Srhljive zgodbice..

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 14. Dec. 2008 1:02

Hmm, un taprvi je kr friki :razz:
Uporabniški avatar
Sandraaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Sandraaa » 17. Dec. 2008 18:42

Wohoo ful dobre zgodbe. Ja jaz ful vrjamem v nadnaravne moči.
Mam tut velikrat občutk da je nekdo z mano da me skos gleda ampak to samo takrat k sm sama doma ko pa nekdo pride pa ta občutk zgine.
Men se je tut neki tazga zgodil k bi lahko povezala z nadnaravnimi silami. Bla sm sama doma in sem pač sesala. Kar naenkrat se mi sesalec ugasne. Še zdaj neznam pojasniti tega dogodka. :o

Evo tukaj pa še en link za tiste k jih zanima ta tema o duhovih:

http://www.mycoolclips.com/?v=69a103...8d32fb4043b656
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klupko » 17. Dec. 2008 23:23

Ravno danes sem neki svojemu razlagala kaj se mi je zanč nardil...
Moj telefon je ena nokia na preklop...6131 al kaj je že, sej ne vem...uglavnem ma en gumbek ki ga morš pritisnt kr močno da se odpre...in se je en dan filu v najini spalnci..na mojem pouštru...js sm pa neki delala po bajti, pa pridem v spalnico in kr naenkrat klik in se telefon odpre... Umrla sm ej...wtf?? I thought I was alone in the room. :eek:
Uporabniški avatar
_TheCosmoGirl_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a _TheCosmoGirl_ » 18. Dec. 2008 1:17

klupko napisal/-a:Ravno danes sem neki svojemu razlagala kaj se mi je zanč nardil...
Moj telefon je ena nokia na preklop...6131 al kaj je že, sej ne vem...uglavnem ma en gumbek ki ga morš pritisnt kr močno da se odpre...in se je en dan filu v najini spalnci..na mojem pouštru...js sm pa neki delala po bajti, pa pridem v spalnico in kr naenkrat klik in se telefon odpre... Umrla sm ej...wtf?? I thought I was alone in the room. :eek:

Ija .. z istim telefonom se je to tud men zgodilo 2 dni nazaj :eek: :D in to 2x :D
Zgleda d se 6131 ni samo name spravla :razz:
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 30. Dec. 2008 22:24

uf zakaj sm se spravla brat to temo :? že vidim da danes ne bom spala..

meni se pa tko scary stvari še niso zgodile.. sm pa slišala en par scary zgodbic..

se mi je pa ena "čudna" stvar zgodila, k si jo bom pomoje za vse večne čase zapomnla.. od 3. leta sm mela mačko (kakih 8 let al celo več)..
ko sm bla mlajša smo ful hodili z družino na potovanja in nikoli nism pomisnla, da bi se mački v tem času lahko karkoli zgodilo (naša in še 2 hiši zravn živimo v nepreglednem ovinku (ob glavni cesti) in kr precej ljudi vozi ful čez omejitev (no, sej tud če ne bi..) tko da sosedom so povozili, od kar vem zase, že več ku 10 mačk, isto sosedom v drugi hiši, naši mački pa ni blo nikoli neč, je preživela vsako prečkanje ceste), niti sanjala nism.

ko sm mela 11 let smo šli h sorodnikom v Izrael (1 tedn) in sm mela že pred odohodm nek čudn občutek ku da me čaka neko rpesenečenje k pridem domu.. pol sm pa en dan kr neki začela razmišljat kaj bi blo če bi mi mačka umrla (ful sm bla navezana na njo) in me je tko obsedla ta misel da sm ceu dan razmišljala o tem.. čez 2 al 3 dni sm tudi sanjala da mi je umrla in da sm jo najdla pod stopnicami pred vhodnimi vrati. sanje so ble precej realne sam sm si itak misnla da je za to krivo dejstvo da sm neki dni prej ceu dan o tem razmišljala (vedno najdem kako normalno razlago, k samo napol verjamem tem stvarem oz. ne verjamem vsem zgodbicam). :?

in kaj se je zgodilo?pridemo domou in najdem mačko k leži točno tam (pod stopnicami) in v točno takem položaju ku sm sanjala.. :eek: vse to skupi me je kr precej prestrašlo takrat, k prej re snism nikoli pomisnla, da bi se mački kej zgodilo, ko sm pa prvič pomisnla na to, si delala v glavi raznorazne scenarije in pol še sanjala se je takoj uresničlo :?

včasih pa ko malo bolj hitro obrnem glavo se mi zdi ku da sm vidla mačko k je stekla mimo mene :eek:
sam verjetno je krivo to da hitro obrnem glavo in mam še lase pr straneh in včasih preveč bujno domišljijo tko da pol "vidim" take stvari (spet te moje razlage) :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 17. Jan. 2009 22:07

^^ Zakaj je pa umrla?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 17. Jan. 2009 23:10

Tud jst, k sm bla mejhna, ene 8 let, sm naenkrat dobila nek čuden strah pred smrtjo. Mogoče zato, ker je mal pred tistim umrl sorodnik, pri rosnih 21 letih ga je zadela granata. Vsak večer sem se jokala kaj bo, k mi bodo starši umrli. Vsi so mi govoril nej ne govorim bedarij, dajal raznorazne biblijske priročnike o raju na zemlji, v glavnem, so me poskušal pomirit. Ati me je poskušu potolažt, pa mami tut, da se to še dolg ne bo zgodil. Mene je pa obsedu ta strah in čez nekaj mesecev, ko sm se ga znebila, je moj ati zbolel za rakom in 2 leti kasneje umrl. :?
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2007
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objavaNapisal/-a Devilish » 23. Mar. 2009 22:53

Aaaaaa glih sedim za kompom pa sm na msnju..pa začutim kk me neki po laseh poboža, prisežem, lasje so se mi premaknili..pa takoj sm kurjo kožo dobla..Kako čudn filing :eek:
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 23. Mar. 2009 23:01

Mene je mama enkrat nekam peljala zvečer, sm sedela spredaj in gledam ven na cesto, cesta prazna nikjer nobenega avta .. In naenkrat zakričim na njo: "Ustavi!" Ona je pa vozla normalno naprej: "Ja kaj ti pa je zdej, zakaj naj ustavim?"
Ma prisežem, da sm vidla sredi ceste stat žensko v beli obleki! :eek:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 23. Mar. 2009 23:19

Ze vidim da nocoj ne bom spala... :eek:

Sem prebrala prvo stran in sedaj me je blazno strah... sploh ker si ne upam biti v tej bajti sama.. Dzizus..
Katastrofa je bila ko je sestra klicala duhove, jaoooo..

Meni se zaenx ni zgodilo se nic strasnega, ampak sem pa kar paranoicna kar se tice setanja ponoci po bajti (ok bojim se svoje sence)..

Enx sem imela manijo pripovedovat zgodbice (menda resnicne) cimram..
Problem je bil v temu, da me je med pripovedovanjem postalo blazno strah, solze so mi tekle in jaz kar nisem nehala govorit (jasno da je bilo ponoci).. In takrat ni nobena spala...

V glavnem precej enostavno se lahko prestrasim..

Ojoj.. itak jaz trapa medtem ko to pisem se berem poste za nazaj.. Ojoooj...

V glavnem vedno ko sem sama doma imam obcutek da je se nekdo v isti sobi ali v sobi zraven..

V novih stanovanjih nimam tega obcutka, tam se bolj sekiram zaradi vlomilcev.. :) Paranoja.. ojoj.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 23. Mar. 2009 23:26

Hyades napisal/-a:Enx sem imela manijo pripovedovat zgodbice (menda resnicne) cimram..
Problem je bil v temu, da me je med pripovedovanjem postalo blazno strah, solze so mi tekle in jaz kar nisem nehala govorit (jasno da je bilo ponoci).. In takrat ni nobena spala...

kolkokrat smo me s cimrami in še punce iz sosednje sobe celo noč presbedele vse skupaj stisnjene na postelji pri prižgani luči :D

ko sm bla v enem 6. al 7. razredu smo bli z veroukom na duhovnih vajah. smo spali v enem starem župnišču, fantje v sobah s pogradi, punce na podstrešju na jogijih na tleh. in smo se en večer pripovedovale zgodbice, zunaj je deževalo ... in potem se je istočasno zgodilo več stvari - zunaj se je zabliskalo, v zvoniku je odbilo polnoč, vsa okna so se istočasno odprla in v tistem prostoru kjer smo ble me se je ugasnila luč in se čez par sekund nazaj prižgala .. (na stopnišču je luč ves čas gorela in fantje so naslednji dan rekli da pri njih tudi) .. smo ble cele presrane, še oken si nismo upale iz zapret, celo noč smo sedele stisnjene na tistih jogijih s prižgano lučjo :D
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 23. Mar. 2009 23:42

Ojoj... Lih sem se spravla k sebi, sedaj pa spet to.. :)

Uf ta tema je damn zasvoljiva! Sploh ne morem nehat prebirati, in itak da me potem mrazi, zona me spreletava in istocasno upam da meni ne bo hudega in da bom lahko zaspala..

Moji sestri se je zgodilo blazno veliko cudnih reci. In damn njena bivsa soba je ravno zraven moje.
Od (menda) duha ki ni hotel it iz sobe ker sta imela nek 'deal' (prokleti stvor!) do meglic ki so se dvignile sredi belega dneva za par minutk in zaradi katere je njen dober prijatelj umrl ipd..

V glavnem... Manj ko vem, boljse je. :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Mar. 2009 0:37

[vanessa] napisal/-a:
včasih pa ko malo bolj hitro obrnem glavo se mi zdi ku da sm vidla mačko k je stekla mimo mene :eek:
sam verjetno je krivo to da hitro obrnem glavo in mam še lase pr straneh in včasih preveč bujno domišljijo tko da pol "vidim" take stvari (spet te moje razlage) :D

men se tud to dogaja, zlo velikrat.Tok sm paranoična ko vozm,al pa ko sem kje ob glauni cesti, da nebi kšne mačke kje zbil, da kr učas vidm mačke laufat, mačk pa ni.pa še šluvam čez obe rame (zihr je zihr :D ) in me usi čukast gledajo kaj mi je. :D

drgač mam pa podobni mačji zgodbi.

Prva je ta, da smo pri kolegu gledal enkrat film Mačje pokopališče in sm že ob gledanju filma čutla en neprijeten občutek.filma si nism zbila iz glave,tistih mačk in usega tud ne in čez par dni mi je res auto povozu mojo muco. :( tega filma ne gledam nkoool več!

druga pa je, da smo bli pri babici v boucu, fotr je biu pa doma.in smo meli enga mucka, ki je biu mal "čuden" in ga je res brigalo za ceu svet in se je kr ulegu na cesto pa umival :roll:
In lih sm mela menstro in so me ful krči grabl...Okol enih popudne, poru spomnem se, me je pa en tak grozn krč zagarbu da tud dihat nism mogla, me je mogla mami prjet pa poravnat.in takrat je očitno, glede na to da je mačka okol tiste ure auto povozu), tud ugasnilo njegovo žiulenje in sm to začutla.

drgač pa čutm, kdaj bo kdo umru.sliši se neverjetno, ampak tukej okol mene usi vedo to in vedo da je res.
Sanjam zobe, odvisno na kakšen način (al izpadajo, al boli, al je kri, itn...) in na tak način lahko nekak okvirno ugotovim, kdo bo tist.
Če je kri, bo nekako žlahta, če ne boli, me ne bo bolelo v realnosti...Če jokam mi bo ponavad neprijetno, oziroma bo nekdo drug jokal....
Skratka vedno začutim.Lih nekej časa nazaj (ne prou dost) je biu od kolegice očka zelo slab in so mislili, da umira.in nisem sanjala zob.nekak sm jo skušala pomirit v tem smislu, da bo res use ok,ker se mi zdi da bi res začutila.In res, očku se stanje čudežno izboljšuje.na intenziuni je preživel hudo pljučnico, ki jo je staknil v bolnici, kar se ne dogaja prou zelo pogosto, sploh glede na njegovo zdraustvene težave.
nevem no, ni mu ušeč, ni mi prijetno, ne nič :? učas me je res prou groza :?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 24. Mar. 2009 23:40

Ej ta tema te res tko zasvoji...res sploh ne moraš nehat brat! In včeri ob takem času sm jo tud brala in valda pol nism mogla zaspat... Vse je neki škripalo okol mene, samo čakala sm da se bo od kje kak duh prikazal! :D
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 24. Mar. 2009 23:42

jst sm jo tudi brala včeraj zvečer ... pa sm šla pol lepo direkt v posteljo, se pokrila do vratu ko vedno, ugasnila luč in zaspala ;)

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov