Uroki/Črna Magija [Združena tema]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Jaz verjamem. Zakaj? Preprosto ker se sama z njo ukvarjam že skoraj 8 let. Edino črne magije še nikoli nisem izvedla in je tudi ne mislim. Uporabljam pa uroke za kakšne preproste stvari - sreča, denar, glajenje sporov... zaenkrat je delovalo
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
Peach. napisal/-a:Zdej bom dala kr en X primer, ma recimo, da ma kako skupno točko tudi s črno magijo.. Trenutak istine je neka oddaja na RTLu, kjer pač folk more govorit resnico (če hoče dobit Xkn denarja) in če se zlaže, zgubiš vse.. So enga čarovnika prašali, da če verjame, da obstaja na svetu čarovnik, ki dejansko nek zna in se ne poslužuje trikov in je tist tip odgovoril, da NE.. Detektor laži je zaznal, da govori resnico..
Zelo slab primer po mojem mnenju. Konec koncev to ni nič drugega, kot njegovo mnenje.
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Jst verjamem v to....Enkrat je k nam prišla ena ženska na obisk,takrat je mela še sina v zaporu(domnevno naj bi nekoga ubiu med pretepom)...no in se normalno pogovarjamo,sam z mano nikakor ni hotela met očesnega stika k da bi ji blo neugodno,ampak nism obračala pozornosti!Uglavnem od tistega dneva naprej(me niti ne pozdrav več,ko da me ni) in VSE totalno vse gre narobe z mano in mojim,k da je ljubusumna na naju,ker je biu pač njen sin tm in tud njena snaha nej nebi bla nevem kaj,mene sta pa tast pa tašča pred njo nonstop hvalila!Od tistega dneva,se je men avto pokvaru,tablce so mi dons ukradl ja,moj je meu prometno nesrečo,zdj mu avta nočejo vrnt dokler ne plača 1200€(neke mučke,sicer gre u tožbo,ampak vseen),vsak dan predn grem spat mam take krče,da mislm da bom kr umrla,...No še velik je tega in mam res filing da je una kej nardila glede tega
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
Čokolada** - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
Seyfullah napisal/-a:Jst verjamem v to....Enkrat je k nam prišla ena ženska na obisk,takrat je mela še sina v zaporu(domnevno naj bi nekoga ubiu med pretepom)...no in se normalno pogovarjamo,sam z mano nikakor ni hotela met očesnega stika k da bi ji blo neugodno,ampak nism obračala pozornosti!Uglavnem od tistega dneva naprej(me niti ne pozdrav več,ko da me ni) in VSE totalno vse gre narobe z mano in mojim,k da je ljubusumna na naju,ker je biu pač njen sin tm in tud njena snaha nej nebi bla nevem kaj,mene sta pa tast pa tašča pred njo nonstop hvalila!Od tistega dneva,se je men avto pokvaru,tablce so mi dons ukradl ja,moj je meu prometno nesrečo,zdj mu avta nočejo vrnt dokler ne plača 1200€(neke mučke,sicer gre u tožbo,ampak vseen),vsak dan predn grem spat mam take krče,da mislm da bom kr umrla,...No še velik je tega in mam res filing da je una kej nardila glede tega
Najboljše je da greš k nekomu da te očisti teh slabih energij.Tej ženski pa ne želi nič slabega,ampak ji pošiljaj ljubezen.
- lunaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2009
[quote="Lady_Cristina"]Jaz verjamem. Zakaj? Preprosto ker se sama z njo ukvarjam že skoraj 8 let. Edino črne magije še nikoli nisem izvedla in je tudi ne mislim. Uporabljam pa uroke za kakšne preproste stvari - sreča, denar, glajenje sporov... zaenkrat je delovalo [/quotedej se men povej kak urok za ljubezen...hehe....npr.da dobim fanta..hehe
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
lunaa napisal/-a:Lady_Cristina napisal/-a:Jaz verjamem. Zakaj? Preprosto ker se sama z njo ukvarjam že skoraj 8 let. Edino črne magije še nikoli nisem izvedla in je tudi ne mislim. Uporabljam pa uroke za kakšne preproste stvari - sreča, denar, glajenje sporov... zaenkrat je delovalo [/quotedej se men povej kak urok za ljubezen...hehe....npr.da dobim fanta..hehe
pa menii hehhe
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
če rabite uroke jih mate na internetu tolko da se vam lahko zmeša ena stran z dobrimi uroki je naprimer http://www.spellsandmagic.com
-
Ksenija Zupanc - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Rimske Toplice
Js se nikakor ne morem opredeliti ali naj verjamem ali ne. Kaj pa vem...res pa je da je veliko nategancije v tem...
- tashaya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2010
http://tashaya.mojforum.si/tashaya.html Najboljša indijska prerokovalka na Balkanu!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov