Srhljive zgodbice..

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
molekulca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a molekulca » 04. Okt. 2008 20:18

men se pa doskrat zgodi kak to, da, ko se mi kaj zgodi, me preplavijo taki grozni občutki, kot da sem ve to že enkrat doživela.dogodka se točn spomnem in vem kaj sledi. parkrat se mi je to zgodil med vožnjo in sem komi vozila naprej. kr u glav se mi začne vrtet pa slabo mi rata ob tem...
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 21. Nov. 2008 16:24

mycosmogirl napisal/-a:Nam se je pa dans zvečer neki čudnga zgodil! Starša sta mi povedala, da je nekdo klical ob 3h zjutraj in se je pol oče oglasil pa je sam slišu petke, nekoga, ki hod v petkah! Pol je dal pa mami pa je ona isto slišala! Scary...in to je ene dve min baje trajal!
Zdaj fora je pa to, da je šla moja sestra včeraj ven in, da ni prišla dam! Nekje je prespala, jset jo kličem in se sploh ne oglasi! Številka s katero je nekdo poklical ob 3 pa je ful doga začne se pa z 040; številk je pa vse skupaj 11! A mogoče katera ve iz katerega kraja je ta cifra?

kaj se teh petk tiče mam tud jaz z njimi srečanja...Dokler sm živela še s starših smo meli bajto čist blizu britofa iz 15 stol(dokazano,da je brtitof!).v bajti je veljal kadilski zakon in sm na čik morala hodit ven pred hiši(nasprot pa je cerkvica iz 15 stol-2 m stran od vhoda).med cerkvico in hišo pa je cesta,ki vodi do sosedovega dvorišča.in skos kos m pršla ponoči ven na čik sm iza vogla slišala kot da nekdo hodi v petkah,nikjer pa žive duše.in vedno sm se usrala ko sm to slišala,čik vrgla in spizdla v hišo.pa tud ko smo bli not v cerkvici sos e slišalo koraki,pogledamo ven,tam pa nikogar,v bistvu je vse potihnlo.ko sm fdostkrat to omenla mami mi je rekla,da masm prisluhe al pa me je vpašalače sm bla pod gasom.ok,mogoče bi to lahk še verjela,če tega ne bi slišal še kdo drug...seka mi je rekla,da se to dogaja tud njej...groza...
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 21. Nov. 2008 16:47

Pr starših v obeh sobah(ki sm jih tekom let bivanja tam mela)so se mi dogajale gadne stvari.Skorej vsako noč sm slišala, korake,da mi nekdo hodi po sobi in mi premetuje papoirje ter lista po knjigah.ko sm prižgala luč je blo vse tak,kot sm pustila.pa slišala sm,kot da mi nekdo proba odpret vrata,ki pa so bla odklenjena,a se odprla niso,sam kljuka se je premikala.ko sms e preselila v kletno sobo je pa blo tud hujših zadev.vrata so se kr sama od sebe odprla,koraki,šelestenje listov...v drugem prostoru pa ma mama industrijski šivalni stroj in dostkrat sm sklišala,kot da je stroj vklopljen inda nekdo šiva,sam kje bo kdo šival v temi?pa enkrat sm se presrlal do amena(kot tud fotr inmama,sam tega nista pokazala).bila sm pred hišo na čiku in ko sm pršla not(stopnišče,hodnik,kuhinja)smo zaslišali iz kleti ropot.pa je šel fotr pogledat kaj je in vrata od shrambe so se odprla.in onadva tupita,da so se ta vrata odprla zarad prepiha,ko sm zaprla vhodna vrata.ma ja,to bi lahk držalo,sam kaj je pol zrušlo gajbe,ki so ble trdno zložene?
zdaj že pol elat živim pr fantu,tu pa ni nič kaj takega...mi pa zato mlajša sestra vedno posreduje novivce,kaj se ji dogaja.spi v eni mojih nekdanjih sob in sliši korake.prematavnaje listov...
pa povedala mi je da je srednja sestra enkrat mela ful nočno moro..lne ve kaj se ji je to šlo sanjat,ampak sanjal je tisto punčko iz ringa...da se ji je pojavla v sobi in jo hotela ubiti.iz teh sanj jo je zbudil hladen prijem za zapestje...pogledala je in vidla tisto iz Ringa pred seboj...ja ta punčka je bla plod iz sanj...sam ta hladen prijem mi ni jasen,akae sm tud sama doživljala...
matr je tega tolk...kr strah me postane,ko začnem o tem razmišljat.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 21. Nov. 2008 22:20

:?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:06, skupaj popravljeno 1 krat.
glaray
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2006
Kraj: zda :)

Neprebrana objavaNapisal/-a glaray » 25. Nov. 2008 2:45

hej everybody k ne verjamete da se miza dviguje...js sem bla dans na tej kmetiji z frendi...in sm bla prau sokirana...miza se je dvigovala..odgovarjala...prau nisem mogla verjet...no zdj vrjamem...sam je blo vse skup tk scary...ne vem cudn filing ne znam ga opisat :)
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 26. Nov. 2008 21:54

A to una miza na koroškem? Jaz sem bila tam, pa se je res dvigovala in mi je blo scary. Dobila sem pa take odgovore, da ne vem, kaj naj si mislim-ko jih res nisem pričakovala :? No ja, glede na to, da mi je na neki vprašanj iz preteklosti odgovorila narobe, potem se najbrž ne bi blo pametno zanest na te za prihodnost...kaj pa vem...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Nov. 2008 11:56

kaj?! :pale: prav, prav dvigovala se je?
eno vpr...tudi sama se že slišala za to mizo....kaj ste plačali ali kako?
drugače pa se je meni zgodilo naslednje:
sama sem s psičko spala v moji sobi pač v prvem nadstropju, ko sem naenkrat iz desnega kota zaslišala kričanje ženske, skoraj cviljenje. prestrašila sem se kot hudič, psički se je čisto zmešalo, lajala je v kot kot zmešana...jaz pa sem otrdela in nisem niti upala pogledat tja, ker nisem mogla, od strahu.
se je pa pred nekaj leti , sedmimi ali osmimi mislim da, zgodilo nekaj tudi moji mami in zdaj že prejšnjemu očimu.sredi noči je začela brenkati kitara, ki smo jo imeli v spalnici.nato je bila seveda kriva miš....ja, miš zna ubrati tone ja....not!pač sama sebi sta podala eno logično razlago...
pri babici pa sem enkrat ugledala tudi belo meglico, ravno ko sem vstopila zvečer v kuhinjo.enkrat pa sem jo videla tudi doma.kaj češ, ko kaj povem domačim,je tako da se mi jih pol dela norca, edino mami mi kao verjame...mah, kaj češ... :buhu:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 27. Nov. 2008 18:32

Ma, jst sm čist presrana, k tole berem, bog ne dej, da se men kej tazga zgodi, pomojem bi zblaznela od strahu :pale:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 28. Nov. 2008 8:56

Yazmeen napisal/-a:Ma, jst sm čist presrana, k tole berem, bog ne dej, da se men kej tazga zgodi, pomojem bi zblaznela od strahu :pale:

Agree. Joj, zdej sem čisto presrana.

Živiva z dragim v stari hiški. Pred 1. svetovno vojno je bla to šola (z enim razredom, da ne bo kdo mislu, da je to bajturina), pa pol volišče. Se ne ve niti kdaj je bla točno zgrajena in so se ljudem tu dogajale čudne zadeve. Od sveč, ki so letele po zraku, do ljudi ki so se prikazovali, do čudnih zvokov,...
joj, damo da pišem, mam kurjo polt.

No, midva sva v hiški že 4 leta. Zadnji dve leti bolj intenzivno. In še nisem ničesar doživela. Mogoče zato, ker nas majo zadeve v hiši rade. :nixweiss:
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 28. Nov. 2008 11:31

Zakaj sem šla jst zdele tole temo brat?? :pale: :wall:
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 28. Nov. 2008 18:45

No jaz sem bila tudi priča enemu čudnemu dogodku...

Pred dvema letoma smo bili s prijatelji na Krfu in smo bili nastanjeni v nekem apartmaju. Pa ni bil to nek stari apartma, ampak vse na novo urejeno in za tisto ceno, ki smo jo plačali smo bili še presenečeni da smo dobili tako dober apartma. No pa smo kasneje ugotovili zakaj je bila cena tako ugodna... Že prvi večer so se pričele dogajati čudne stvari... Slišali smo korake, čeprav ni bilo nikogar v apartmaju nad nami... potem so se vrata od kopalnice želela odpreti, premikala so se in če bi bilo okno v kopalnici bi še rekli da je bilo to od prepiha, tako pa kopalnica ni imela okna, vrata pa so še vseeno nihala... ampak takšne stvari smo potem že sčasoma preslišali in spregledali, ker nismo želeli verjeti, da se to dogaja.. do neke noči. Prijatelj je tisto noč se sredi noči zbudil in videl sprva belo meglico, nato pa še jasnejšo podobo neke osebe, ki je sedela v kuhinji in nas opazovala... naslednje jutro, ko je to razlagal mu nismo verjeli oz. smo mislili da se mu je sanjalo, v tistem trenutku ko pa je to razlagal, pa so se pričela odklepati vhodna vrata...ključ se je zavrtel, vsi smo bili priča temu, pa smo pogledali čez balkon če kdo stoji pred vrati pa ni bilo nobenega, ključ se je pa sam od sebe obračal... nato je začela voda iz pipe v kuhinji sama od sebe teči in sčasoma prenehala, nato pa je prenehal tudi ključ se vrteti... če ne bi bila priča temu dogodku, ne bi verjela, da je to mogoče... mi smo še isti dan spakirali vse in se preselili v bližnji hotel... v tistem apartmaju pa vsekakor je strašilo!
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 28. Nov. 2008 19:39

^^ Ok a to se je dejansko nardilo :eek: :eek: ? Neverjetno se sliš.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 28. Nov. 2008 23:23

Zakaj jaz ravno zvečer naletim na take zgodbice, pol pa ne morem zaspat..? :pale:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
lady gumica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lady gumica » 29. Nov. 2008 20:40

Pred nekaj meseci ponoči nisem mogla spat. Ura je bila okrog polnoči in sem slišala kaki je nekdo tekel po stopnicah gor in dol(imamo lesene stopnice ki zelo škripljejo). Mislal sem da je brat zato sem šla pogledat zakaj ponoči nori, ko pa pridem dol so vsi spali. Pol nisem vedla če sem mela prisluhe ali kaj. No naslednji dan semjih seveda spraševala če je kdo hodu po stopnicah pa so vsi rekli da ne, kasneje ta dan zvemo da je ponoči umrl očetov stric. Baje da se je tak prišu poslovit. Še par dni po tem sem slabo spala ker me je bilo strah ponoči.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 30. Nov. 2008 0:02

oj...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:41, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov