Srhljive zgodbice..
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Hjoj kaj sem začela sploh brat to temo !
Jaz sem večkrat zvečer sama doma in me je v določenih prostorih hiše ful strah, ker imamo dost steklene površine.Recimo v dnevni imamo fuuul velike okne, prav tako v jedilnici itd. Včasih me je prav groza, ker mam feeling da me nekdo opazuje skozi okne .
Drugače pa od moje sestre tašča je razlagala, da naj bi se ji že večkrat ponoči ko je sama spala zgodilo, da so se sred noči odprla vrata in je ona zagledala neko zver al kako bi temu rekla. Napol človek, napol neka kosmata zver. Ta je skočila na njo in jo začela dušit. To je nekaj časa trajalo, potem pa naj bi ta stvar odšla skozi okno. In okna je vsako jutro po tem res bila odprta . Pa to bi se ji naj dogajalo samo takrat ko je spala sama in na hrbtu. Je rekla da bi se tega lahko rešila tako, če bi na nočno omarico nastavila nož. Tako naj bi ubila to stvar in se je rešila za vedno, ampak posledica tega bi bila, da bi ji umrl nekdo ki ji dost pomeni-lahko oseba ali kakšna žival itd. In zato se je odločla, da tega ne bo naredila.
Ok jaz načeloma res ne bom čist verjela takim stvarem, dokler se ne bo meni kaj podobnega zgodilo (bog ne daj!!!), ampak ko se recimo ponoči zbudim in se spomnim na to zgodbo, se vedno obrnem na bok in poskušam tako zaspati. To je to, ko imaš to v glavi pa te je strah....ohjej!
Jaz sem večkrat zvečer sama doma in me je v določenih prostorih hiše ful strah, ker imamo dost steklene površine.Recimo v dnevni imamo fuuul velike okne, prav tako v jedilnici itd. Včasih me je prav groza, ker mam feeling da me nekdo opazuje skozi okne .
Drugače pa od moje sestre tašča je razlagala, da naj bi se ji že večkrat ponoči ko je sama spala zgodilo, da so se sred noči odprla vrata in je ona zagledala neko zver al kako bi temu rekla. Napol človek, napol neka kosmata zver. Ta je skočila na njo in jo začela dušit. To je nekaj časa trajalo, potem pa naj bi ta stvar odšla skozi okno. In okna je vsako jutro po tem res bila odprta . Pa to bi se ji naj dogajalo samo takrat ko je spala sama in na hrbtu. Je rekla da bi se tega lahko rešila tako, če bi na nočno omarico nastavila nož. Tako naj bi ubila to stvar in se je rešila za vedno, ampak posledica tega bi bila, da bi ji umrl nekdo ki ji dost pomeni-lahko oseba ali kakšna žival itd. In zato se je odločla, da tega ne bo naredila.
Ok jaz načeloma res ne bom čist verjela takim stvarem, dokler se ne bo meni kaj podobnega zgodilo (bog ne daj!!!), ampak ko se recimo ponoči zbudim in se spomnim na to zgodbo, se vedno obrnem na bok in poskušam tako zaspati. To je to, ko imaš to v glavi pa te je strah....ohjej!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Oojjooj ta zgornja zgodica je pa tak bullshit.. Prvo neko blodenje o "volkodlaku"(temu ustreza opis hehe) in da jo duši in potem pobegne..potem pa neka blodnja o tem, da je to bitje samo namišljeno in da bi s tem, ko bi se rešila tega bitja poškodovala bližnjega.. Please.
Duše, prisluhi, sanje, primerne reakcije našega telesa na strah in novosti, da. Ampak tole o nekem bitju pa..erm. Right..
Duše, prisluhi, sanje, primerne reakcije našega telesa na strah in novosti, da. Ampak tole o nekem bitju pa..erm. Right..
It was forever..but it didnt last long..
-
Maya19 - Kofetarica
^hja tak je ona pač povedala. Jaz nevem kaj se plete njej po glavi in ali so to samo sanje (upam!), ampak dejstvo je, da se je baje to zgodilo oz. dozdevalo že dost ljudem. In vsi so povedali identične zgodbe. Pa ok saj pravim, da jaz ne bom čist verjela dokler sama ne doživim, ampak nekaj že more biti na tem če jih več pove enako zgodbo .
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Ja dobr no, Volkodlak Miro straši in duši folk ponoči(a vendar jih nikoli ne zaduši) in ljudje ga ne ubijejo, ker bo zaradi tega umrl nekdo od nihovih bližnjih(ki je pod pretvezo skrivno povezan s tem volkodlakom in zato isto čutita).
Pokličite na preverjeno :>>
Pokličite na preverjeno :>>
-
Maya19 - Kofetarica
^glej meni je vseeno kaj si misliš ti oz. kdorkoli tu glede tega. Jaz sem napisala kaj je ona gospa povedala in konec. Zdaj pa če je res je, če ni pa hvalabogu da ni. Dost grozno je že to, da se ti kaj takega sploh sanja oz. blede ko spiš sam v postelji-in to vedno samo takrat pa vedno do potankosti enako! Saj ne pravim, da ta volkodlak ali karkoli dejansko obstaja, ampak pravim, da se to dogaja veliko ljudem in vsi povejo enako. Verjetno je to le psiha, ampak je dovolj srhljivo in čudno, da toliko ljudi sanja do potankosti enake stvari in to samo takrat ko njihovih partnerjev ni zraven v postelji! Pa tile ljudje imajo zaradi teh 'sanj' posledice: prestrašeni so pa še bolj jim udari na psiho!Tako,da jaz se na tvojem mestu iz tega vseeno ne bi norčevala pa naj se še nevem kako čudno sliši zgodba.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 02. Okt. 2014 14:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
Še pišite...svetovno mi je to za brat
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Hude Čeprou sama ne poznam nobene take zgodbe al česarkol, sm pa že dostkrat kej takega slišala od starejših ljudi ^^ Skeri sam men je use skup zloo zanimivo. So se mi že dogajala kaka čudna naključja z urami, nenadnim pržiganjem računalnika, tiskalnika, luči.. sam nikol nič takega, da bi se mi kak uau zdel. Nkol se mi niso kaka vrata odpirala, predmeti premikali pa nism nkol nč takega vidla Se mi pa zdi zlooo zanimivo ^^ Pište še
-
Ninja7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2008
- Kraj: obala
no, pa naj še jaz dodam en link do "zanimivih" posnetkov -- glede na to da nimam posebnih paranormalnih izkušenj, žal ne morem pripisatni noben zgodbice...
http://www.genspot.com/video-10060/duh-deklice-iz-toronta.aspx
http://www.genspot.com/video-83198/duhovi-ujeti-na-trak.aspx
http://www.genspot.com/video-87649/duh-v-hisi-in-prestraseno-dekle.aspx
http://www.genspot.com/video-10060/duh-deklice-iz-toronta.aspx
http://www.genspot.com/video-83198/duhovi-ujeti-na-trak.aspx
http://www.genspot.com/video-87649/duh-v-hisi-in-prestraseno-dekle.aspx
-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
Ful dobro Ampak zadnji posnetek je po moje malo fake no.....preveč človeška podoba duha se mi zdi
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Heart attack pr ta drugi ! Džizs! Tolk se pa že dolgo nisem ustrašila!
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
ta drugi posnetek je res katastrofa... sem kr malo kriknila zram
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
- lady gumica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Men se noben od teh posnetkov ne zdi grozen, sam upam da se mi ne bo kaj sanjalo o tem ponoč!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov