nas bo doletelo...
Potem pa še to: Zakaj eni preživijo v nenormalnih razmerah in okoliščinah, drugi pa umrejo pri npr. rutinski operaciji? Jaz si to razlagam z usodo, ker drugače si ne znam... Verjamem, da nam je vse nekako namenjeno, kar pa ne pomeni, da lahko samo čakamo, kaj nas bo doletelo...
-
la_maitresse - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2007
emmmm....jah. Kaj je to sploh usoda? Jest npr. srečujem kar naprej enega tipa. Najprej sem ga srečala na smučanju, se vanj noro zatreskala. Sploh nisem vedela o njem ničesar, nič. Zima mine, novo šolsko leto, nova šola. In bum, on tip hodi na isto šolo. Čez dve leti pa ga srečam še na morju...če to ni usoda. Čez pet let pa bova še kje sodelavca.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov